• NitkoBitan
    29k
    Evo i Bara hvali Manenicu.

"Kako se Dinamo nije odmah u prosincu 2024. godine odlučio za igrača, Cardoso je na kraju skoro otišao iz Zagreba. No, tada se u priču uključio član Nadzornog odbora Saša Pavličić-Bekić, koji mi je kazao da se izravno obratim predsjedniku Uprave Zvonimiru Manenici. Manenica i ja smo posao završili u pet dana! Predsjednik Uprave Dinama je sve odradio vrhunski jer bi inače Varela bio izgubljen za Dinamo."
  • FrenchMontana
    1.4k
    Sve te priče kako je Dinamo super za mlade igrače stoje, ali ni blizu ko u vrijeme Olma… nema Dinama II/filijale u seniorskom nogometu, a to je ključno za razvoj igrača.
  • Vedraca
    174
    hahaha ja nevjerujem
  • E46
    1.6k
    hvala Bogu pa je Maric bivsi, taj je definitivno radio protiv kluba.
  • ElDorado
    4.8k
    Ovo mi smrdi na Barin naručeni članak pogotovo jer ga je radio Olivari. Malo uliza Manenici, malo uliza Dinamu i tak. Ali ide u prilog onoga što sam već napisao: Marić je dobio otkaz i zbog ovoga sasvim sigurno.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Ne znam tko može vjerovati ovim Barinim bajkama da je Olmo nagovorio Varelu da potpiše. Kao da se Varelu išta pitalo.
  • mrgud
    477
    Na Tribini nahvalili Belcara
  • IceMan
    3.3k
    Što se tiče Belcara, moja teorija je da imaju neki prešutni dogovor da ćemo ga sigurno otkupiti u ljeti…

Sve drugo mi nekak nema smisla, pogotovo da nije “zdrav” a igra redovno u Varaždinu.
  • don
    14.2k
    brzo dođe od zvijezdaDroljo

kakvih zvijezda? Ko ga je diza u nebesa? Ljudi su poželili novom igraču dobrodošlicu i to je to. Nitko nije napisa da će bit nova zvijezda Dinama ili slično.

opasno halucinirate.
  • javolimtebejako
    2.6k
    kompa ti haluciniras, procitaj upis opet
  • don
    14.2k
    šta da pročitan? "brzo se dođe od zvijezda do smeća". Zna se na šta se misli pod "zvijezda". Kako bi dočeka novog igrača onda osim "dobrodošao"? Nitko ga nije uzdiza ni ništa slično, već mu poželili sriću i to je to, a već par postova san pročita di se 'spušta' Leon.
  • javolimtebejako
    2.6k
    covjek prica o manenici jer ga sad svi hvale kako je odradio ovaj transfer, "manenicu za SD" itd. govori da se ne treba zaletavat s zakljucima jer smo vec vidjali takvu pricu.
  • don
    14.2k

Zapamtite ovu euforiju i sjetite se ovih trenutaka i prognoza kada će se pričati o Belcaru za 3 mjesecaIzet Hajrović

Puno si i dao 3 mjeseca. Prva lošija tekma i gotov je. NažalostDroljo

Ja bih dodao iDroljo

"ja bih dodao i", ako dodaje Manenicu, postoji osoba na koju je mislia prije njega, odnosno na Belcara.
  • Enco
    508

Ne da smrdi nego je upravo to što si napisao.
    Samo što je Manenica viši nivo i kod njega to uvlacenje ne bu prošlo.
  • Mali Zeus
    18.7k
    Potpis se još nije ohladio, a već imamo rasprave o tome je li Belcar pojačanje ili samo prinova i o Manenici. :clap: :clap: :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.