• rioda
    7k
    Prema Olivariju, Perković ostaje

Pritom se, pak, pojavilo pitanje i je li Dinamo riješio izlaznu posudbu Maura Perkovića u ruski Soči, do kraja sezone i mogućnost otkupa za 1,2 milijuna eura... Međutim, po najnovijim informacijama, i on će ipak ostati na Maksimiru.

Faye na dvojnu registraciju u Kustošiji
  • Jos-Optimus
    4.5k
    želiš Belcara, ali bi usput malo i kenjao, pa od kud izvirete više?
  • Jurki
    15.7k
    Mene zanima samo jedna stvar,
    Šta Varaždin ima od ovoga?
    njurci10

Ako Belcar stvarno ima neke zdr probleme.. tesko da bi ga neko kupil na ljeto. Pogotovo ne za 1,5 mil.. imas u ekipi potencijalno psihicki sjebanog igraca kojem je propal gotov transfer.
    Upitno je kaj bi Vz imal od njega do kraja sezone.
    Ovak ako bu s Belcarom sve ok, ostaje kod nas i Vz bu opet zaradil.
    Isto tak sigurno je i Vzu u interesu poslovati s nama.. mozda im kakvog juniora posaljemo na ljeto.
    Siguran sam da je posel napravljen da sve strane budu zadovoljne.
  • Ludovic IX
    8.2k
    netko prazan a netko papirnatu maramicu.

Mislim da je cvita u priči bio kad se pregovaralo oko njegovog povratka iz sociedada i oni su napisali cifru na papirnatu maramicu a bedi je to potpisao. Iz nekog razloga , dinamo je htio odustati a onda su nas ovi tužili i papirnata maramica je bila dokaz. I tak se cvita nama vratio.

Ako netko ima clanak o tome, volio bi to pročitati. Ovo iz sjećanja govorim.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Jos je Bjelica rekao da imaju igrace A B C D.

Sumnjam da su nakon otkaza Maricu otvorili random generator i pikirali prvog igraca kojeg on izbaci
  • ElDorado
    2.2k
    Sad po cikli i špinatu i pal bu tlak
  • Omake
    6k
    Neka moja jutrošnja teorija. S Belcarom je vjerojatno sve OK, Manenica i Mengele malo preuveličali neke stvari jer su točno procijenili da će Varaždin prvi popustiti i sklopiti posao po uvjetima idealnim za Dinamo. Game of chicken, a Varaždin blinked first. U svakom slučaju, Leon dobrodošao.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    Moguće, Manenica je iskusan i sposoban, a i Varaždinci nisu šupci. Baš sam sretan kako je to čovjek odradio, pokazao je onom pacijentu Mariću, već mi je bilo zlo od naših višemjesečnih natezanja sa apsolutno svakim, baš smo ispadali nesposobni.
  • Droljo
    12.5k
    Zapamtite ovu euforiju i sjetite se ovih trenutaka i prognoza kada će se pričati o Belcaru za 3 mjeseca.Izet Hajrović

Puno si i dao 3 mjeseca. Prva lošija tekma i gotov je. Nažalost.
    Ja bih dodao i manenicu koji je trenutno vrh vrhova. Ne želim biti partibrejker ali poučen iskustvom na zoni se brzo dođe od zvijezda do smeća...
    Nadam se da bude sve ok i da se ove naše crne prognoze nebu ostvarile.
  • Jurki
    15.7k
    naravno da Manenica ne smije ubuduce rjesavati transfere vec sportski direktor.
    Ali treba reci da je zavrsil taj posel u kojem Dinamo kao klub nemre popusiti. I s obzirom da covek nije iz nogometa mu je veliki plus, a isto tak daje nadu i optimizam da nebu dopeljal neko žblj rjesenje za sportskog direktora.
    Belcar ako uspije super - idemo u otkup ugovora. Ako bu procjena da to nije to - nebumo isli u otkup i nikome nist.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Šta Varaždin ima od ovoga?
    Daješ igraca jednog od najboljih za djabe do kraja sezone s opcijom otkupa
    njurci10

Vjerojatno će im se platiti nešto za posudbu. Poslije se to odbije konačne cijene ako ga otkupimo. Ne vjerujem da da ga daju na posudbu bez ikakve naknade.
  • Kristijan992
    466
    Dani Olmo naš novi SD

"Priča nam Bara da tada dolazi možda i krucijalni razgovor kad se radi o njegovoj definitivnoj odluci da dođe u Dinamo.

- Dolazi do razgovora između Danija Olma i Cardosa Varele. Dani mu je kazao da neće pogriješiti ako postane igrač Dinama. Ispričao mu je svoj put, njegov dolazak iz Barcelone. Na kraju mu je kazao: “Dinamo je za tebe najbolji, nemoj otići nigdje drugdje, nakon što provedeš neko vrijeme u zagrebačkom klubu, bit ćeš spreman za sve najveće europske klubove”. Dani Olmo ga je zapravo “prelomio”, Cardoso se odlučio za Dinamo. Tata je, doduše, već bio za Dinamo, ali mali je želio potvrdu od Olma."
  • mrgud
    312
    A sada po ljevog beka.Sigurno ima neki dobar ljevi bek bez kluba kojeg bi se moglo dovesti
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Bara je tu puno toga nasrao. Dušobrižnik naš haha. Bilo kako bilo ,svaka čast opet kažem i Manenici, riješio ugovor kao i Belcaru, bez nekog rizika . I ne može mu niko riječ reći poslije ako se pokaže da to nije to. Niti u slučaju jednog niti drugog. Tako se radi posao ako nisi siguran baš milion posto. Jer dosta ,baš dosta grešaka smo imali i doveli pojačanja koja to nisu bila. Ovdje smo dobili dva igrača koji još puno mogu napredovati. Posebno mali Varela. Jako mudar i sposoban čovjek. Jebeš mi sve ako ne radi bolje posao nego i jedan sd kojeg smo imali do sad. Vidi se da ima muda ,i znanje prije svega kako završiti posao . Imamo jebenog čovjeka u klubu
  • FelceAzzurro
    174
    zapisuje broj od male iz Studenca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.