• Paggini
    39.1k

Ovaj lik se svim silama trudi ne doći u Dinamo.
  • Orc123
    10.7k
    debil malo zesci....
  • Izet Hajrović
    4k
    Zlomislić – Oreč, Majstorović, Radeljić (Manev), Devetak – Selahi, Petrovič – Janković, Fruk, Djouahra – Čop.Ivdzo11

Gaće mi se tresu od straha. Individualno smo jači na svakoj poziciji, u boljem smo momentumu, imamo bolju igru. Moramo ih razbiti tamo.
  • Droljo
    12.6k
    Kraljevi loših poslovabrile86

Za razliku od nas koji ubijamo u 'poslovima'
  • NORTE
    13.7k

Nije mu bilo dosta što je slavio gol u Maksimiru.
    Takve igrače ni ne želimo nazad u klubu.

Btw. trenutno najveći forte svim ostalima u ligi je ostanak Gatussa koji je dokazao da ne zna iako se lošom i nesretnom sezonom dinama ovaj nalazi pri vrhu.
  • Nogo
    5.5k

Taman da zapapri hajduku za vikend.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Gorica u ofanzivi, ako nije kvaliteta onda je kvantitet.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Još čekam kad će Gorica dovesti Lovrića i Atiemwena da se vrati ona stara romantika.
  • Guinness
    2.6k
    Još čekam kad će Gorica dovesti Lovrića i Atiemwena da se vrati ona stara romantika.Blueshadow86

Đabe sve ako ne vrate Zwolinskog... Nakon dva komada protiv Belupa se postavlja pitanje šta to naš SD radi, a rješenje mu pred nosom.
  • veselko tenžera
    4.3k
    ajmo pogađati kome će dati svoj jedini gol do kraja gidine.
    Hint: volej s 30 metara od prečke.
  • Juznjak
    4.1k

Oreč je ozlijeđen, ruptura mišića, upitno je hoće li uopće moći nastupiti u subotu, a i da nije takva situacija uvjeren sam da ga ne bi stavili u prvi sastav.
  • Majki2111
    3.8k
    Copitelli nije dobar trener. Nema inteligenciju On poslije Rijeke kaže da je sve bilo dobro do Rijeke di su se mućili. Da su svaku tekmu konTRrolirali al da je NEŠTO pošlo po zlu. Pa dragi moj i danas je Nejašmić radio ringišpil na svoji 16 u izgradnji igre i skoro poklonio drugi gol. Malo prečesto nekako NEŠTO pođe po krivu. A ne znamo što. Osijek ne može ništa kroz izgradnju igre.Ima ekipu za dum dum nogomet, a on bi mile lale. Treba se sam smjenit. Treba ić ća.Majki2111

Da se mene pita, smjena Copitellika će piti pola godine prekasno.
  • hardek
    4.2k
    Ja sam isto rekao čim je ono Sopa bio dobio otkaz u Rijeci da moraju po njega. Ne samo jer je bolji trener od talijana već bi možda mogao i probuditi tu uspavanu sredinu. Oko Osijeka je baš neka loša energija već neko vrijeme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.