• miro
    5.7k
    Živo me zanimaju komentari danas u Stadionu
  • Peškaman
    6.1k
    Da ne promakne i ovo gaženje bez kartona.

ezgif-com-video-to-gif-converter-2.gif
  • Sajla
    7.3k

https://hns.family/vijesti/29010/sudacka-analiza-22-kola-supersport-hnl-a/
    sudačka komisija nije smatrala da je potrebno komentirati ova dva poteza boga baluna
  • Dendle71
    148
    Da li postoji neki E-mail kontakt sudačke komisije?
  • Jima
    13
  • Sajla
    7.3k
    pisali mi sucima ili ne, ja se bojim da će ovakvo suđenje potrajati još neko vrijeme. možda čak znam i točan datum - četvrtak, 20.3.2025, Hrvatska - Francuska u Splitu. znam da debelo gazim u područje teorija zavjere, ali kad vidim kaj se Livaji dozvoljava, da suci žmire, komentatori suđenja šute, komisija je nijema - kad je Kustić s Dalićem išao dole "na ručak s Livajom", pitam se je li išao praznih ruku.
  • Jurki
    15.7k
    pa s obzirom kaj se sve Livaji tolerira.. nebi me cudilo da mu je Kustic i guzice dao.
  • Felip
    330
    "Nakon deset sekundi pred ekranom, sudac je ispravno primijenio naše smjernice i promijenio svoju prvotnu odluku poništenjem kaznenog udarca. Ispravno je nastavio igru ispuštanjem lopte jer je pogreška suca počinjena dok je lopta bila u igri."

Dakle, ovo je laž. Lovrić je svirao debelo nakon što je lopta otišla u korner, dakle lopta je u korneru i onda se čuje zvižduk, a tako misli i Skomina koji je potvrdio da je trebao biti korner za Dinamo isto kao što je bio za Šibenik u identičnoj situaciji. Samo što tamo Kolarić nije ništa svirao nego je čekao signal var sobe, nema penala i korner je izveden.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.