• San Lorenzo
    18.6k
    Mene fascinira ta fasciniranost dinamovih navijaca osrednjim igracima Rijeke unazad dvije godinejedan u nizu

Mene fascinira kurčevitost prosječnog navijača Dinama koji smatra da mu ponajbolji igrači konkurentskih klubova nebi bili korisni...mi zadnje 3-4 godine nismo glatko osvojili ovaj 'odron od lige'...ismijavanje Pašalića dok nama na krilu ordiniraju dva silnika iz zemalja trećeg svijeta mi je ono...
  • Zagi
    9.3k
    Stavi na recimo ovu sadasnju Lokomotivu igrace poput Petkovica, Misica, Baturine, KTCa i RPGa.
    Unistili bi ligu jel tako?
    jedan u nizu
    Nebi, zašto?
    Bili bi puno jači definitivno ali uopće ne vidim kako bi ta momčad uništavala bilo kaj.
    A ne Orlanda, SG Uniona i Coma.jedan u nizu
    Kaj fali tim klubovima?
    Mene fascinira ta fasciniranost dinamovih navijaca osrednjim igracima Rijeke unazad dvije godine.jedan u nizu
    Mene fascinira podcjenjivanje Riječkih igrača kojima smo gledali u leđa zadnjih 11 od 12 mjeseci.
    Nitko ne veli da treba dovesti Godu i Djuahru ali...
    Tvrditi da bi svaki naš rotacijski igrač bio u svim našim klubovima u prvih jedanaest i da u HNLu nema pojačanja, pa 3 mjeseca kasnije kupiš Galešića i bez prilagodbe ti je najkvalitetniji stoper je malo za zamisliti se , ne?
    dokaz da je Rijeka mozda ekipno bolje poslozena od nasih zvijezdica.jedan u nizu

To bi i bio argument da Rijeku nije posložio trener koji je nakon toga bio kod nas godinu dana.
    A poslije njega trener po čijim smo prvim mandatom izgledali brutalno.
    Zašto mi onda nismo posloženi?

Da nije odgovor jednostavan i da mi brutalno precijenjujemo dobar dio naše momčadi?
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Od navedenih igrača pojačanja za Dinamo su po mome mišljenju samo Mierez i Galešić. Mierez bi svakako donio dodatnu dimenziju prema naprijed, a Galešić je još mlad i može napredovati, a puno će pomoći u izgradnji igre u odnosu na par KTC-Torrente.

Pašalić je u Rijeci bio dosta prosječan i nije baš rasturao da bi se za njega izdvajali toliki novci. Mislim da je Pašalić precijenjen i da nije bolji igrač od Špikića, a Cordoba i Mbuku zasad nažalost nisu pokazali niti da su za rotaciju. Iako kod Cordobe vidim već dugo neke naznake da bi mogao biti igrač za Dinamo, i dalje sve stoji samo na naznakama, a nikako to da dokaže. A Šotiček se zasad nije pokazao u Baselu koji ipak nije na Dinamovoj razini.

Što se tiče Radeljića, ako bi birao između njega i Mmaeea na ljeto definitivno bih izabrao Radeljića, ali svejedno mislim da Dinamo mora naći boljeg stopera i od jednog i od drugog.
  • jedan u nizu
    11.8k

Ja ne kazem da su losi igraci, oni jesu jedni od boljih u HNLu definitvno.
    Ali vecina dinamovih navijaca (i valjda 99% zone) zeli pojacanja a ne prinove ili rotacijske igrace.
    Da nam dode jedan Pašalić i ima učinak od 1 gola svakih 5 utakmica, dok te 4 utakmice ne napravi nista posebno napadacki (a defanzivno da ne govorim), sta bi onda bio? top pojacanje?

Nama Pjaca ima takav ucinak ovdje, makar se cini da polako dize formu i igra bolje, ali realno do sada ima bljeskove i onda nekoliko utakmica ispodprosjecnosti. A on je nas decec, legenda, najskuplji izlazni transfer pa i dalje svrsavamo na njega.

Ista stvar je sa drugim igracima, vecina bi bila prosjek i rotacijski igraci, kada nebi dobro odigrali 3 utakmice bili bi na klupi.

Osim Galesica, koji je pokazao dobru konstantu igru, a nama je obrana najveci problem, jedino bas pojacanje iz HNLa bi nam bio Mierez. Niti Pasalic, niti Fruk, niti Smolcic, niti Belcar, niti Šotiček a niti Mudražija.
  • jedan u nizu
    11.8k
    Nebi, zašto?
    Bili bi puno jači definitivno ali uopće ne vidim kako bi tam močad uništavala bilo kaj.
    Zagi

pa zato i kazem. Ne mozes reci zamisli tog i tog igraca u dinamu, pa razvaljivali bi. U ovakvom dinamu gdje je glava i motivacija najveci problem sigurno ne.

Kaj fali tim klubovima?Zagi

prica se o tim igracima kao velikim pojacanjima i igracinama, a onda zavrse u klubovima koji su par stepenica ispod dinama. Toliko o tome da se njihova kvaliteta prepoznaje po europi. Isto kao sto Dalica prepoznaju svi klubovi pa nakon dvije medalje na dva SP ima pun inbox ponuda Reala, Juventusa i Chelseaja

To bi i bio argument da Rijeku nije posložio trener koji je nakon toga bio kod nas godinu dana.Zagi

Ako je Jakir tako dobro poslozio Rijeku, zasto je onda dinamo godinu dana pod njim izgledao ocajno? Nije bila kriza rezultata i nesrece, to je bila kriza igre i identiteta,.

Da nije odgovor jednostavan i da mi brutalno precijenjujemo dobar dio naše momčadi?Zagi

Precjenjuemo neke sigurno. A precjenjujemo i HNL. Svvi govorimo da je HNL nikada losiji, a ispada da bi kupili najvise igraca iz najsloijeh HNLa. Sto to govori o nama?
    Kako to da nikad losija liga ima nikad bolja pojacanja za dinamo?
  • Orc123
    10.7k
    Mierez i Galesic....sve ovo nikakav Upgrade na ono sto imamo......Galesic tu, a jedino zal ostaje za Mierezom......sve ostalo 0 bodova....
  • Zagi
    9.3k
    U ovakvom dinamu gdje je glava i motivacija najveci problem sigurno ne.jedan u nizu
    Precjenjuemo neke sigurnojedan u nizu
    Još se nisi dogovorio sam sa sobom. Jesu precjenjeni ili je problem glava i motivacija?
    Polako dolazi realizacija ali nisi još tam.

Taj problem igranja pod ručnom oko velikih europskih utakmica je tu od kada ja znam za sebe.
    Samo, uvijek smo imali ogromnu individualnu kvalitetu u odnosu na ostatak HNLa koje sada nema (u tolikoj mjeri).
    A precjenjujemo i HNL. Svvi govorimo da je HNL nikada losiji, a ispada da bi kupili najvise igraca iz najsloijeh HNLa. Sto to govori o nama?
    Kako to da nikad losija liga ima nikad bolja pojacanja za dinamo?
    jedan u nizu
    Ostatak HNL je tu negdje gdje je uvijek bio.
    Potpuno nebitno zapravo. Individualno dobrih igrača ima u svakoj lošijoj ligi, "samo" ih treba znati izabrati.
  • jedan u nizu
    11.8k
    Još se nisi dogovorio sam sa sobom. Jesu precjenjeni ili je problem glava i motivacija?
    Polako dolazi realizacija ali nisi još tam.
    Zagi

Precjenjuemo neke sigurnojedan u nizu

Jos se nisi dogovorio da li citas sa razumijevanjem ili ne.

Ostatak HNL je tu negdje gdje je uvijek bio.
    Potpuno nebitno zapravo. Individualno dobrih igrača ima u svakoj lošijoj ligi, "samo" ih treba znati izabrati.
    Zagi

Ocigledno imamo top 5 pojacanja iz Rijeke.
    Koja nije upala u Europu dvije godine. Istina da su bili prvi dobar dio sezone, ali zadnje dvije godine kao da se dinamo Hajduk i Rijeka bore tko ne zeli uzeti titulu. U takvoj konkurenciji da mi imamo top 5 jakih pojacanja iz jednog kluba? Kako da ne
  • Zagi
    9.3k
    Jos se nisi dogovorio da li citas sa razumijevanjem ili ne.jedan u nizu

Jasno da se podcjenjuje ili precjenjuje neke igrače, a ne sve. Kao što se podcjenjuje neke HNL igrače jer igraju u slaboj ligi.
    Mislio sam da se to podrazumijeva.
    Svašta.
    Ok, osjetiljiv si. Ugodna nedjelja.
  • Hrc-Vg
    575
    Ja nikad neću zaboraviti prošlu godine kad je Uremović odlazio iz Herthe, i bilo je glasina da će doći kod nas. Većina forumaša je bila protiv jer je bio flop u Bundesligi, i navodno nije bio dovoljno dobar za Dinamo…
    A ne samo da je bio dovoljno dobar nego bi bio najbolji stoper u našoj momčadi i cijelom HNL-u. S njim u momčadi bi primali puno manje i lakše bi osvojili naslov, a Hajduk bi bez njega primio puno više i ove i prošle sezone…
    Da ne spominjem da s tim psihom u momčadi ne bi popili 9 komada protiv Bayerna…
    Neki naši navijači su zabrijali da smo Real Madrid sa svojim kriterijima kod procjene potencijalnih pojačanja…
  • Rama86
    261
    hvala Bogu da taj odvratni lik nije došao kod nas, makar igrao ko Sergio Ramos u primeu...
  • Hrc-Vg
    575
    Ma slažem se, samo sam htio reći koliko su nebitna navijačka mišljenja o kvaliteti igrača…
  • Dudu 9
    512
    Ja sam se nadao da će doći k nama jer ima kvalitetu i zbog toga što je produkt naše akademije, ali sad kad vidim kakva je primitivna seljačina drago mi je da nije došao.
  • ZgDLions
    798

Ma samo je jalan kaj se morao zadovoljiti utješnom nagradom.
    Da je došao u Dinamo bio bi novi Rile.
  • Olmic
    4.1k
    Da nije tovarcina doveo bi sasu bjelanovica bez frke za sd. Pogodi i igrace i trenera svaki put ( osim Budimira )

A garcia ce kad tad zavrsit u Dinamz
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.