• ElDorado
    2.2k
    Meni je nekak logicno da je Cannavaro gledao i Belcara i Selahija i da ga se nekaj pitalo pa je valjda savjetovao Belcara.
  • grba
    56
    Mislim da ce Rijeka svim silama zadrzati Selahija ako postoji ikakv interes za njega, vec im je otislo nekoliko kljucnih igraca ne znam mogu si trenutno dozvoliti i njegov odlazak
  • GeneralNapoleon
    849
    Iskreno ako ima ikakve sumnje oko Belcara ja bih stvarno pokusao onda jos nekako rijesit Selahija koji po meni svakako po stilu vise odgovara tome sto trebamo.

Dakako sumnjam da ce se to dogodit i ako Belcar propadne smo u govnima.

Selahi navodni ima klauzulu koja bi bila nesto ispod 1,5m tako da se Rijeku nista ne pita.
  • Izet Hajrović
    4k
    "Leon Belcar (23) danas je u Zagreb stigao na liječnički pregled. Kako doznajemo iz visokih klupskih izvora mladi igrač Varaždina još je na liječnikom pregledu i nije sigurno da će poptisati ugovor s “modrima”.

Vezni igrač Varaždina protiv Slaven Belupa trebao je odigrati posljednju utakmicu na momčad Nikole Šafarića i krenuti prema Zagrebu, gdje je danas trebao obaviti liječnički pregled. No navodno nije sve išlo kako treba, liječnički se odužio i moguće je da od dolaska igrača koji bi trebao zamijeniti Josipa Mišića ne bude ništa.

Prema nekim informacijama nije sve u liječničkom pregledu nego je došlo do izmjena plana na financijskim detaljima ugovora, odnosno da se neće ići u kupovinu već u posudbu. Uglavnom, Dinamo ima vremena do ponoći, kad završava prijelazni rok u Hrvatskoj."

Nacional
  • Sibirski plavac
    3.6k

"U 17h sam pio kavu u kafiću na Korzu, a u 21h sam bio u Zagrebu na potpisu ugovora s Dinamom. Sve se dogodilo brzo"
    Lindon Selahi
  • GeneralNapoleon
    849

Jebale ih posudbe. Pa nismo GNK Posudba (sa opcijom otkupa) Zagreb.
  • E46
    1.2k
    Daj Boze, iz tvojih usta u Bozje i Manenicine usi, to bi nam bilo najvece pojacanje u zadnjih par godina, prevaga za titulu.
  • Papastrumf
    14.3k
    Gledao sam ga protiv St.Truidena,Kortrijka i Genta, rekao bi da ce to bit nas najveci promasaj zadnjih 10 godina ako ne i vise. Kakva dominacija sredinom u osrednjoj ekipi Juplier lige, kroz 2 sezone, liga 5 je realna prica za njega.Žan

Namjerno busenje Simica od strane bivse Uprave.
    Decko nije imao nikakvih problema.
  • Olmic
    4.1k
    Belcar nije nikakav upgrade na Bulata. Rade njega vratis
  • grba
    56
    Ako je klauzula tolika stvarno ne znam sto se ceka s njim, naravno ako postoji interes Selahija doci kod nas...

Trenutno mislim da bi nam vise odgovarao Selahi ali vidjet cemo do ponoci kako ce se stvari odvit
  • hardek
    4.2k
    Jedini razlog zašto bi naši 5 do 12 mijenjali posao iz transfera u posudbu je jer je očito otkriveno nešto na liječnikom i naši ne žele ići u rizik odmah.
  • Niko1986
    984
    Nema govora o mijenjanju u posudbu, jedini razlog komplikacija je liječnički.
  • grba
    56
    Ako posao s Belcarom ne ide prema planu, mozda se i zbog toga ceka sve s Perkovicem za Rusiju.

Imam teoriju da ako su svi zdravi Franjic moze odigrati na poziciji sestice a Mauro lijevog beka, naravno, ovo je samo nagađanje
  • Miro Vugrinec
    7.5k
    Jedine problem koje je Belcar imao uz meniskus su neki problemi sa srcem, ali to je kontroliralo se godinu dvije i nije bilo nikakvih problema kažu mi Varazdinci. Al evo kolko čujem uz to i problemi s diskom zbog čega mu pati kuk
  • GeneralNapoleon
    849

Ima li se plan B ili cemo se krpat?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.