Mene fascinira ta fasciniranost dinamovih navijaca osrednjim igracima Rijeke unazad dvije godine — jedan u nizu
Nebi, zašto?Stavi na recimo ovu sadasnju Lokomotivu igrace poput Petkovica, Misica, Baturine, KTCa i RPGa.
Unistili bi ligu jel tako? — jedan u nizu
Kaj fali tim klubovima?A ne Orlanda, SG Uniona i Coma. — jedan u nizu
Mene fascinira podcjenjivanje Riječkih igrača kojima smo gledali u leđa zadnjih 11 od 12 mjeseci.Mene fascinira ta fasciniranost dinamovih navijaca osrednjim igracima Rijeke unazad dvije godine. — jedan u nizu
dokaz da je Rijeka mozda ekipno bolje poslozena od nasih zvijezdica. — jedan u nizu
Nebi, zašto?
Bili bi puno jači definitivno ali uopće ne vidim kako bi tam močad uništavala bilo kaj. — Zagi
Kaj fali tim klubovima? — Zagi
To bi i bio argument da Rijeku nije posložio trener koji je nakon toga bio kod nas godinu dana. — Zagi
Da nije odgovor jednostavan i da mi brutalno precijenjujemo dobar dio naše momčadi? — Zagi
U ovakvom dinamu gdje je glava i motivacija najveci problem sigurno ne. — jedan u nizu
Još se nisi dogovorio sam sa sobom. Jesu precjenjeni ili je problem glava i motivacija?Precjenjuemo neke sigurno — jedan u nizu
Ostatak HNL je tu negdje gdje je uvijek bio.A precjenjujemo i HNL. Svvi govorimo da je HNL nikada losiji, a ispada da bi kupili najvise igraca iz najsloijeh HNLa. Sto to govori o nama?
Kako to da nikad losija liga ima nikad bolja pojacanja za dinamo? — jedan u nizu
Još se nisi dogovorio sam sa sobom. Jesu precjenjeni ili je problem glava i motivacija?
Polako dolazi realizacija ali nisi još tam. — Zagi
Precjenjuemo neke sigurno — jedan u nizu
Ostatak HNL je tu negdje gdje je uvijek bio.
Potpuno nebitno zapravo. Individualno dobrih igrača ima u svakoj lošijoj ligi, "samo" ih treba znati izabrati. — Zagi
Jos se nisi dogovorio da li citas sa razumijevanjem ili ne. — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.