• Krizy
    52.9k
    Niti su vas ovdje sektaški licemjeri nazivali umanjiteljima i nenavijačima niti ste bili banirani kad biste podršku klubu za koji navijate i treneru davali raznim psovkama i epitetima kao što su bosančina, trenerčina, čoban, klaun itd. već ste slobodno orgijali ispoljavajući frustracije.SjevernaStrana

Prestani s lažima.
    Pronašao sam 26 banova za vrijeđanje trenera i za vrijeđanje na osnovu nacionalnosti dok je Jakirović bio trener. I to nisam sve ni pregledao.
  • sport
    4.1k
    Tko je tražio odgodu?Lažeš ko internet.
  • SjevernaStrana
    2.2k
    Kako bi odvjetnici Marka Marića rekli: "Nije loše ono što se napravilo nego ono što nije!"

Evo nakon kratkog pregleda od stranice 192 pa dalje u temi Trener Dinama - Sergej Jakirović gdje su glavni motivi koji se mogu iščitati "čoban", "klaun", "drkadžija", "trenerska prevara" itd. vidimo nula zamolbi da se bude navijač, upozorenja, banova itd.

Ne moraš mi se ispričat jer si mi rekao da lažem.
  • Krizy
    52.9k

Po tome bi trebali na svakoj stranici pisati zamolbe.
    Ja kad to vidim odmah i baniran, bez novih zamolbi jer je istih bilo i previše.

Napisao si da ne baniramo za takva vrijeđanja, kažem ti da sam našao 26 za to što si naveo.
    Sigurno ima i više jer dalje nisam gledao.

Još jednom - prestani izmišljati i lagati ili ćeš uskoro tražiti novi forum na kojemu ćeš trovati forumsku zajednicu, jer ja sam svaki put kada sam vidio da je netko vrijeđao Jakirovića, Bjelicu, igrače Dinama ili psovao Boga, odmah i banirao.
  • SjevernaStrana
    2.2k
    Po tome bi trebali na svakoj stranici pisati zamolbe.Krizy

Nije se odnosilo na moderaturu (osim onog o baniranju) nego na ekipu koja danas izigrava veće Dinamovce od Velimira Zajeca, objasnio sam već kolegi :smile:
  • rokikaciga
    492
    Jakira se previše pljuje u odnosu na to kakav je gospodin, Dinamovac i ono najbitnije - kaj je napravio s Dinamom. "Puno bolji trener" Bjelica koji nije "čoban, neandertalac, neznalica, prevarant" itd je imao gore rezultate u domaćem prvenstvu te dobio nogu nakon 3 mjeseca. Jakir je počistio nered koji je Bišćan ostavio, pomeo sve redom u HNL-u sa ozljeđenim i načetim Petkovićem, Baturinom koji je bio u nikad goroj formi, skinuo skalp Betisu...
    Ima on svojih mana kao trener ali je puno veći gospodin i bolje se ponaša(o) prema Dinamu nego neki bivši treneri (uključujući Bjelicu).
  • Droljo
    12.4k

Budeš ti mene uvjerio kak smo 4 puta ubili tovare pod jakirovićem ili balkance kak smo izdominirali tamo... Još mjesec dva, par milijuna sivih stanica manje i budem povjerovao...
  • DiddyGuela
    2.9k
    Svaka cast svakome od vas koji vidite nekakav napredak u igri. Ovo je kurac a ne nogomet. Ovo cak i nije kritika na trenera, ovo je kritika na ove fejk igrace Dinama.

Negledljivo.
  • NVKOD
    3.2k
    Krila su proigrala ovu polusezonu i to pogotovo lijeva strana. Ukupno dali 3 gola i pridodali 3 asistencije. Čim su krila na nivou, odmah igramo bolje jer jako često ne možemo igrati preko sredine kad je tamo šuma nogu.
  • BluePhone67
    4.7k
    Kapetan na aparatima, Dinamo pobijedio..
  • Peškaman
    6.1k

Kako smo izgledali danas prije da nam je pola ekipe bilo na aparatima.
  • Nolifer
    9.6k
    Da se mene pita, ubuduće može Theo bit desni bek, MMAE - Torrente - RPG lijevi, ali desno krilo bi mogao bit Pjaca, lijevo Hoxha i napad Kanga i deri.

Sad smo na -3 i neka igre počnu! :fire: :sparkle:
  • vlatkomarkovic
    354
    Jel itko zna zašto je Stojković zamijenjen danas, da li je u pitanju neka ozlijeda ili neka taktička zamisao?
  • BBB Mataa998
    2.2k

Ili odgojna mjera sasvim zasluzena
  • Ludovic IX
    8.1k
    Dve utakmice se zaredom igra nogometa umjesto da igra nogomet. Oslobodio se previse
    To je pozitivno ali tezi nekim komplociranim rjesenjima. Treba mu jedna klupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.