• Ruki93
    23
    Mene je više od proslave zasmetala njegova igra u tih desetak minuta. Par puta je trebao pritisnut njihove stopere a on je umjesto da sprinta isao u laganom trckaranju. Ako ga je nesto krasilo to je bila borbenost a u zadnje vrijeme to ne pokazuje.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Ne znam sta je dokazao ovim ali ajd, recimo da ga iducu trener stavi u prvu postavu do neke 80. minute a dotad promasi 2 zicera ili napravi neki fijasko, bi li onda poslao ovakav pogled? Sutit i radit.
  • NitkoBitan
    23k
    Joj dajte ga ne secirajte bezveze.
    Bas me razveselio ovaj gol
    Marley

Da je barem i njega razveselio :rofl:
  • Yovitssa
    872
    IMHO bahato i nepotrebno ponašanje Kuleta. I ruši cijelu njegovi sliku "domaćeg dečka koji trpi i radi, ne smeta mu klupa, živi za Dinamo...".
    Ovo jučer mi je ostavilo dojam "CR7 sa Temua", a ne Kuleta kakvog svi znamo.
  • jedan u nizu
    11.8k
    Čovjek bi pomislio da igrači ne dobivaju plaću kada nisu u prvih 11, gledajući Kuletovu "proslavu".
    A kad ono, dobivaju plaću i kada nisu u prvih 11 i kada su 3 mjeseca igrač manje na terenu.

Ja da sam Cannavaro, kod sljedećeg promašenog zicera Kulenovića, došao bi na centar terena i samo tako gledao prema njemu dok on širi ruke i hvata se za glavu, a onda bi ga zamijenio.

Igrač koji nije samokritičan i koji ne shvaća da gubi mjesto u prvoj momčadi ako 3 mjeseca glumi drvo, je igrač manje i u svlačionici. Pogotovo ako ne shvaća da bi prije 2 mjeseca izgubio mjesto samo da smo imali napadača.
  • Kermit
    211
    Šuti, trpi, radi, za to si plaćen.
    Ne mogu svi igrati, kad dobiješ priliku iskoristi je.
    Da, zabio je, ali kad, u 97 minuti. Prije toga nema ga nigdje mjesec dana.

Poniznost i zahvalnost! Tko to shvati na vrijeme, bit će velik i u životu i u nogometu.
  • Smotanihaker
    834
    Zašto tako nije pogledao trenera kada je profulao zicer protiv Milana.
  • Crni86
    8.2k
    Ili protiv slavena kad je nabio loptu glavom tocno u golmana? A mi igrali 1:1.

Veliki palac dole kule, do sad si se kod mene izvlacio na karakter i tvoju ljubav prema plavoj boji ali nakon ovog se nadam transferu na ljeto. Realnost je da ces u pravom dinamu sa svojim igrackim kvalitetama biti treci napadac. Znaci budi sretan sto trenutno uopce ista dobije, kad se vrati petko neces vidjet terena.
  • deki87
    44
    Kaj se sikirate.. svi znamo kako Kule gadja.. on je pogledom promašio klupu.
  • CastAway1986
    2.6k
    Možda bi i on da ga ko Kangu motiviraju bonusom za golove
  • Mr Anderson
    10.8k
    Daj prestanite radit iz buhe slona. Sad ćemo prozivat igrače tadi toga kako slave gol. Briga me, neka zabijaju, a kako će ga slaviti, njihova stvar. Tu je trener, ako misli da bi radi toga kako on proslavlja gol mora popričati s njim onda i bude. Bez brige.
  • Marley
    3k
    pa ja ne mogu vjerovati oko cega se drami vec pune cetiri stranice.
  • Mr Anderson
    10.8k

Da se Kule preziva Kuliwara ili Kulenga, nekima bi bio kralj i legenda.
  • jakov1
    453

A nekima crnjo koji uzima mjesto domacem decku koji bi ginuo za plavi dres.

Ljudi su s razlogom nezadovoljni njegovim ponasanjem i to nije nikakva drama.
  • luka modic
    728
    kakva glupa prica da se Kulenovica pljuje jer je naš?Da Kulenović nije naš dečko nebi nikad ni igrao u Dinamu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.