• BBB Mataa998
    2.2k

a sto to tebe muci jel posudba ili ne? Pogotovo ako ima opcija otkupa. Kog boli kurac onda? Jel samo pljujes da bi pljuvao? A razlog nemas
  • Crni86
    8.2k
    Zazivali smo Zvonu, i dobili smo ga ali Zvonu Manenicu. Bravo majstore.
  • Zagreb1992
    2k

U ovom slučaju bolje posudba ..Dati 1.5 milijuna za igrača koji ima problema sa zdravljem ( jer se očito radi toga i odužilo) je riskatno ..Iako ako ga se bude otkupilo na ljeto nadam se da u klubu ne planiraju dati takvu cifru za njega
  • FelceAzzurro
    174

Priča se kako je Belcar u jednom trenutku nestao, ali su ga našli ispred Studenca u jednom eminentnom zagrebačkom kvartu gdje je upao u priču s mladom radnicom pred zatvaranje?
  • CastAway1986
    2.6k
    Imam osjećaj da će ovo na kraju ispasti odličan posao..Sretno L.B.
  • Keyser Soze
    12.6k
    Moguće, ima studenaca koliko hoćeš :lol:
  • Marc
    338
    Hahha Index, 24sata clanak Dinamo ipak doveo Belcara kao na Cometu je registriran kao igrač Dinama, možes mislit kak su oni refreshali i gledali Comet.. s obzirom na prepterećenje foruma bit će da svi oni čitaju Zonu :heart: bilo bi barem onda fer da i Zonu spomenu i napišu kao izvor…
  • Noel
    8.7k
    Leki dobrodošel.
  • Peškaman
    6.1k

Da mu nije slučajno ispričala svoje prvo seksualno iskustvo? :lol:
  • tp1997
    990
    a sto to tebe muci jel posudba ili ne?BBB Mataa998

Muci me jer je posudba s opcijom otkupa odlican izgovor da se kaze da smo htjeli otkupiti ali eto previse kosta. Isto kao s Kanekom, isto kao s Vidovicem.

Ne znam kad je to klub s parama od nikad izdasnije Lige prvaka postao toliko siromasan da se cigani za svaki milijun, ali eto, ocito je.

Da se razumijemo, Belcar je top transfer po meni, ali ne znaci nista ako dolazi na cetiri mjeseca.
  • rakurs
    812
    Zapamtite ovu euforiju i sjetite se ovih trenutaka i prognoza kada će se pričati o Belcaru za 3 mjeseca.Izet Hajrović

Ti stvarno ne šmekaš Belcara :sweat: niš ne velim, nemam pojma o njemu ništa, nego vidim da si baš skeptičan, a bome si to dobro i argumentirao ovih dana, mora ti se priznat. Nadajmo se da će te Belcar razuvjerit
  • Jay
    608

Bitno da nije Tommy, ostalo sve prihvaćamo
  • Niko1986
    984
    Kaj je na kraju kočilo transfer? Svašta se priča od problema s meniskusom do srčanih problema.Keyser Soze

Očito je nešto bilo na liječničkom, vjerojatno nikada nećemo saznati što točno.
  • don
    11.1k
    oćemo, zapamti i ti.
  • Mihaljević
    11.8k
    Posudba Belcara je top topova... Nije previše mlad, a niti previše ne iskače u Varaždinu. Ako se pokaže svaka čast.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.