• Droljo
    17.7k
    problemima u koljenNB86

Pa to je katastrofa vijest. Kakvi problemi s koljenom?
  • NVKOD
    5.6k
    Kanga nakon današnjeg gola:

Kanga.gif
  • NB86
    16.9k

Nista konkretno, kangu sam jedva razumio al rekao je da je imao probleme i onda fabio na pressici da je imao problema s koljenom i da je igrao na cannavarov nagovor jer mu je trebao danas
  • serbus
    5.1k
    Ja danas prvi put nisam odmah slavio gol. Gledam lopta u golu ali ne vjerujem, kad sam registrirao da je u mreži gledam suca sigurno je dignuo zastavicu, reko ok gol ali bolje da vidim ako var gleda :) i tako je prošla proslava gola :) . Nadam se da ga sad kreće .. dobra tekma.
  • Rakovica1986
    1k
    Bravo Willy. Svaki čovjek koji je ikad igrao veliki nogomet razumije tvoju razinu nogometa, ali u konačnici, golovi su ti koji se broje. Hard work pays off. Samo tako dalje!
  • Dr Hofmann
    3.2k
    Ne mogu se sjetiti kad smo ovako fizički dominantnog igrača imali, lik je životinja i konačno mu je jedna lopta ušla u gol. I lijepo je kod Sjevera proslavio gol...Ajde Wilfriede
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Bas sam privatno komentirao, ono što sam vidio do sad od Kange u Dinamu, mi je da imamo Lukakua za sirotinju.

Leđna tehnika mu je dost dobra, da bi i u NBA prošla pod liezing,
    Brz?? pa i jest za svoju građu, sut ima oke, nije lopata
    igra glavom također dobra i ima osjećaj za prostor, jučer ga RPG nije jednom ispratio, a bježao je već korak Majstoroviću i onom drugom stoperu Gorice

I ono baš što ima sa Lukakuom to je kad ga neće onda ga neće, al kad pročepi, e onda ide mećava, što se nadam i u ovom slučaju da će bit i da će se nazabijat, pa taman i svaki gol morali duplo mu platit rad ugovora.
  • rokikaciga
    2.5k
    Jedna stvar za Lukakua je da je u svojoj karijeri uvijek zabio više golova nego je to očekivano - tj više golova nego xG. Da bar i Kangu tako krene
  • Crusades
    16.6k
    Zanimljivo da su oba jučerašnja udarca glavom (prvo stativa pa gol) bila sa poda, bez nekog pretjeranog skoka... poluvisoki ubačaji u kojima su ga baš gađali "u glavu"
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Ove njegove silne vratnice iz tekme u tekmu me podsjetile na Lukakuov nastup protiv Hrvatske u Kataru.
    Drago mi je da je konačno jedna ušla. Sljedeća žrtva, momci s Kvarnera.

Povedi nas Wilfriede :strong:
  • NKDZ86
    4.4k
    lukaku s temua :grin: samo trpaj kanginho
  • Mali Zeus
    17.9k
    Zanimljivo da su oba jučerašnja udarca glavom (prvo stativa pa gol) bila sa poda, bez nekog pretjeranog skoka... poluvisoki ubačaji u kojima su ga baš gađali "u glavu"Crusades

Oba udarca odlična, samo trzaj glavom al precizan prema golu, u maniri pravog, čistog centarfora.
  • Slavonac86
    596
    Mene najvise zanima kako bi on i Petko izgledali zajedno naprijed, mislim da bi Petko svojom nogometnom inteligencijom, primanjem i spustanjem lopte znao fino otvorit i proigrat lopte u prostor i stvorit situacije opasne po protivnicki gol za Kangu, kao i Kanga svojom mantinelom Petku
  • Iskrenjak
    297

Nažalost, netko mora i trčati u momčadi.
  • Maximo
    797

ONda najbolje ubacimo i Kulena s njima dvojcom, pa svi skupa čine jednog svjetskog napadača
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.