• hb1
    15
    Jel moze mali Pavic odigrat 6, jel mu to prirodna ili?
  • E46
    1.2k
    bojim se da on trenutno ne moze pomoc, ne znam sta je on nit 8 nit 6
  • Hnlovac
    1.6k
    zadovoljan, može i bolje, vjerujem u pobjedu

Još jednom čestitka Sjeveru.

Likove koji u 30. minuti raskidaju ugovore igračima neću komentirati.
  • Droljo
    12.4k

Može, ali ne baš dobro. Što je pokazao tih par puta kad je dobio priliku.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Može, protiv Šibenika i Astane. :rofl:
  • Krizy
    52.9k
    Otkako je u Dinamu, Córdoba ima 15% uspješnih driblinga i 40% osvojenih duela :meh:
  • Boycie
    2.3k
    Lagani bug danas u aplikaciji pri skeniranju godisnje...

IMG-20250215-183335-340.jpg
  • čovjekjogurt
    1.4k
    Možda Kačavendu na desno krilo? Igrao je on to mislim. Od Cordobe nemamo puno toga.
  • GeneralNapoleon
    846
    Stojkovic i Baturina su pre ofenzivni da bi cinili 2/3 veznog reda, jos uz Ademija. S time da su nam desna krila granicno beskorisna treba Stojkovica tamo stavit.
    Dok napadamo blok svakako ne dolazi toliko do izrazaja manjak brzine.

RPG lijevo je isto vec uzas zivi. Nikakva suradnja sa Pjacom i Baturinom. I tu ne krivim njega. Ne znam zasto ne igra Perkovic kad smo vec primorani. Neka se izvadi stoper, po meni Torrente, pa da igramo normalnu cetvorku otraga.

U fazi obrane smo jednostavno smijesno rastegnuti i ne postoji nikakav pritisak na protivnika. Takoder je suludo gledat kako nam trebaju 3 igraca da zaustave jednog njihovog.

Napad je jalov i uz kriminalno puno krivih i glupih odluka. Ali i takvi zabijemo a mozda cemo i jos jednog dat. Kanga mi se danas cini dobar, samo mu fali malo srece.

Obrana, obrana i jos jednom jebena obrana.
  • čovjekjogurt
    1.4k
    Jel ovo Rile pije pivo?
  • hb1
    15
    Volio bi da ovo nisam cuo
  • znajdatevolimja
    209
    Samo da iskomentiram ovo fuckanje sa zapada.

Da, igramo lose, jako lose. Ali samo cu vam rec, ne smeta njih nasa igra, imao je Dinamo i vecih problema u vrijeme onog koji radi pressice iz jedne susjedne nam zemlje. Njih smeta što Dinamo više nikada, naš Dinamo, Dinamo koji sada opet s ponosom predstavlja hrvatski narod, ne može i neće nikome pa ni njima služiti za osobnu korist, njima smeta što naš Dinamo više nije klub jataka, ortaka, kumova, "riješit ću ti to ja zemo" i sličnih. Oni vide isključivo osobnu korist, a sada moraju jadni navijati za nešto gdje koristi nema..

Zapad je pljeskao i umjetnoj tvorevini zvanoj croatia, imenu nametnutom od prvog predsjednika jedne kriminalne organizacije i već spomenutom bjeguncu, nije im fućkao, u tim vremenima oni su vidjeli svoj interes. To su njihovi ljudi.

Zato fuckanje sa zapada ne dozivljavajte kao nesto lose, ljudi, to fuckanje je znak naše pobjede!
  • Nolifer
    9.6k
    Jel ovo Rile pije pivo?čovjekjogurt

Može gif?
  • Droljo
    12.4k
    Jel ovo Rile pije pivo?čovjekjogurt

Baš gledam. Jel moguće? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.