• Izet Hajrović
    5.8k
    nešto je prikočilo transferSibirski plavac

Ne da je prikočilo, nego je propao transfer. Cirkus od novinarstva. Da su barem u Dinamu složili video predstavljanja gdje Belcar čita članak o propalom transferu.
  • don
    14.2k
    s čin je snimano ovo predstavljanje :groan:
  • Keyser Soze
    14.8k
    Bošnir izvadio mobitel i rekao Belcaru "aj požuri imam 2 posto".
  • Paggini
    59.3k
    video predstavljanja gdje Belcar čita članak o propalom transferu.Izet Hajrović

Kako bi ovo bilo dobro ahahahah
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Ako je za Belcara bilo ovako, mogu zamislit na kaj će ličit Zona ako na ljeto Taylor i ostala imena sličnih kvaliteta budu povezivani s Dinamom. :rofl: Refreshanje 24/7, pogledavanje jel ih Dinamo zapratio na instagramu, kaj su zadnje objavili na storyju, čitanje njihovih nogometnih portala...
  • Izet Hajrović
    5.8k
    00:00. Kraj prijelaznoga roka. Najlegendarnija insajderska informacija ovog prijelaznog roka bila je o Niki Galešiću s otkopčanim šlicom na hlačama na benzinskoj u Vukovoj Gorici. Čestitke ponosnom insajderu na tituli od Izeta.
  • Orc123
    12.6k
    Sretno Leone u plavom dresu!!
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Manenica u tjedan dana napravio što neki nisu mogli godinu dana.
  • rioda
    9.2k
    Toliko se umorio od čekanja da potpisuje prazan papir :grin:

Screenshot-2025-02-18-00-14-43-296-edit-com-android-chrome.jpg
  • njurci10
    112
    Mene zanima samo jedna stvar,
    Šta Varaždin ima od ovoga?
    Daješ igraca jednog od najboljih za djabe do kraja sezone s opcijom otkupa
  • rioda
    9.2k
    Prema Olivariju, Perković ostaje

Pritom se, pak, pojavilo pitanje i je li Dinamo riješio izlaznu posudbu Maura Perkovića u ruski Soči, do kraja sezone i mogućnost otkupa za 1,2 milijuna eura... Međutim, po najnovijim informacijama, i on će ipak ostati na Maksimiru.

Faye na dvojnu registraciju u Kustošiji
  • Jos-Optimus
    6.5k
    želiš Belcara, ali bi usput malo i kenjao, pa od kud izvirete više?
  • Jurki
    18.4k
    Mene zanima samo jedna stvar,
    Šta Varaždin ima od ovoga?
    njurci10

Ako Belcar stvarno ima neke zdr probleme.. tesko da bi ga neko kupil na ljeto. Pogotovo ne za 1,5 mil.. imas u ekipi potencijalno psihicki sjebanog igraca kojem je propal gotov transfer.
    Upitno je kaj bi Vz imal od njega do kraja sezone.
    Ovak ako bu s Belcarom sve ok, ostaje kod nas i Vz bu opet zaradil.
    Isto tak sigurno je i Vzu u interesu poslovati s nama.. mozda im kakvog juniora posaljemo na ljeto.
    Siguran sam da je posel napravljen da sve strane budu zadovoljne.
  • Ludovic IX
    9.2k
    netko prazan a netko papirnatu maramicu.

Mislim da je cvita u priči bio kad se pregovaralo oko njegovog povratka iz sociedada i oni su napisali cifru na papirnatu maramicu a bedi je to potpisao. Iz nekog razloga , dinamo je htio odustati a onda su nas ovi tužili i papirnata maramica je bila dokaz. I tak se cvita nama vratio.

Ako netko ima clanak o tome, volio bi to pročitati. Ovo iz sjećanja govorim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.