• Izet Hajrović
    4k
    da, daj Bože da i mene razuvjeri. Zato kažem da je posudba s opcijom otkupa najbolje rješenje.

svakako hoću. Meni nije problem priznati pogrešku ako činjenično stanje bude suprotno mojim tvrdnjama.
  • Dzgšb
    1.4k
    Oprosti, a na što smo to bacili novac da ga sad nemamo?tp1997

Čitaj sa razumijevanjem, ako je istina da čovjek ima zdravstvenih problema, zašto je posudba loša stvar,ako bude zdrav i dobar igrač potpišemo ga na ljeto, nije došao bez prava otkupa jbt.
  • BBB Mataa998
    2.2k

To kazes ti jer sve vidis negativno. Ja kazem da imamo dovoljni vremena vidjeti njegove trenutne kvalitete,i njegovu perspektivu. Tko kaze da nije dogovorena neka okvirna cifra koliko ce kostati otkup?
  • juraa
    91
    Pise germanijak, s pravom otkupa
  • tp1997
    991
    Inače, samo ću reći da se za ovakve transfere za koje plješčete Manenici do prije koji dan vješalo Marića.

Posudbe, možda s pravom otkupa a možda ne, ali nebitno jer znamo da to pravo, ako i postoji, nećemo iskoristiti, jer kao previše košta.

Prvi sam sretan što je Marić dobio šup kartu, ali me dvostruki standardi ovdje fasciniraju.
  • veselko tenžera
    4.2k
    Nek zaduži broj 6, a ne neki bezvezni 54 ili tako nešto.
  • Laugreano
    3.5k
    Haha tocno to, da je Maric ovo napravio, pisalo bi se da je nesposoban dovest igraca a da nije posudba. Ugl
    Leon dobrodosao.
  • don
    11.1k
    Inače, samo ću reći da se za ovakve transfere za koje plješčete Manenici do prije koji dan vješalo Marića.

Posudbe, možda s pravom otkupa a možda ne, ali nebitno jer znamo da to pravo, ako i postoji, nećemo iskoristiti, jer kao previše košta.

Prvi sam sretan što je Marić dobio šup kartu, ali me dvostruki standardi ovdje fasciniraju
    tp1997

nisu dvostruki standardi, ljudi ovdje hvale Manenicu jer je u par dana uradia odličan posa koji mu nije u opisu radnog mista. Također, Marić bi odusta nakon prve komplikacije kod transfera i ne bi vidili, ni Belcara, ni Kangu a ni Franjića vjerovatno.
  • grba
    55
    Ajmo ljudi dosta negative, pustit ljude da rade svoj posao i dat decku prostora da se pokaze, vjerujem da je top potencijal...

Odma za vikend u vatru, Rijeka mora pasti
  • Crni86
    8.2k
    kakva usporedba… velika razlika je to sta je zvone iso u otkup i onda je u vrlo kratkom roku nakon ljecnickog uspio dogovoriti da cijeli rizik toga sta se naslo na ljecnickom ne prelije na dinamo. Ova posudba nije mjerljiva s ni jednom drugom koji je napravio maric. Da je maric ovo vodio vrlo vjerojatno bi samo odustao i to je to.

Ako to ne razumijes jbga.
  • Mihaljević
    11.8k
    Šesticu je zaslužio Sučić, a ovaj ju tek treba zaslužit.
  • marcio amoroso
    39.9k

Prvi sam sretan što je Marić dobio šup kartu, ali me dvostruki standardi ovdje fasciniraju.
    tp1997

Posudba je samo zbog zdravstvenih razloga. Transfer je bio već dogovoren i ne bi se radilo o nikakvoj posudbi da nije bilo komplikacija na liječničkom. Klub se osigurava i to je sasvim normalno.

Zvoni se aplaudira jer bi SD Marić sto posto odustao nakon prve komplikacije, a Zvone je našao model da sve tri strane budu zadovoljne.
  • Jay
    608
    Čemu histeriziranje i pljuvanje toga što je u pitanju posudba? Neki ljudi se ne znaju tri sekunde veseliti bez drame i najgorih scenarija, odmah se traži na koga pljuvati unaprijed.
    Ne znamo detalje, ne znamo uvjete, čuli smo kako se pojavio problem na pregledu. Možda je prvo posudba način zaštite kluba, a samim time i igrača.
    Ali dobro čemu se trudim kad bi bilo pljuvanja i da je kupljen, samo bi se reklo haha baciš milijun i pol za dečka koji ne može liječnički proći, rupa bez dna
  • grba
    55
    Uvijek ce se nac nesta za prigovorit, sto ljudi sto cudi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.