• don
    11.1k
    ništa neobično za Baturinu u HNL-u
  • dinon7
    1.5k
    RPG se svakom novom utakmicom sve vise muci. Bolno je gledati koliko se svaki put pokušava namjestiti na desnu nogu da bi odradio pas ili bilo sto drugo. Frajer jednostavno ne može igrati lijevo na razini koja je nama potrebna
  • Madness
    23
    Misterij Luka Stojković. Defanzivno razina lokalnog nogometa, ofenzivno ogromne amplitude. Zadnje jesenske utakmice protiv Belupa i Varaždina na Maxu, sada na proljeće protiv Istre i Gorice mi ne možemo nametnuti pritisak i svoju igru.
  • tp1997
    990
    Cordoba opet žrtva taktike jer mu bek ne pomaže.

Ali ne, ne treba nam još jedan pošten bek, RPG mrcvarenje lijevo i izmišljanje rješenja desno je skroz ok za HNL.
  • Orc123
    10.7k
    Po meni ne mogu stojke i Bati drzat veznu liniju jer su isti tipovi igraca....ako zelimo da stojke igra onda mora na desno krilo i da se ubacuje u sredinu ko nekad Ivanusec! Fali u vezi igrac i kod kreacije i kod branjenja! Rpg đora na desni bek a l. Bek nek igra ili Perkovic ili oliveras jer Ktc ne brani visoko njihovo krilo vec se spusta ko stoper i ne cuva nikoga....
  • hardek
    4.2k
    Očekujem bolji Dinamo na početku drugog poluvremena jer obično to tako i bude. Baturinina igra u prvih 45 minuta je baš zabrinjavajuća.
  • dinon7
    1.5k

Baturinu sam opsovao 1000 puta danas. Sramotan pristup. A tek koliko netočnih dodavanja, koliko glupih odluka u ključnim situacijama…
  • GeneralNapoleon
    849
    Stojkovica na krilo a u vezu Kacavenda. Obrana jos jednom zivi horor. Cudo da nam Sibenik nije zabio.
  • quizzy86
    142
    Bati ako se ne probudi do 60. van!
  • E46
    1.2k
    Ovo sa rpg-om lijevo je jednostavno silovanje nogometa, nikako ne ide krilo kao pjaca koje ubada u sredinu i "lijevi bek" koji nema lijevu nogu i isto se mora izvlacit NIKAKO NE IDE ZAJEDNO VEC jebenih GODINU DANA ne znam zasto se ne stavi tog oliverasa a ovog prebaci desno. Ne moze taj oliveras bit losiji od rpga lijevo nikako
  • bbb medimurje
    3.6k
    Uzas!
    DI JE TAJ FAMOZNI VISOKI PRESING?
    faza obrane nam je katastrofa, gorica nam bez problema izlazi s loptom
    Bez agresivnosti, bez energije, bez pritiska na loptu
    Tovarima se rugamo, mi nismo nikaj bolji, nikaj!
  • Peškaman
    6.1k
    Imam osjećaj da se nas 11 skupi sa zone da bi zabili gol ekipi Dinama.
    Nadam se Hoxhi i njegovim ubačajima Kangi.
    Ajde Dinamo, dva gola u nastavku i lagano se primaknuti rivalima.
  • Dudu9
    1.4k
    Obrana je teška sramota, prvi ozbiljan napad gorice i obrana šuplja ko švicarski sir, jel moguće da toliko loše stopere imamo ja nemogu vjerovati
  • bbb medimurje
    3.6k
    Hoxha unutra cordoba van
    Mmae van galesic unutra
  • GeneralNapoleon
    849
    Torrentea van Perkovica na lijevog beka a RPGa prebacit desno. Stoperi onda KTC i Mmaee.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.