• Izet Hajrović
    4k

Mbappe

Kulenović na beku ili Hoxha na stoperu
    don

Kolega vizionar jučer na A/B temi.

Možda silom prilika Jakir junior dobije priliku.
  • GeneralNapoleon
    845
    Znaci igru ce gradit KTC i Torrente ali zato nema ni Misica. Pa ovo ce bit divota za gledat.
  • Orc123
    10.7k
    Ja bas mislim da cemo danas to odraditi kak spada. Da cemo se zainatiti i da ce ih Canavaro to dobro pripremiti. Igramo doma, kvalitete jos uvijek imamo....
    Prognoziram nekih 2:0, mozda i 3:0.....
  • Marley
    3k
    uobičajna je praksa da igrači budu u karanteni prije utakmicadon

Ma da znam generalno, nego si bas razmisljam u kojoj je mjeri i to podlozno trenerovoj strogoci/labavosti. Vjerojatno je. Mislim nije bitno, samo razmisljam naglas bezveze :grimace:
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Tko sve fali Gorici od ovih bitnijih igrača?
  • wolfgang14
    1.9k
    Tko sve fali Gorici od ovih bitnijih igrača?Sibirski plavac

erceg, pršir, elezi i mikanović
  • tigric
    565
    Fiolic također koji je out do kraja sezone.
  • austrijanac
    5.7k
    Uz dužno poštovanje, njihovih 5 je baš veliki nedostatak pa sve te gripe naše su izdržive.
  • Praskaton
    3.6k
    Navijački se nadati da ćemo ih glatko razbit.Volio bih vidit pomak u igri i rješavanje svih boljki koje nas muče već odavno.
    Realno mučenje u najavi.
    2-3 stative,isto toliko promašenih zicera i pretvaranje Banića najboljeg golmana lige.
    Strah svaki korner i ubačaj u naših 16m.

Nadam se Ktc u prvom sastavu jer nam treba ozbiljnost i pravi pristup od prve minute.Bilo kakva pobjeda bit ce prihvatljiva u ovom trenutku
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Šteta kaj se tekma sad ne igra, jebalo ih pola šest u dupe. Ali nema izgovora, sezona je bipolarna tako da svi pušemo na hladno, ali opet jebena Gorica na Maksimiru. Nema se tu kaj pametno reć, pobjeda ili smrt. Rakijom i bakljama do topline danas
  • Ijayi Atiemwen
    1.9k
    Zbog današnje koreografije budite svi na tribini bar sat vremena prije početka.

Svi koji dolaze na našu tribinu mogu podržati daljnji rad na uljepšavanju naše tribine kao i obično svojim donacijama u "plave kutije" koje će biti postavljene na ulazima na tribinu.

Ulazi se otvaraju u 15.30

Bad Blue Boys
  • Mr Anderson
    10.8k
    Točno mi dođe muka kad čitam kako se kuka i plače unaprijed i nabraja koga nema. Tko god da igra, mora ući maksimalno i dobiti utakmicu.
  • masacusec
    4.6k
    Ljudi, hitite kaj v škrabicu danas na sjeveru.
  • GeneralNapoleon
    845

Ova sezona je bas pokazala da nema uopce razloga kukat unaprijed jer sve meljemo nebitno igrala prva postava ili juniori.

Ne znam jel postoji itko tko se ne nada da cemo ih pregazit. Ali realno gledano nema bas nikakvih razloga racunat s tim. Najizglednije je jos jedno odvratno mucenje gdje mozemo bit sretni ako ikako izvucemo pobijedu.

Pa mucili smo se i sa najjacih 11 a sada da se ljudi nabrijavaju dok nam fali pola ekipe? Ok neka se nabrijava tko hoce ali ne vidim sto je cudno i gdje je problem da ljudi pisu sto se realno moze i ocekivat.
  • Dinamosaur
    1.9k
    dođi navijati i bit će ti lakše
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.