• E46
    1.2k
    Meni neprezaljeni Selahi ponovno izdominirao babeca, dantasa i ostalu ekipu
  • hardek
    4.2k
    Nema šanse da ovi dole imaju za otpremninu Gatuzu. Pročitao sam negdje i da plaće kasne, sad dal je istina nemam pojma ali bilo bi logično da kasne s obzirom da prihoda nisu imali.
  • Nolifer
    9.7k
    A koga briga jel im kasni mjesečnica il ne, ajmo mi to iskoristit u našu korist! :strong: :cheer:
  • Toni90d
    1.3k
    Stvara se situacija da ih mi opet vratimo u život kao u 9mj :sweat:
  • Ivdzo11
    5.7k
    #HajdukAuthentic HNK Hajduk nije kontaktirao trenera Slaven Belupa Marija Kovačevića, niti je pregovarao s njim o preuzimanju prve momčadi. :rofl: :lol:
  • grba
    64
    Kako komentirate price o navodnom dolasku Sopića u Osijek?
  • Nogo
    5.5k

Možda ga poslije naše tekme kada ih naguzimo ipak kontaktiraju.
  • jedan u nizu
    11.9k
    Kako komentirate price o navodnom dolasku Sopića u Osijek?grba

Germanijak doznaje: Sopić odlazi u Osijek, a evo što dinamovi navijači misle o tome.
  • ZrnTSCHeZ
    854
    bilo bi logično da kasne s obzirom da prihoda nisu imali.hardek

Kak kreativno rade s transferima možda tak knjiže i godišnje karte...ono, svako domaće kolo dok dođeš na stadion oni iznova po tko zna koji put "ubilježe" (knjigovodstveni) "prihod" od ulaznice koju su još u srpnju prodali :joke:
  • hardek
    4.2k
    Ma tu uopće nije riječ o knjiženju prihoda, već od same likvidnosti. S knjiženjem se kreativni ljudi mogu igrat dok ih ne ulove, al ne možeš dodavati nule na tekući račun :lol:
  • Ijayi Atiemwen
    1.9k
    Novi Istrin igrač Danijel Dejan Djuric, ima 7 nastupa u konferencijskoj lizi ove sezone, uz to gol i asistenciju.
    3 nastupa za A selekciju Islanda, 56 nastupa za mlađe kategorije Islanda uz 19 golova. Za U17 i U19 Midtjyllanda skupio je 80 nastupa.

Još jedan :clap: za skauting Istre.
  • Crusades
    14.7k
    Nadam se da ovog nećemo nikad dovest u Dinamo pa makar nam narednih 10 godina lijevog beka igrao desni bek.

Sačuvajte nas ovakvih Dinamovaca, pored njih nam ni ne trebaju neprijatelji.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Cannavarov Dinamo na Rujevici bi mogla dočekati beskrajno borbena, pobjede gladna i punim stadionom bodrena ova početna postava:

Zlomislić – Oreč, Majstorović, Radeljić (Manev), Devetak – Selahi, Petrovič – Janković, Fruk, Djouahra – Čop.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.