• Ere86
    107
    Potpisujem reakcija na razini osnovnoškolca....
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Ne znam jel postoji ikakva mogucnost da glumi onog popularnog 'Chill guy' jer i onaj prije tog je proslavio isto.
    Mislim, moderne retardacije, ali ne bi me cudilo..

r5brsn98-chill-guy-meme-625x300-26-November-24.jpg
  • Brusa
    2.3k
    mislim da se za chill guya moraš bar malo nasmiješiti :sweat:
  • Efes Pilsen
    9.8k
    ne znam pravila, al Selahi je isto tak slavio na Poljudu i mislim nogometasi opcenito kupe te pizdarije. Griezmann i Fortnite itd., al vjerujem da ce doci objasnjenje jer za sve dode ako ima dovoljno upisa :lol:
  • Dinaminjo
    1.3k
    Ma to je on sam sa sobom..

#Sigur
    #Beelingham
  • ShanKu
    1.4k
    i njemu stavit u ugovor 3000€ po golu, pa nek zabijaju :cool:
  • ibro1986
    335
    Pustite proslavu, koliko znam on nam je jednim dijelom donio ligu prvaka, prosle sezone zabijao neke vazne golove, ove sezone isto. Prvi strijelac kluba, mislim da nije neki panj ako je dosad zabio 17 golova? Jedan je od onih koji daju sve za Dinamov grb. BRAVO KULE
  • maksimirski istok
    301
    Kule, dobar primjer onog da često kako daješ tako ti se i vraća. Dok je ginio za svaku loptu, išao 300% i prihvaćao svaku ulogu u ekipi bez pogovora nagradilo ga je zasluženo. U zadnje vrijeme previše nonšalancije, širenja ruku i gestikulacija i onda kad te kao napadača ne ide gol naravno i povećana nepotrebna nervoza.
  • Jay
    592
    Moram priznati da me malo naživcirao opet s tom "proslavom", isto je protiv Istre napravio.
    Ne znam što dobije time, samo ispada kao iz neke tik tok drame ono hejteri evo vam. Zabio si gol za potvrdu pobjede kluba koji toliko voliš, iskoristio si koliko 7 minute igre, onda to proslavi s ostatkom ekipe i budi zahvalan dijelu tribina koji ti ne fućkaju i ne vrijeđaju te. Ovo stavljanje sebe u prvi plan i obračun s komentarima je djetinjasto. Nikad nitko ne bi proslavio gol i svi bi se durili po terenima da je ovakvo ponašanje normalno. Odrasti, progutaj ponos i nastavi radit jer očito možeš bolje
  • Keyser Soze
    12.6k
    Koliko sam skužio durenje je bilo upućeno klupi/Cannavaru tako da to nema nikakve veze s komentarima na društvenim mrežama već je to bila poruka treneru, barem sam ja to tako shvatio. U tom slučaju, nadam se da će sad još više grijat klupu.
  • FrenchMontana
    902
    Pa kaj se nije on na isti nacin ponasao i nakon kaj je Istri zabio??? Ja sam i tad mislio da je to vise ljutnja prema kriticarima… ako je upuceno Fabiu/klupi, onda je malo zesci debil. Nadam se da to nije slucaj.
  • Izet Hajrović
    4k
    čekaj da objavi story da je sam sebi uputio takav pogled pa ćemo onda znati je li bilo prema klupi ili ne. :joke:

Šalu ma stranu, ali ne smije se ponašati ko razmaženo derište. Kad nauči štopati loptu, muški istrpiti duel i dodati točno iz prve, neka se onda duri ako ne igra. Ovako ga zasluženo nema od prve minute na terenu. Meni i dalje ostaje dojam da je puno korisniji kada uđe s klupe, iako je netko vadio statistiku da je većina golova došla kada je počeo od prve minute. Nebitno, Kanga je kompletniji igrač i s razlogom je prvi napadač u izostanku Petkovića. Ne znam je li Kulenović bio jedan od gripiznih, ali zamsili na što je spao kad Kanga s ozlijeđenim koljenom igra ispred njega.
  • rokikaciga
    492
    Serete kad zabija, serete kad ne zabija. Decko dise i zivi Dinamo, normalno da mu je pun kurac svega jer ga pljuju njegovi. Usao je u krizu, igrao i pod mini ozljedama, bez pogovora, bez "daj me zamjeni nemrem trcat", sve je proslo bez incidenata i sad kad ga je.opet krenulo i pokazao je kaj misli hrackasima opet nevalja. Htjeli bi igrace koji pokazuju zube pa kad pokazu ne valja (Stojke), htjeli bi domace decke pa ih se prve uzima na zub, ne ajde sad strance al i njih cemo uzet na zub, ajmo uzimat i igrace koji igraju pod virozom na zub...dokle vise jebote? Stvarno je i meni puna kapa tog ponasanja "navijaca".

Koliko puta sam ga branio ovdje i u isto vrijeme isticao njegove mane tako da tko god krene u tom smjeru na ovaj post...sretno.
  • Orc123
    10.7k
    Joj dajte me popustite patetike....otisao ko klinac iz Dinama na prvi zov inozemstva. Svi ogromni dinamovci, tak je i orsa pricao i onda kad oso onda kad nije islo bi se vratio. Svaka cast njima i svaka cast ma golu ali tak se ne ponasa. Ti si debelo placen za to kaj igras. Mogo bi se duriti da igra za sendvic i colu a ne za 40 tis eura mjesecno. Mislio sam da je karakterno bolji ali sta zeli poruciti s ovim!? Bit ce minuta i za njega i za Kangu a kad se vrati Petko o tako ce on biti prva spica! Nek radi i trudi se a ego nek ostavi doma jer ako moze s klupe ulazit Rog, Ademi, Ristovski... onda moze i On!

Klub je stao iza njega i placao ga godinama kad je bio samo teret, sad nek izvoli to vracati klubu i boriti se dobio on 5 ili 90 minuta! Rpg se tu pribijalo ma križ kad nije zelio slaviti asist, a ovo je nekome simpaticno?

Kule ima mjesto u Dinamu ali samo kad je na 100% i kad daje sve od sebe kao i svaki drugi igrac!
  • rokikaciga
    492
    Vi se svi isto pravite kao da to nisu ljudi od krvi i mesa. To kaj igra za x novaca a ne za y novaca ga cini manje covjekom? Dajte najte
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.