• Shane
    187
    To kaj je Livaja napravio sa stoperom Istre je potez latentnog homoseksualaca.
  • Plavi-9
    904
    Nekako mislim da je Livaja baš htio dobit žuti protiv Istre da ne igra protiv Osijeka al jednostavno je to bilo nemoguće
  • Danko
    2.1k
    Nije, smrad jednostavno puca po šavovima jer kuži da ni ove sezone niš od naslova.
  • DrawTube
    7k
    Hajduk ce htjet držat Livaju u momčadi do minimalno njegove 35te godine i da gura koliko ide, naprosto ne postoji pojačanje koje bi nadomjestilo njegov izostanak

Vjerojatno će njegov ostanak financirati tako da mu daju stanove deložiranih ljudi u Splitu, ne vidim drugi način
  • Jay
    1.6k

Idući dan bi prgavi nožić bio u webshopu i objasnio bi nam Vejić kako je to zapravo asortiman kluba, znači sve čisto.

Nema šanse da protiv Osijeka dobije žuti i propusti nas, cijelu sezonu traju teorije zavjera kako će iduću dobit, a lik ima žuti protiv nas i protiv Varaždina u onom porazu. Dobit će karton na Maksimiru, propustit gostovanje budućeg trenera i sve će se zaboraviti.

Inače danas se gleda Belcar, a u drugoj utakmici se navija za X iako dajem blagu prednost Rijeci
  • Eduardo
    24.4k
    Ajd molim vas, ako netko ima neki gif ili video onog Kalikovog udarca glavom nakon kornera, toliko sam se smijao tome, a volio bih imati da me razveseli na nekoj sahrani i sličnim eventima.Paggini

giphy.gif
  • reziser
    7.5k
    zamišljam kako će biti sucu u Splitu pod pritiskom da Livaja ne smije dobiti karton...
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    zamišljam kako će biti sucu u Splitu pod pritiskom da Livaja ne smije dobiti karton...reziser

Ko i do sada.
  • Zagi
    9.8k
    Jel radio VAR u trenutcima onog nasilnog grljenja?
  • Nogo
    6.6k
    Nekako imam osjećaj da danas većina jedva čeka pogledati utakmicu Varaždin – Slaven, ne samo zbog sigurno zanimljive igre, već i zbog posebnih trenutaka. Najvažnije od svega, ovo je posljednja utakmica Belcara za Varaždin, a Kovačević se kao trener vraća kući.

Ps: tekma je na HRT-u u 15h.
  • reziser
    7.5k
    i da je radio, var se ne uključuje radi toga
  • Zagi
    9.8k
    To je Istrin korner ili tovarski?
  • Blueshadow86
    3.4k
    eee moj Kaliče...tako je to kad imaš ćoškastu glavu kao tetrapak :smile:
  • Droljo
    16.5k
    U deset minuta sam vidio da belcar nije igrač za dinamo.
    Šalim se naravno, ali ne izgleda mi nešto baš ekstra....
  • Benito
    1.3k
    Po ovakvim terenima nitko ne može izgledati dobro
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.