• Omake
    8.9k
    vadim kolo po kolo s sofascore od početka prvenstva
  • E46
    1.4k
    Meni neprezaljeni Selahi ponovno izdominirao babeca, dantasa i ostalu ekipu
  • hardek
    4.6k
    Nema šanse da ovi dole imaju za otpremninu Gatuzu. Pročitao sam negdje i da plaće kasne, sad dal je istina nemam pojma ali bilo bi logično da kasne s obzirom da prihoda nisu imali.
  • Nolifer
    11.3k
    A koga briga jel im kasni mjesečnica il ne, ajmo mi to iskoristit u našu korist! :strong: :cheer:
  • Toni90d
    1.8k
    Stvara se situacija da ih mi opet vratimo u život kao u 9mj :sweat:
  • Ivdzo11
    6.5k
    #HajdukAuthentic HNK Hajduk nije kontaktirao trenera Slaven Belupa Marija Kovačevića, niti je pregovarao s njim o preuzimanju prve momčadi. :rofl: :lol:
  • grba
    318
    Kako komentirate price o navodnom dolasku Sopića u Osijek?
  • Nogo
    6.6k

Možda ga poslije naše tekme kada ih naguzimo ipak kontaktiraju.
  • jedan u nizu
    13.5k
    Kako komentirate price o navodnom dolasku Sopića u Osijek?grba

Germanijak doznaje: Sopić odlazi u Osijek, a evo što dinamovi navijači misle o tome.
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    bilo bi logično da kasne s obzirom da prihoda nisu imali.hardek

Kak kreativno rade s transferima možda tak knjiže i godišnje karte...ono, svako domaće kolo dok dođeš na stadion oni iznova po tko zna koji put "ubilježe" (knjigovodstveni) "prihod" od ulaznice koju su još u srpnju prodali :joke:
  • hardek
    4.6k
    Ma tu uopće nije riječ o knjiženju prihoda, već od same likvidnosti. S knjiženjem se kreativni ljudi mogu igrat dok ih ne ulove, al ne možeš dodavati nule na tekući račun :lol:
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Novi Istrin igrač Danijel Dejan Djuric, ima 7 nastupa u konferencijskoj lizi ove sezone, uz to gol i asistenciju.
    3 nastupa za A selekciju Islanda, 56 nastupa za mlađe kategorije Islanda uz 19 golova. Za U17 i U19 Midtjyllanda skupio je 80 nastupa.

Još jedan :clap: za skauting Istre.
  • Crusades
    16.1k
    Nadam se da ovog nećemo nikad dovest u Dinamo pa makar nam narednih 10 godina lijevog beka igrao desni bek.

Sačuvajte nas ovakvih Dinamovaca, pored njih nam ni ne trebaju neprijatelji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.