• Paggini
    38.9k
    Čim se spominju Smakaj, Fetai i jebeni Titraui kao pojačanja, znam da žešće kriziramo
  • Izet Hajrović
    4k
    lako je aktivirati klauzulu, ali nije ovo FM da samo platiš i igrač je tvoj. Treba dogovoriti uvjete s igračem, treba igrač obaviti liječnički pregled, Rijeka možda može namjerno tankirati sa slanjem dokumentacije i jednostavno ne stigneš u 6 sati riješiti taj transfer.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Jel opet Maric skrtari?
  • GeneralNapoleon
    849

Ni ne tvrdim da je moguce :lol:

Mozda je mozda nije. Ako nije, nije i jbg. Samo kazem da ako postoji ikakva mogucnost trebalo bi se probat.
  • čovjekjogurt
    1.4k

Toliko dominira da je odigrao samo 50 posto minuta u osmom klubu belgijske lige i da je od prve krenuo u samo 46 posto utakmica. Ima 1 gol i 0 asistencija.
  • Facke
    5.1k
    Belcar mora na dodatne lecnikce preglede.
  • Nolifer
    9.7k
    Ma daj tog Mudrog i razbijamo tovare!
  • Praskaton
    3.7k
    Nebi više nista dirao.Imamo to što imamo.Sučiću se nadam već protiv hajduka.
    Može se to izgurat sa postojećim kadrom,ja imam vjere u Kacavendu,Akija,Roga i Pavića.

Belcar mi nije neka velika razlika od Bulata kojeg imamo pod ugovorom
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Nije mi jasno ili je spreman ili nije. Ako nije prošao liječnički dovodjenja. Nema se šta tu više pregovarati. Na žalost sad bi i Bulat bio dobar,kad s čeka zadnji trenutak uvijek nešto ovako ispadne. Živo me interesuje šta je problem ,koljeno predpostavljam
  • Žan
    427
    nek si ti meni debilu odgovorio
  • KaJJe
    374

Mudri prekida gledanje Potjere, ostavlja ženu i dijete i sjeda na tramvaj
  • Paggini
    38.9k

Lik se slaže s tobom i popiješ bezveze ban. Ehhhhh
  • Crni86
    8.2k
    sa srcem je kompleksna stvar. Mislim da su i neki pregledi dodatno postrozeni nakon slucaj eriksen.

Znam u sportu gdje su neki pojedinci imali problema sa srcem. Lokalni doktori su im zabranili bavkjenje sportom dok su cini mi se talijanski doktori dali dopustenje. Ti decki su se normalno nastavili baviti sportom (gdje ima i udaraca u tijelu pa je time to i zahtjevnije za srce) i nisu nikada fasovali.

Jbga nije ugodno cut da igrac kojeg zelis dovest ima nekih sitnica na srcu koliko god sitne/velike bile. Meni je logicno da se zelimo zastiti kako sebe tako i belcara jer ipak se radi o ljudskom zivotu.
  • ElDorado
    2.2k
    Ne znam zake stalno Bulata spominjete? Uopce nije zadnji vezni, dapace defenzivno banana.
  • Orc123
    10.7k
    iskreno pojma nemas a seres! Decko je dosao na ljeto i nije dobio odmah priliku, nakon sto je dobio priliku vise se nije maknuo iz prvih 11 i svaku tekmu bez obzira kako ona zavrsi ima odlicne ocjene a i osobno sam ga gledao 4-5 utakmica i mi takvu sad 6icu ne možemo dovest ni za 3-4mil eura! On je prava 6ica razbijac kojo zna igrati nogomet, u prijevodu Selahi na steroidima! Uzmi si vremena 2sata i pogledaj jednu tekmu pa ces vidjeti a ne da bubas na pamet i bez veze!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.