• quizzy86
    142
    istina, ali kao što su neki rekli prije, da je to Marić napravio svi bi pobijesnili.. i ne podržavam Marića, hvala Bogu da je otišao
  • grba
    47
    Na prvu po meni ispravna i logicna odluka, s dozom opreza se ide, a ako se ovo proljece dokaze i sa zdravljem sve bude ok imas top igraca
  • Mr Anderson
    10.9k
    Ne znam kad je to klub s parama od nikad izdasnije Lige prvaka postao toliko siromasan da se cigani za svaki milijun, ali eto, ocito je.tp1997

Pametni štede kad se ima novaca za razliku od budala.
  • tp1997
    990
    Da se ista ova stvar desila Mariću, da je propao dogovoren transfer u pet do ponoć i postao posudba, i to zato što igrač navodno ne zadovoljava uvjete u zdravstvenom smislu, Marića bi se razapelo.

I da se razumijemo, razapelo bi ga se s pravom. Samo mi nije jasno zašto ovome aplaudiramo. Rješenje najbogatijeg i najstabilnijeg kluba ovih prostora je transfer-turned-posudba za koju će vjerojatno u zadnji tren tvrditi da nema para za otkup, kao i za svakog drugog posuđenog igrača u zadnje vrijeme?

Ponavljam, želim Belcara u Dinamu. Ali želim ga dugoročno u Dinamu, a ne na četiri mjeseca nakon čega će se netko ciganiti jer je klauzula 5 tisuća i 69 centi previsoka.
  • JMastermind
    426
    Eto i klub kaže da je s pravom otkupa.
  • don
    11.1k
    prispavalo se i njemu

aj leć

IMG-8412.jpg
  • marcio amoroso
    39.9k

Jel ti uopće čitaš šta se tebi piše?
  • Nogo
    5.5k

Ajdeee!
  • NitkoBitan
    23k
    A ne, nije iza njega neprospavana noc... nije cudo sto se tlak nije dao skinut, prosao sam nesto slicno :sweat:
  • Marktwain
    130
    Ajd, super.
    Napokon neki kajkavac u Dinamu, a ne stranac i ovi iz regije.
  • Izet Hajrović
    4k
    Također, Marić bi odusta nakon prve komplikacije kod transfera i ne bi vidili, ni Belcara, ni Kangu a ni Franjića vjerovatno.don

Zvoni se aplaudira jer bi SD Marić sto posto odustao nakon prve komplikacije, a Zvone je našao model da sve tri strane budu zadovoljne.marcio amoroso

Ovo ne možete tvrditi s takvom sigurnošću. Rijetko tko voli ovdje Marića, ne volim ga niti ja, ali ne možete na taj način opravdavati svoju euforiju oko ovog posla. Ako je Marić tip koji odustaje na prvom problemu, zašto je Cordobu dovodio mjesec dana? Zašto smo Oliverasa čekali mjesec dana. Zašto se s Mbukuom odugovlačilo? Naravno da je dosta poslova ispalo loše za nas, ali da je odustajao na prvoj prepreci jednostavno ne možete tvrditi jer je to laž.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Jel ti uopće čitaš šta se tebi piše?marcio amoroso

Ma kaj bi čitao, lupa po jednom te istom cijelo vrijeme.
  • vlatkomarkovic
    355

Marić bi rekao neće njega Varaždin ucjenivati, onda bi otišao Ligue 2, pronašao 2 stranca koji bi htjeli doći, ali im je problem jer se boje statusa Mišića, onda mi pokušao posuditi od Udinessea nekog zadnjeg veznog, ali bi se sve izjalovilo jer imaju već 6 igrača na posudbi, onda bi koristio znanje stranih jezika i zvao bi Stoke da mu posudi, ali eto zadesile bi ih ozlijede, onda bi otišao u neistrazeno tržište Tajlanda, ali jebiga taj dečko bi došao i pao na liječnikom iako je Tajalndski liječnički prošao bez problema, onda bi se vratio na ona dva Francuza, ali jebiga već prošao prijelazni rok...
  • tom
    21
    Ti stvarno ne razumiješ.

Ukazat cu ti na tri stvari zašto ti usporedba nema nikakvog smisla:

1. Ovaj posao nije radio SD pa je već time usporedba besmislena
    2. Ovo nije igrač kojeg smo dugo pikirali pa ga uzeli na posudbu umjesto da smo ga kupili, nego nas je sila prisilila. Btw. Maricu bi bilo bolje da je sve svoje transfere odradio kao posudbu, vidi Cordoba, Mbuku…)
    3. (najvažnije) Očito je bilo nekih problema i ideja je da se klub zaštiti, ne znam kome kome je do Dinama to moze smetati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.