• wolfgang14
    1.9k
    Imamo petka i kangu kao kapitalce, i kuleta kao trecu spicu. Jednostavno nemamo prostora ovog trenutka u kadru, pogotovo jer je kanga stigo prije koji tjedan, a petka se nema smisla rjesavat ukoliko ce sve biti okej.Crni86

Ja se više ne mogu pouzdat u Petka, svaku jesen je ozljeđen. A vjerujem da će se kulenovića gledat utopit negdje na ljeto.

Na ljeto po Grgića i Miereza!
  • Nolifer
    9.7k
    Ja se više ne mogu pouzdat u Petka, svaku jesen je ozljeđen. A vjerujem da će se kulenovića gledat utopit negdje na ljeto.

Na ljeto po Grgića i Miereza!
    wolfgang14

Ja sam se pomirio s time, da Petko više nebu onaj stari i da je to to od njega, al daj Bože da sam u krivu...

Glede Grgića i Miereza se slažem, jer taman bi uz Kangu od odnosno Kulenovića, imao dovoljan broj napadača za kombinacije i rotacije. Nedo Bog se netko teže ozljedi...
  • Crni86
    8.2k
    Grgićawolfgang14

Grgica svakako umjesto kulenovica.

A za petka se nadam da jos nije to to. Ali ukoliko je onda ce miereze sigurno biti aktualan.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    Badelj dok ode po inzulin napravi više kilometara od Rakitića, ne pričaj gluposti
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Rakitić nikad ne može biti svemirski brod za Mikija . Bože sačuvaj šta sve čovjek ovdje može pročitati. Miki je kapetan jedne Genove koja je u vrhu trenutno italijanskog nogometa , a Rakitić igra di???
  • ElDorado
    2.2k
    Genove i ne igra LP
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Geneve je u švicarskoj,ma zezam ispunjavam temu ,nemogu izdržati slobodan dan od dosade :lol: još ću ja ban poput za trolanje ,ali nemogu izbrisati svoj komentar ili ima neka fora
  • Zg123
    1.1k
    pa eto upravo si ti lupio da je Badelj kapetan kluba koji igra LP. Rakitic je bio kapetan Seville do prije 2 godine i igrao na puno ozbiljnijoj razini nogomet, Badelj igra u osrednjem talijanskom klubu koji je do prije 2 sezone bio u Seriji B. Uglavnom moja poanta nije rasprava oko Raktica i Badelja vec ta da nam ne treba jos 1 veteran u ekipi
  • Sajla
    7.3k
    brisati ne možeš, ali možeš urediti upis unutar 30 minuta od postanja.
    Tri točkice ispod posta, pa olovka i editiraj:
    Screenshot.png
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Ono što mene interesira,da li ima istine u ovome što čitamo zadnjih par dana da je Mudri riješen?dosta je bilo loši komentara tipa da on nema šta tražiti u Dinamu igra samo u jednom pravcu itd. Jesam li ja jedini koji misli da će nam dobro doći i da za njega ima mjesta pogotovo kad Bati ode . Imao sam priliku pratiti ga uživo prije nekoliko godina i bio je zvijer ovdje. Ali veliki maler ozljeda koja ga je izbacila totalno iz ritma a i momčadi. Da nije bilo te ozljede svi su vidjeli u njemu budućeg igrača liga petice i zaradu . Ali desilo se to što se desilo. Nije zaboravio igrati to je pokazao.
  • Nolifer
    9.7k

Drago mi je da nisam jedini koji tako razmišlja i po meni je mogo Mudri već sad u ovom zimskom roku bit rješen, jer sva sreća da se Sučić vraća, jer evo Stojković se ozljedio...
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    nisi jedini definitivno. Mudrija je scoutirao sam Ståle Solbakken,legenda Kopenhagena ,koji je kao igrač i trener osvojio sve. Igrao istu poziciju i insistirao na njemu u do tada rekordnom transferu . Ali je imao peh za pehom. Dvije ozljede za redom i izgubio cijelu sezonu. A znamo svi kako je izgubiti sezonu. Pitanje je kad će se Petko vratiti i kako će se to odraziti na njegove predstave. Mudriju treba jaka konkurencija i mislim da tek sad ostvaruje onaj potencijal za koji su svi bili sigurni da ima . A 28 godina su ništa
  • Mr Anderson
    10.9k
    tovari imaju Rakitica koji je avion za BadeljaZg123

Svašta, možda je bio nekada, sad je duplo lošiji igrač od Badelja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.