• Patak
    3.1k
    Evo prihvaćam ispriku i završavam ovu raspravicu. Možda si u pravu možda ne shvaćam bit foruma. Sve ok.
  • Dudu9
    1.4k
    To što Kulenović malo u krizi, nemojte zaboraviti da ima 17 golova ove sezone, da su i drugi tako raspoloženi nebi sigurno bili 3 u hnl, veći je problem ostatak ekipe od najboljeg strijelca dinama ove sezone
  • Mr Anderson
    10.9k
    To što Kulenović malo u krizi, nemojte zaboraviti da ima 17 golova ove sezone, da su i drugi tako raspoloženi nebi sigurno bili 3 u hnl, veći je problem ostatak ekipe od najboljeg strijelca dinama ove sezoneDudu9

Upravo to, neki to zaboravljaju, pa kolega prije bez imalo srama napiše da je Kule već mjesecima igrač manje.
  • NKDZ86
    3k
    od heroja ulice i ovacija s tribina do nek ode u rusiju, odma daj 5 milja.
    sramota ,ali to su ljudi...sve već viđeno davno u prošlosti...
    Kule neka te ne diraju hejteri, samo jako naprijed!
  • Peškaman
    6.1k
    Trpio je i KTC svakakva vrijeđanja sustavno godinama nakon jednog kiksa pa je ostao veliki gospodin i zaslužio je da se ustane na spomen njegovog imena.
    Kule kakav god da je,naš je, trpio je sranja ,trpili smo i mi njegove promašaje,prvi sam više puta na granici ljudskog komentirao u afektu.
    Ali onda skontaš,stani malo,navijač sam Dinama, Kule je igrač voljenog kluba, koji kurac gluposti komentiram i ispucavam nekakve frustracije, pruži podršku i navijaj,zajebi, može se svakom dogoditi loš dan,loš mjesec pa i loša godina na poslu,generalno u životu i ostalom.
  • Marley
    3k
    Zasto se bati onda nije zastitio? Bati je dobio uvrede uzivo od pojedinaca nakon jedne tekme. Nisam primjetio da je stajal kao neka uvrijedena srednjiskolka ili da je klub posvetio neku objavu da ga zastiti, imao je jednu izjavu i zaustavio se na vrijeme.

Nije kulen ni priblizno osjetio gnjev navijaca dinama
    Crni86

Sorry, ali ovo nije usporedivo. Bati je te uvrede Zapada dobio jednom, ako se ne varam. I nije mu sjelo, naravno. Nije primjer igraca koji je non stop na meti kriticara, a kad i bude, kritike su zato jer ljudi ocekuju od njega vise. Jer znaju kakav je talent i da moze vise.

S druge strane, pogledaj kakav tretman Kule ima od strane navijaca jos odavno? Izuzev onih par mjeseci kad su ga neki htjeli trpat u repku i dizali u zvijezde. Prije tog kratkog euforicnog perioda, a sad opet vec duze vrijeme, samo paljba.

I ono sto je u svemu tome najgore, to nisu normalne kritike. To nije ljutnja navijaca da se on trgne, da je lijen itd. Ne, njemu ide nesto stoput gore. Sprdanja, ismijavanja. Pa tko je u zadnje vrijeme bio toliko izrugivan kao Sandro Kulenovic? Ću-ćuuu, i slicna sranja? A kazes nije osjetio gnjev navijaca. Ma ne, uopce. Lako i njemu i njegovoj obitelji, jer on ima love. Ma nije lova lijek za sve.

Sigurno mu je jako tezak ovaj period. Kroz sito i reseto je prosao da dokaze da je vrijedan ovoga kluba, a sad je opet na najnizim granama u ocima dobrog dijela navijaca. Nemojte sad bit muski krkani pa reci po stoti put, sta njemu ima bit tesko, primadona, placen je za to, nek ocvrsne bla bla bla. Ocvrsnut ce. Ali ne pomazete u medjuvremenu. Ne cita Kule Zonu vjerojatno, ali zamislite si da cita. Pa ako ne mozete biti konstruktivni u kritici, nemojte ni udarati dok je netko vec na podu. Igrac vaseg kluba. Ne pomaze, a siri se kao bolest, jedan krene, drugi jedva docekaju.
    (Crni86, ne ide ovo tebe, pisem opcenito).

A ovo sto je netko posprdno napisao "glumiti empatiju milijunasima"... :roll: ne znam sto uopce reci na to. Ili ju imas, ili ju nemas.
  • Jurki
    15.7k
    nemojte ni udarati dok je netko vec na podu. Igrac vaseg kluba. Ne pomaze, a siri se kao bolest, jedan krene, drugi jedva docekaju.Marley

Jbg nazalost smo mi ljudi takvi.
    Jedno je kritika kad igrac nema doprinosa pol kurca duze vrijeme ili igrac koji zacvika.
    Ristu se dize u nebo jer se penje na ogradu, cupa klince iz ruku zastitara.. a Kulena se pribija na kriz.
    Da se razmemo i ja zelim boljeg napadaca za Dinamo.. ali tu je Kulen, Kanga i Petko.. ak bumo zakucali svu trojicu u gnoj i porinuli im glave u gnojscinu. Ko bu golove daval? KTC? Svaka cast njemu ali coveka nemremo multipliciratinda krpa sve otraga i da trpa napred.
  • GOAT
    2.1k
    A ovo sto je netko posprdno napisao "glumiti empatiju milijunasima"... :roll: ne znam sto uopce reci na to. Ili ju imas, ili ju nemas.Marley

Slobodno me označi, stojim iza toga sto sam napisao.

Decko je bio u formi te dobio zasluzene pohvale za brutalnu igru, sad je van forme i dobio je zaslužene kritike. Neka sjedi na klupi i malo nadođe jer znamo da može biti od velike koristi kad opet postane onaj pravi, a ako je već ozljeđen onda mu propustiti par utakmica nije kraj svijeta.

Sasvim normalno za nogometaše. Kule da nema takve oscilacije igrao bi u Realu ali cemu tolike rasprave o necijim osjećajima kad tog decka ovdje nitko ni ne pozna? Govorite u njegovo ime i pisete kako se on osjeća kao da vam je to on u privatno rekao?

Sigurno lik doma sjedi depresivan i čita naše komentare od jutra do sutra.. moderatori ne stignu sve ispratiti ali zato Kule da hahah
  • Jurki
    15.7k
    ali je stvar u tome da se kuca na krivu adresu.
    Ti svi igraci se nisu sami doveli u klub, sami si nisu dali ugovor. Oni su prihvatili kaj im se ponudilo.

Uvijek je problem u struci, skautima i ljudima koji rade u klubu. Ti ljudi su gledali, skautirali i potpisivali igrace. I na njihove se adrese treba pokucati.

Kad se bu vise gledalo tko se zaposljava ko skaut, sportski direktor itd onda bumo rijesili i taj problem (ne)kvalitete igraca.

Edit: ja jos nisam videl da je na ovom forumu bila takva pljuvacina po struci kak je bila po igracima.

Vlak sd - super, Kopic sd/trener - super, Cacic sd/trener - super, Šimic clan Uprave za sport - super, Maric sd - super - danas su svi bivsi.

I onda pljuvacina po igracima.
  • Crni86
    8.2k
    Sorry, ali ovo nije usporedivo. Bati je te uvrede Zapada dobio jednom, ako se ne varam. I nije mu sjelo, naravno. Nije primjer igraca koji je non stop na meti kriticara, a kad i bude, kritike su zato jer ljudi ocekuju od njega vise. Jer znaju kakav je talent i da moze vise.Marley

Istina nije mjerljivo jer je bati dobio uistinu te uvrede uzivo, povike koji su bili odvratni, kulenovic tokom utakmice nikad nije docekan takvim uvredama, zvizducima ili icim slicno. Tako da to sta se baturini napravilo je 100 puta gadljivije i gore.

Uvrede, sprdnja i sl. su sastavi dio ovog showbiznisa kojim su igraci postali djelom kada su stavili svoj potpis na ugovor s nogometnim klubom. Nek se on rade drzi terena i da ude koji put u duel ili skok, a ne da razmislja sta ce napravit da razjebe publiku na zapadu. Iskreno ja sam ga do sad razumio, i razumio sam da je treci napadac i da jbga nema kvalitete i nisam mu to tolko zamjero, naravno tokom tekme u afektu kazes a jebemti kule jesi drvo i toe to. Ali ovakvim ponasanjem moje simpatije vise nema. Ti upucujes pogled tribini na kojoj ima tvojih pobornika i onih koji te vrijedaju. Isto kao sto si rekla da nikad ne zapljescu zapadu. Da ima ljudi na zapadu koji ne vrijedaju igrac, navijaju za njih i kada je tesko i tako ima ljudi i za kulena zato i smatram totalno promasena reakcija. Sa cim smo ti i ja npr na zapadu zasluzili njegovu ljutnju? Sa tim da je to vec druga takva reakcija ( prva je bila protiv istre cini mi se).

On ima pravo na svoje osjecaje, svoje nezadovoljstvo, ali reakcija na to je losa za njega i za klub. Kao sto sam reko mnogo vece igracine su dobivale uvrede od petka, misica, akija pa na dalje. Nisam primjetio da je ijedna od tih velicina glumila srednjoskolku jer su svjesni da si danas gore, a sutra dole. Tuzno ali istino show must go on. A to kaj je njegovom egu pasalo da bude heroj ulice, a sutra je prizemljen nakon orva dva promasaja je samo dokaz da je emocionalno nezreo.
  • Marley
    3k
    kad tog decka ovdje nitko ni ne pozna?GOAT

Kako znas tko koga ovdje poznaje? Tko je mozda neciji frend, bratic, bivsi decko itd. Sumnjam da ce netko to ovdje otkriti i nastaviti pisati po javnom forumu. Ja sigurno ne bih.
    (Sandra Kulenovica konkretno ne poznajem osobno, samo kazem.)
  • Jurki
    15.7k
    sve kuzim kaj si rekel.. ali je isto tak stvar u tome da mu fuckanjem i kritikama nebumo pomogli.
    Tu se postavlja pitanje "kaj se zeli postici" da se trgne ili da ode u kurac?

Isto kak i Kulen, svaki ostali igrac ima poslodavca tj klub i trenere koji trebaju poduzeti da im se bolikurcina izbije iz glave.

Gledamo 20 godina premlacivanja igraca, fuckanje, bjezaniju u svlacionicu itd 350 kilometara juznije.. i kaj se postiglo?

Nemreju potpisati igraca koji bu šamaral ligu ak mu nebudu dali 3/4 Braca, pol Splita i bjanko zaduznice od štacuna i Bogdanovica.
  • GOAT
    2.1k
    Razumijem ali ja protiv Kuleta nemam baš ništa i drag mi je kao igrač. Samo trebamo bit malo realniji sa ocekivanjima i ne trebamo se pravit da je sve super ako nije.

On ce biti odličan rotacijski igrac kao sto je bio na početku sezone i nije slucajno zabio 17 golova ali da je otpao u formi strahovito to je.

Ali da slazem se, mislim da imamo vecih problema od nacina na koji on slavi golove. Ne može struka bit 100% tocna sa procjenama ali su nam se zaredali upitni transferi

Kako znas tko koga ovdje poznaje? Tko je mozda neciji frend, bratic, bivsi decko itd. Sumnjam da ce netko to ovdje otkriti i nastaviti pisati po javnom forumu. Ja sigurno ne bih.Marley

Da ali se obracam tebi jer uvijek ulazis u psiholosko stanje igraca i u teoriji nam objasnjavas kako se oni osjecaju/razmisljaju i reagiraju na kritike. Razumijem sto zelis reci i slazem se sa vecinom toga sto kazes samo ne mozes uvijek biti u pravu jer su na kraju dana to sve samo teorije. Isprike unaprijed ako ti je Kule frend, bratic, bivsi decko itd. pa ti je nesto od toga rekao i ovo govorim ozbiljno ali jako puno ljudi ovdje govori u ime igrace bez da imaju ikakve veze s njima
  • Jurki
    15.7k
    On ce biti odličan rotacijski igrac kao sto je bio na početku sezone i nije slucajno zabio 17 golova ali da je otpao u formi strahovito to jeGOAT

Nema spora da je opal u formi. Siguran sam da i on sam je toga svjestan.
    Ali je isto tak cinjenica da je potezima ex sda dosel do prve spice, a on sam zna da za to nije.. i onda svi ocekuju da on vadi kostanje iz ogna.

Realno je pobral svu pljuvacinu i za sebe i Marica.

Momcad nam je losa cijelu jesen.. nabilo se na onu stvar Batija, Kulena i ostale igrace. al se zato fino Marica pustilo da radi dalje.
  • DiddyGuela
    2.9k
    Podrska Sandru. :strong:

Ne znam cita li cesto medije,forume,komentare... ali ako da, trebao bi prestati, ocito to jako utjece na njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.