• Carrasco
    5.1k
    Zahora u Šahtar za 80 tisuća eura.
  • Jay
    608
    Samo neka se oglase konacno da ili ne za belcara. Hocemo dezurati tu do ponoci ili mozemo svi na odmor nakon iscrpljujuceg prijelaznog roka jer ovo je teska psihijatrija postala.
    Da mi je netko jutros ponudio Smakaja dobio bi samar, sad od nervoze i on djeluje odlicno, jos pola sata i trazit cu Soldu.
  • Orc123
    10.7k
    da smo bili pametni iskrcali bi sad 2-3 milje i rijesili poziciju klasicne 6ice na 3-4 godine jer je Titraui klasicna 6ica koja zna igrati mogomet a trci ko da ga s puskama ganjaju....nikad necu prezaliti taj transfer....na ljeto ce kostati 4-5 milja eura vec....
  • El Madrigal
    124
    Selahi navodni ima klauzulu koja bi bila nesto ispod 1,5m tako da se Rijeku nista ne pita.GeneralNapoleon

Misliš li da je moguće uopće aktivirati sve to u idućih 6 sati? I ako je moguće, misle li zagovornici Selahija da je mudro platiti otkupnu klauzulu od 1,5 mil €, a čovjek na ljeto slobodan igrač?
  • E46
    1.2k
    ako ce donjet prvenstvo a hoće ja bi isao sad po njega za nekih milijun eura maks i pokusao dovest. Bolje i to nego eto kao dzabe je na ljeto a ono ostanes bez prvenstva onda dzabe ti 10 selahija ak nisi izborio lp
  • El Madrigal
    124
    Slažem se, samo sam nekako uvjeren da se u idućih 6 sati ne moze napraviti ništa osim Belcara. Možda netko tko je već u ZGu i to da odmah počne liječnički. Pa čak ni tada ne vjerujem da se sve stigne.
  • ShanKu
    1.4k
    Ima netko da je trenutno u Rijeci, da dopelja Selahija?
  • Orc123
    10.7k
    Ako Belcar ima toliko problema cemu riskirati uopce, ne kuzim?
  • Orc123
    10.7k
    daj, svaki da par eura i platimo taksistu da ga dopela..... :lol:
  • El Madrigal
    124

Pa ako ne valja, nikome nista. Ne treba pokušavati ni s posudbom, jednostavno odustati, ali ništa drugo se više ne stigne. Zato sam rekao ili Belcar ili ništa!
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    ti se sa nama zezaš ili trolas bezveze buraz , Mauro je i igrao beka ako so tu i tamo pratio , a Franjić i jeste 6 ica :lol:
  • GeneralNapoleon
    849

Pa ako ima klauzulu uopce ne znam zasto se nebi mogla aktivirati i sada.

A sto se tice isplate naravno da mislim da je mudro i cak nuzno jer nam treba sada a ne tek ne ljeto. Platili 1,5m za Belcara ili 1,5m za Selahija na kraju nema veze.
  • grba
    53
    Ma ni ne zezam ni ne trolam, znam i da je Mauro igrao lijevog beka i da je Franjic 6ica.

Franjic je ovu zimu doveden da pokrpa lijevog beka, a Mauro ocito nije bio u planovima trenera, medutim, nakon svega sto se izdogalo i ozljede Misica i trenutno se ne zna hoce li Belcar doci sam rekao kako zbog tog Mauro mozda i ostane a Franjic ako je zdrav igra na svojoj prirodnoj poziciji
  • San Lorenzo
    18.6k
    Totalno smo fulali što nismo doveli Titrauija nego smo bezveze potrošili vrijeme na razvijanje nekog Pere Šučića. :groan:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.