• Navijač Dinama
    9.3k
    Najbolja njegova utakmica možda i u karijeri. Ta protiv Rusa, i ona za reprezentaciju u Slovačkoj, kad je Škirnjara vrtio ko balerinu koji je bio u to vrijeme ponajbolji stoper svijeta.

Ovako iz glave od doskorašnjih tih njegovih masterplay utakmica je pobjeda 1-0 na poljudu, prošle godine Velika Subota, mislim da se Prpić i Šarlija dan danas vrte i traže ga.

Fali Bruno više nego ikad
  • Tongo Doumbia
    5.8k
    Krasnodar je Brunina doktorska disertacija. Ono što je Sammiru Malmo a Orši Tottenham….
  • Paggini
    39.3k
    Sammiru MalmoTongo Doumbia

Uh da, gorio je Malmo, ali meni osobno Villareal, tu utakmicu je bio u top 10 igrača svijeta, barem tih 90 minuta.

Fali Bruno više nego ikadNavijač Dinama

Fali Bruno, ali pogotovo fali ovakav Bruno, koji je bio okomitiji i prodoran. Sad su ga prebacili na tog nekog livajastog pivota, tu je također jako dobar, ali koliko je dobar bio u toj prošloj fazi...
  • Droljo
    12.6k
    Sad su ga prebacili na tog nekog livajastog pivota,Paggini

Moglo bi to biti zanimljivo sa kangom ispred koji napada dubinu :lol:
  • Jos-Optimus
    4.5k
    Samo nek se on vrati, lako ce se rijesiti pozicija
  • Marc
    352
    Vrati se doktore što prije, sve ti je oprošteno :grin:
  • Marc
    352
    Fališ…
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    Od njegove zadnje utakmice (Gorica 2:2) proslo je ukupno 105 dana, 22 sata i 39 minuta, falis nam svima doktore :sad:
  • miro
    5.8k
    Doktor je trebao slušati upute pravih doktora, pa bi već igrao, a ovako...
  • Ijayi Atiemwen
    1.9k
    IMG-2112.webp

Doktore naš, koliko nam fališ… :confused:
  • gledatelj
    716
    Valjda je sad njegovim najvećim kritičarima jasno koliko je dobar i koliko smo loši bez njega
  • jedan u nizu
    11.9k
    Zar stvarno mislite da bi on jucer bio sta drugaciji od ostatka ekipe?
    Kao i kod prethodnih takvih utakmica, utopio bi se u sivilo momcadi.
    Igrao je on i protiv Belupa kada smo izgubili 4-1. I protiv Hajduka kolo prije.

Nebi on nista jucer promijenio.
  • rokikaciga
    518
    Dovoljno je pogledati prošlu sezonu i koliko je utakmica praktički sam izvukao kada je bilo "sivilo momčadi". Petko je jedno dva koplja iznad svih u HNL-u kada je zdrav.
  • jedan u nizu
    11.9k

Koje su to utakmice?
    Rijeku na Rujevici proslo proljece ne racunaj jer tada ostatak ekipe nije bio kriminalan kao jucer.

Nadi mi utakmicu gdje je ekipa izgledala kao jucer, totalno van ovog svemira, a gdje nam je Petko donio pobjedu.

Dok imas gomilu utakmicu gdje nam Petko nije donio apsolutno nista, i gdje mnogi govore da je igrac manje.

Petko, kada je dobar, dobar je, ali ekipa kada je losa, ni Petko ne pomaze.
    Petko moze solidnu ekipu napraviti boljom, kada je u dobroj formi.
    Ali ne moze ocajnu ekipu (kao jucer) uciniti dobrom.
  • Crni86
    8.2k
    Petko je doktor, igracina i nas najbolji igrac al natpisi kad zgubis 4:0 kako se vidi da fali su mi nevjerojatni.

Da se ne lazemo petko igra nepokretnije obranu i od kulena i kange, ne bi petko sigurno sprijecio da ne primimo 4 gola od rijeke, 2 od osijeka, 3 od arsenala, 1 od istre, 1 od gorice itd.

Petko da je jucer bio tu rezultat bi bio nazalost slican. Prestanimo se lagat, nije do jednog igraca vec nam je momcad tesko rasulo koje ni petko nebi popravio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.