• skener
    1.8k
    Sammirove izjave kod jednog druženja, a bio je trijezanthomas22

Tu i je problem
  • Jos-Optimus
    4.5k
    trijezan Sammir je mitsko biće, oksimoron, suprotnost samom sebi...bio je svakakav, ali je imao briljantnih tekmi i bio je penicilin za ove dolje
  • ZrnTSCHeZ
    821
    koji dio zapada najbolje navija da znam koji sektor uzetiDrawTube

a to ovisi valjda od tekme do tekme kak tko od ekipe uzme karte ili gdje se pozicionira dok je poluprazno...ovak po feelingu bi rekel sektor 3

imao briljantnih tekmiJos-Optimus

Ona protiv Malmöa je meni vjerojatno najbolja individualna partija nekog igrača koju sam gledal uživo...sam ih je razvalil na samba način, ono kaj da je taj dan Ronaldinho osvanul na Maxu
  • jedan u nizu
    11.8k
    @Paggini (lijevo) i @Dani Olmić (desno) danas na zoni:

Menadzer-Nikolic-324x160.jpg
  • quizzy86
    142
    Dobrodošao Leone!
  • Droljo
    12.5k
    pa sam se sjetio jedne Sammirove izjave kod jednog druženja, a bio je trijezanthomas22
    ..u rijetkim trenucima kad je ovaj bio trijezan.. ZP
  • NORTE
    13.6k
    Nisam znao da Barbarić radi u dinamovoj akademiji.
    Zna netko kad je došao?
  • rioda
    7k

Ljeto 2023.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    Istina, to je bila bolesna partija, a i bilo je tih tekmi još: Villareal, Brugge u gostima, Werder u Bremenu
  • rakurs
    806
    Znači na Rujevici možemo računati na Sučića, Franjića i Nevistića. Baš me zanima kaj će odlučiti Cannavaro, ostaviti Čavlinu ili vratiti Nevistića. Logično je da Čavlina ostane sad kada je u nekom kontinuitetu, al tko zna. Sučić će, pretpostavljam, ući u zadnjih 30, 25 minuta, a Franjić mora krenuti od prve, tu dvojbe ne bi trebalo biti, a mislim da je niti nema.

Mislim da će i Galešić ući u prvu, nadam se da je u tom slučaju spreman na uvrede riječkih kulturnjaka. Hoće biti tri ili dva iza me isto zanima, Cannavaro voli Mmaeea, KTC je KTC, Torrente bi trebao ispasti po meni u tom odnosu snaga.

Čekamo povratak još jednog igrača, taj bi nam preokrenuo sezonu naglavačke, uvjeren sam, ali on vodi borbe po sudovima i kafićima...

Šala, naravno, ali AKO ćemo moći računati na Petkovića barem 10 utakmica do kraja sezone mislim da nema straha za titulu, on, Kanga i Kule su top trio. Joj, kako je lijepo sanjariti, ali i kako je lako upasti u euforiju, ovaj članak na Germanijaku me digao iz mrtvih :lol:
  • vlatkomarkovic
    355

Mislim da na Petka treuntno računati može samo Jerko Leko, da će mu čuvati djecu dok Iva snima emisije.
  • ElDorado
    2.2k
    Jbga sad se i Stojko povredio. Nikad kraja
  • NORTE
    13.6k
    Jbga sad se i Stojko povredio. Nikad krajaElDorado

Prilika je to za Kačavendu, Belcara i Roga.
  • Slavonac86
    490
    baš to, imamo dovoljno aduta na klupi, nema razloga za paniku, a i sad im je prilika da se nametnu i pokažu da su tu s razlogom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.