• hardek
    4.2k
    Tu u igru dolazi eye-test kojeg po meni Pršir prolazi bez problema. Čak vjerujem da kod nas može biti samo bolji. Meni je on nekakav hibrid Selahija i Mišića. Nije tako dobar defenzivno kao Selahi niti ofenzivno kao Mišić al je ofenzivno bolji od Selahija I defenzivni bolji od Mišića.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Taylor vec lagano ispada iz prvih 11 Celtica...
    Poziciju mu uzima novopridošli Schulpp, uz to Tierney dolazi na ljeto
  • Dinaminjo
    1.3k

Nek raskine ugovor i dode kao free agent vec sad..
  • Izet Hajrović
    4k
    Nadam se da ovi napisi o Mudražiji nisu istiniti. On bi trebao zamijeniti Baturinu? How yes no. Ako je to pak istina, onda mi prema zadnja 2 transfera djeluje kao da je Uprava podlegla pritisku javnosti i novinarskih metuzalema koji forsiraju negativne članke o strancima te guraju domaće igrače koliko god (ne)kvalitetni bili. Svaka čast Mudražiji, ali on nam ne treba. Opravdanja u smislu dobar je za rotaciju nisu opravdana, nama trebaju prava pojačanja, a za rotaciju imamo igrača. Eto sad je Belcar tu, Vrbančića se može vratiti, itd. Ako je dogovoren Mudražija, onda je tim gore jer se ljetni prijelazni rok dogovara bez sportskog direktora. To si ne smijemo dopustiti. Nisam ja protivnik domaćih igrača i zagovaratelj stranih, ali ako nemamo kvalitetnih domaćih igrača, onda se moramo okrenuti stranom tržištu i tu je logika Marića bila dobra, samo što je bio nesposoban pa je dovodio neke nekvalitetne strance. Uglavnom, nadam se da ovih posljednjih nekoliko tekstova nisu istiniti.
  • Zagi
    9.3k
    Prijelazni rok gotov. Sve iduće igrače treba dogovarati uz blagoslov novog SDa.
    1.Predsjednik uprave
    2.Član uprave za sport
    3.Sportski direktor
    4.Trener
  • ElDorado
    2.2k
    Otkupit će Soldu do isteka roka i Mudražija na ljeto dogovoren
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Zvuci kao prijelazni rok NK Osijeka.
  • Mihaljević
    11.8k
    Belcar mjenja Sučića, a Mudražija Baturinu? Ko planira pokriti proračun? Imamo Jakirovića jr., Belinha, Radoša, Vrbančića i dosta dobrih mladih igrača ali ako im ne damo šansu, oni ostaju samo na talentu.
  • austrijanac
    5.7k
    Ma naklapanja, sumnjam da će se ljetni rok radit prije dolaska SD-a.
    Preozbiljni smo za takve stvari.
  • Orc123
    10.7k
    Ukoliko se prije dolaska SD bude islo u bilo kakvo dogovaranje novih igraca smatrat cu to krajnje neodgovorno, glupo i opasno za klub! Mudrazija? To je Tolic za sirotinju, s 28g da zauzima mjesto Vrbancicu fakat nema smisla! Covjek ne zna sto je obavezna igra....mogu ga usporediti i s Caktasem i Andrijasevicem...to su isti tipovi igraca kakvi u Dinamu ne mogu uspjeti, ali nikako! Soldo ili Prsir? Cemu, ako smo doveli Belcara sad a svo troje su u 5 deka ali s naglaskom da mislim da Belcar moze biti najkompletniji......

Za bilo kakve nove poteze treba dovesti pravog SD koji ce imati apsolutnu slobodu u odlucivanju, a isto tako i odgovornost! SD u klubu mora biti cim prije i krenuti spajati krizaljku za ljeto i famozne opcije a,b,c,d......

Manenica i Uprava su ovo odradili i svaka im cast na tome ali dalje oni imaju svoja zaduzenja i poslove a to nikako nisu trazenje pojacanja za momcad vec na mjestu SD!
  • GOAT
    2.1k
    Ko planira pokriti proračunMihaljević

Recimo Galesic i Stojkovic mi prvi padnu na pamet ali se slazem s tobom.

Ne znam kolika bi cijena bila za njih dvojicu ako krenu razvijati potencijal i odigraju vrlo dobru sezonu ali bi njih stavio kao te sljedece "najskuplje eksponate"

Isto tako pretpostavljam da nakon sto ovog ljeta odu Baturina i Sucic, osiguramo europu da to bude dovoljno za zatvaranje tih famoznih 50-60 milijuna (ako vec nije srezano po najavljenom planu) iako mi nije jasno odakle potreba za tolikim proračunom (velike place igracima koji ne igraju je moja prva pretpostavka)
  • Nemrem99
    28
    Mudrazija nece mijenjat Baturinu nego Stojkovica vjerojatno. Bit ce mu zamjena.

Mi ostajemo na ljeto bez vecine veznjaka.
    A Mudraziju smo dobili/dobit cemo jeftino. Ne vidim niti jedan razlog zas ne bi dosao.

Treba nam sirina
  • GeneralNapoleon
    848
    Mi na ljeto ostajemo bez Sucica i Baturine. To je jasno kao dan. Rogu istice posudba ali ajmo rec da se njega moze zadrzat ako se zeli.

Ostajemo dakle na veznima: Stojkovic, Vrbancic, Kacavenda, Belcar, Ademi, Misic, Pavic, Rog.

Kvantiteta je tu, ali jel imamo dovoljno kvalitete. Dosta tesko je za rec kako bi se trebala rijesit krizaljka.
    Mislim da Ademi vise nije dovoljno kvalitetan igrac, dok Rog takoder ne pokazuje da je neka prevaga a vec ima 30 godina.
    Da se mene pita ja bih Ademija umirovio a Roga ne bih produzio.

Ostajemo dakle na: Stojkovic, Vrbancic, Kacavenda, Belcar, Misic i Pavic.

Brojcano dovoljno ali cini mi se to ipak malo tanko. Pavic se vjerojatno do kraja sezone nece bas naigrat. Pa je nekako tesko ocekivat i da ce sljedece sezone imat neku vecu ulogu. Njega bih pokusao poslat na posudbu.

Vrbancic nakon sezone u Loksi bi trebao bit spreman da ga se dozira sa Stojkovicem na 10etki.

Belcar i Kacavenda bi ostali kao 8ice. A Misic kao 6ica. I tu bi meni sad odlicno pasao Prsir koji je po meni bolji od Belcara, a moze igrat u principu gdje god zatreba.

Mislim da bi se isprofilirao u prvu Misicevu zamijenu, makar bi naravno mogli igrat i zajedno. A Misiceva minutaza bi se svakako trebala smanjit.

U najjacem sastavu bi nam veza onda bila Stojkovic, Prsir, Misic. Ali moglo bi se tu puno rotirat i mijesat tako da bi po pozicijama to izgledalo ovako:

10etke: Stojkovic, Vrbancic, Kacavenda, Prsir
    8ice: Prsir, Kacavenda, Belcar, Misic
    6ice: Misic, Prsir, Belcar

Smatram da bi tako bilo dobro poslozeni za sljedecu sezonu.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Smatram da bi tako bilo dobro poslozeni za sljedecu sezonu.GeneralNapoleon

10etke: Stojkovic, Vrbancic, Kacavenda, Prsir
    8ice: Prsir, Kacavenda, Belcar, Misic
    6ice: Misic, Prsir, Belcar

3 Pršira i jedan General :lol:
  • Crni86
    8.2k
    Ovo suskanje o mierezu je bezvezno.

Imamo petka i kangu kao kapitalce, i kuleta kao trecu spicu. Jednostavno nemamo prostora ovog trenutka u kadru, pogotovo jer je kanga stigo prije koji tjedan, a petka se nema smisla rjesavat ukoliko ce sve biti okej.

A imat 3 napadaca koji skupa imaju 3 miljke na godinu je pre velik luksuz i pre malo minutaze za svu trojicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet