• Mr Anderson
    10.9k
    Znači, otpada opcija sa Stojkovićem na desnom krilu.
  • emilperska
    8.5k
    Medicinska služba i osoblje zaduženo za odrzavanje terena bi nakon SDa moglo i trebalo biti sljedeće na listi za odstrel Predsjednika Manenice.

28 godina gledam Dinamo, ovoliko ozljeda i ukupno tijekom sezone i prosječno nedostupnih za utakmicu baš nikad nismo imali. Netko radi nešto opako krivo, a to očito nisu treneri i kondicijski treneri..
  • Mr Anderson
    10.9k
    28 godina gledam Dinamo, ovoliko ozljeda i ukupno tijekom sezone i prosječno nedostupnih za utakmicu baš nikad nismo imali. Netko radi nešto opako krivo..emilperska

Kak može medicinska služba biti odgovorna za ozljede? A teren je sređen i svakom utakmicom izgleda sve bolje, dogodile su se neke stvari na koje se ne može utjecati, pa je teren izgledao loše u 1. mjesecu.
  • emilperska
    8.5k

1. Čudnovata ozljeda Brune Petkovića koja je stavljena pod kontrolu tek nakon 3 mj odlaskom kod talijanskih stručnjaka.
    2. Previse igrača se ozljedi, oporavi pa opet ozljedi. Npr. Mišić, Franjić, Bočkaj i Nevistić. Nesto je tu krivo.
    3. Oporavci traju dulje od očekivanja.
  • NORTE
    13.7k
    Primanja igrača u 2023. godini:

Dinamo 21 milijun eura
    Hajduk 12
    Osijek 8,2
    Rijeka 5,8
    Istra 2,5
    Lokomotiva 2,4
    Gorica 1,6
    Slaven 1,5
    Varaždin 1,4
  • vjeko1701
    12.4k
    U zadnja tri mjeseca si imao tri bana od strane tri različita moderatora. Sva tri bana su bila radi vrijeđanja/omalovažavanja/spama postova o određenom igraču Dinama i sada bivšem sportskom direktoru Dinama.

Odkad si se vratio od zadnjeg od ta tri navedena bana si u 6 postova (ako maknemo postove ostavljene na threadu igre A ili B) uspio na ovaj ili onaj način opet spomenuti Marića u 3.

Ako imaš toliku potrebu pisati o bivšem zaposleniku kluba lijepo otvori besplatan blog mrzimmirkamarića.blogspot i tamo deri.

Kad si već za nešto baniran više puta u kratkom periodu onda shvati hint i barem pokaži toliko poštovanja prema ovom forumu da općenito primiriš o toj temi po povratku a ne da ti je pola postova na normalnim temama foruma barem djelom posvećeno tome.
  • Mr Anderson
    10.9k

To je drugo. Ako pričamo o rehabilitacijama nakon ozljeda i terapijama onda medicinska služba snosi odgovornost. Mislio sam da hoćeš reći da su oni krivi za ozljede koje se dogode.
    Nešto ne valja, nekad smo imali vrhunski medicinski tim, sad se svako malo obnavljaju ozljede. Jeli kriva terapija ili prerano daju zeleno svjetlo za povratak u trening, ne znam.
    Iz prve ruke znam da su Boška Šutala maltene proglasili zabušantom nakon povratka poslije ozljede, da bi se na kraju ispostavilo da su ipak oni pogriješili u procesu.
  • serbus
    4.6k
    Po meni možda i griješim mogući problem tih silnih ozljeda su koliko 4 trenera u godinu i pol ... Svaki nosi svoj način rada, tempa, navika a tijelo nije stroj koji češ prešaltat na nešto drugo pa dolazi do tih ruptura.
  • The Undertaker
    6.8k
    nekad smo imali vrhunski medicinski tim,Mr Anderson

Šojat je u liječnik u klubu ne znam otkad a Janković je, ako se ne varam, isto duže vrijeme u klubu a ujedno je i liječnik reprezentacije. Nisu valjda zaboravili posao.
    Prije će biti neki drugi razlog.
  • Praskaton
    3.7k
    mrzimmirkamarića.blogspotvjeko1701

Zašto bi netko mrzio Mirka Marića.Tko je to?
  • vjeko1701
    12.4k
    *markamarića xD
  • Mr Anderson
    10.9k
    Zašto bi netko mrzio Mirka Marića.Tko je to?Praskaton

Pa onaj centarfor.
  • Zg123
    1.1k
    Pa ako cemo realno ovo je prvi put koliko se ja sjecam nakon xy vremena da imamo toliko ozljedjenih s tim da je pola tih igraca imalo teske ozljede vec prije tako da nista ne cudi sto su svako malo ozljedjeni. Bas da se medicinska sluzba pokvarila koja godinama radi u klubu nema apsolutno nikakve logike.

Cannavaro je pricao o losoj fizickoj spremi koju su imali Jakir i njegov stozer tako da ni ne cudi onda veliki broj ozljeda, dok je Kmenad raubao igrace do maksimuma i niie nista rotirao pa cak i poluozljedjene igrace stavljao i naravno da ce biti toliko ozljedjenih
  • vlatkomarkovic
    355
    Mislim da veliki broj ozlijeda je sigurno tema, ovo više ne može biti slučajno. Sada ne vjerujem iskreno da je Jakir kriv, jer da je onda bi veliki broj ozlijeda pratio ga kroz cijelu karijeru, ne sjećam se baš da je Rijeka prošle sezone nakon Jakirovih priprema imala enorman broj ozlijeda. Također ne vjerujem ni da je liječnička služba kriva jer koliko ja znam tu se nisu radile promjene neke velike unazad XY godina. Isto tako ne vjerujem ni da je gusti raspored kriv, jer je on postao gušći od prijašnjih sezona tek nakon ozlijeda (2 utakmice extra u LP-u). Ono što preostaje je teren. Teren je novi, koliko sam shvatio iz izjava od strane kluba, kada ga se postavljalo, novi je i dobavljač. Stvarno je teren izgledao horor u nekim utakmicama prvog dijela sezone. Sad ne znam da li je do održavanja, dobavljača ili loših vremenskih uvjeta. No mislim da to jednostavno ostaje jedini mogući razlog ovolikog broja ozlijeda. Ne znam na kojem terenu su trenirali i kako je tamo, ali logički ostaje samo problem u travnjaku. Nadam se da ćemo na kraju sezone ili mijenjati travnjak ili promijeniti ljude koji su zaduženi za njega.
  • Droljo
    12.5k
    Primanja igrača u 2023. godini:

Dinamo 21 milijun eura
    Hajduk 12
    Osijek 8,2
    Rijeka 5,8
    Istra 2,5
    Lokomotiva 2,4
    Gorica 1,6
    Slaven 1,5
    Varaždin 1,4
    NORTE

Jebote stvarno Šibenik ne plaća igrače :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.