• Jay
    611
    Kovačević je prije svega dobar čovjek, samozatajan i marljiv, takav karakter ne može uspjeti među hijenama. U početku bi sve bilo sjajno, digao bi ih igrački kao što svaka promjena trenera napravi ekipama i onda bi nakon 5 utakmica bilo vraćajte ga u Koprivnicu, trener za manje klubove, nije on za giganta. Sažvakali bi ga i imao bi mrlju u karijeri, jednako kako bi Čabraja prošao da je stvarno završio dolje ovog ljeta.
  • Noel
    8.7k
    Kovačević je gospodin čovjek i nogometno i ljudski za sve dole jadnike i stvarno bi bilo nakaradno gledat da sjedi sa tim jadnicima na istoj klupi. Još uz sve to njegovo zdravstveno stanje..

Mislim da je Čabraja njihov novi trener 1/1. Osim ako je pametan pa ne odbije njihovu ponudu za koju znam da ju ima na stolu..
  • Ivdzo11
    5.7k
    Povod ovom članku je što smo jutros s više adresa dobili upite događa li se išta oko trenera Gennara Gattusa. Očito se proširio glas da se tu nešto događa, ali ne događa se baš ništa. Gattuso ide dalje i vodit će momčad u teško seriji koja je pred nama, za početak Osijek u prvenstvu na Poljudu.

Istina je da Hajduk ne igra dobro i da je pet osvojenih bodova od mogućih 12 u proljetnom nastavku prvenstva premalo. Protivnici su bili Slaven Belupo, Lokomotiva, Varaždin i Istra, a sada će na drugoj strani biti bolje plasirane momčadi.

Igra nije dobra, ali pokušat će je popraviti baš Gattuso. I to već protiv Osijeka na Poljudu. Ne, nikakvih potresa neće biti, tako da se ta tema može zaključiti.
  • Nogo
    5.5k

Da mu nije mame nebi nebi se ni čulo za njega. Čisti prosjek.
  • brile86
    164
    Kraljevi loših poslova. Buljan je bolja alternativa za drugog golmana od preplaćenog Kaleta a da je dobio neku minutažu možda su ga i mogli za neku lovu utopiti.

Toliko o šampionskoj generaciji bilih tića na kojoj su izuzev navodno neproknjiženog transfera Vuškovića zaradili jedno veliko ništa. Dobra reklama mladim igračima da im njihovu akademiju valja izbjeći.
  • Izet Hajrović
    4k
    što će im toliko stopera? Krizmanić, Leš, Steenvoorden i Maloča su već bili tu, ove zime došao je Bralić, sad eto i Krešić. Gurlica je stoper, samo što igra u vezi po novom.
  • Nogo
    5.5k

Možda će igrati u formaciji sa 6 iza :lol:
  • kariola86
    73
    Mislim da će ga, ako već, otpustiti prije derbija kako bi bili malo nepredvidljiviji za samu utakmicu.

Ipak, nadam se da ćemo barem vidjeti jedan derbi između Cannavara i Gattusa i da će si razbiti glave.

U idealnom scenariju, razvalimo ih 4:0 a Gattuso nakon toga dobije otkaz.
  • Iskrenjak
    228
    Ma niš od otkaza, pa nemaju oni para da mu daju otkaz. Jedino ako ovaj sam ode, pa neki sporazum padne.
    A ovo za korner - pa već su ranije naši debili od sudaca govorili isto, kad je Perića onaj skucao u stativu. Poanta je da je točan samo dio njihovog objašnjenja - ne može bit penal (ili prekršaj u napadu u ovom slučaju) jer lopta nije u igri, al zato žuti karton može bez problema. Ali Skomina želi moći na more...
  • don
    11.1k
    25% od iduće prodaje, a najveći izlazni transfer Brava zadnjih godina je 150k :grin:
  • Omake
    6k
    Neka netko objasni Gorici da stoperi nisu Pokemoni i da ne moraš skupiti sve! (Nerd voice u meni, možda pokušavaju uhvatit shiny stopera)
  • Crusades
    14.7k
    Strašna tablica... od kud vadiš podatke?
  • Omake
    6k
    vadim kolo po kolo s sofascore od početka prvenstva
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.