• rioda
    7k
    Nisam htio ništa prije pisati, ali po onom članku Gol.hr-a se vidjelo da nemaju nikakvu informaciju, napisali su konstrukciju rečenice kao da nije ni došao na liječnički.
  • grba
    53
    Jel mislite da debitira odma za vikend?
  • NVKOD
    3.2k
    semafor.png

HERE. WE. GO.
  • Marc
    338
    Jel to samo meni ili zonine stranice štekaju izgleda da smo preopteretili forum sa refreshanjem i cekanjem vijesti o Belcaru.. mislim da je ovo jako dobar posao ako smo ga dobili na posudbu.. Menenica je već sad pokazao da je bolji pregovarac od Marica.. bravo za gospodina Manenicu
  • Socrates
    48
    Napokon se riješila situacija s Belcarom. Baš vjerujem u njega da će postati pravi igrač..

Kakav mrtvi Kvasina.austrijanac

Kvasina je prvi spomenuo Dinamov interes za Taylora, a nakon njega su uslijedile objave svih medija.
  • Ivan0302
    780
    Hoćemo temu Belcara na Zoni!!!
    Edit: ako već ima nekih problema i ako se to treba pratiti još onda još bolje da je posudba, da ne srljamo kao guske u maglu.
    Svaka čast i Manenici na ovome.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Gol hr, smećari. Bilo mi je sumnjivo kako to da je jedino taj tovarski portal maloprije objavio da je Belcar propao, a germanijak 24sata i slični ništa. Držte se magaradi i njhovog Rina, a nas pustite na miru. Nadam se da će biti članaka u petom mjesecu o veličanstvenoj proslavi na Trgu. Ili je naslov "veličanstveno" rezervirano samo za "one doli"?

Leone dobrodošao u najveći Hrvatski klub. :strong:
  • NitkoBitan
    23.1k
    Jel to samo meni ili zonine stranice štekaju izgleda da smo preopteretili forum sa refreshanjem i cekanjem vijesti o Belcaru..Marc

Da, nisi jedini koji ima problem.
  • marcio amoroso
    39.9k
    Manenica je to odradio vrhunski. Svaka čast!
  • Dani Olmić
    1.1k
    Dobrodosao Leone, povedi nas, vec odmah protiv Rijeke!
  • Zagreb1992
    2k

I bolje jer bi ovo bila sramotno da moramo za takvog igrača dati 1.5 milijuna..Što postavlja pitanje zašto se nije išlo onda u nabavku pravog LB za vrijeme SD nego će se krpati sa Franjićem ili RPG ? To ostaje teška misterija
  • Jay
    608
    Dobrodošao Belcaru Lionele.
    Nadam se da će opravdati potrošene živce ovog beskrajnog dana i neka zablista kod nas
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Menenica je već sad pokazao da je bolji pregovarac od Marica.. bravo za gospodina ManenicuMarc

Slažem se, svaka mu čast. Nakon ovog sam uvjeren da nam Zvone može dofurat i odličnog SD-a. Ovaj masterclass sa Belcarom je vjerujem samo najava plave lavine koja slijedi do kraja ove sezone, a bome i nakon nje. :strong:
  • austrijanac
    5.8k
    Kvasina je prvi spomenuo Dinamov interes za Taylora, a nakon njega su uslijedile objave svih medija.Socrates

Bravo za njega, ali napisat/tvrdit da je Vlatka zaslužna jer je to polunavijač neki na nekom podcastu spomenuo mi nema dodira sa realnošću.
    Isti taj Kvasina je imao takvih tvrdnji gdje nebi sa dva grama mozga nikad otvorio više njegove stvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.