• Captain America
    19.5k
    znači zbog smjene tvog omiljenog trenera ti nam prognoziraš katastrofuquizzy86

Rezultati su briljantni zadnjih mjeseci, a evo sad se najnovije tražila odgoda utakmice protiv Gorice. Talijanska trenerčina očito nije stigla uigrati automatizme s rezervnim igračima.
  • Crusades
    14.7k
    Ne znam kak izgleda netko tko je uznemiren i frustriran ak su Jakirovi poltroni ovoliko toksični i sarkastični.
  • Krizy
    52.9k
    Fantastičan intervju velikog trenera i još većeg čovjeka koji je potpisao veličanstven rezultat!Captain America

Ah, dugo te nije bilo. Pa da ponovimo još jedanput sve veličanstvene rezultate koje izbjegavaš dodati kraj imena Jakira Veličanstvenog.

- U 113 godina Dinamo je četiri puta ispao nakon domaće pobjede od 2 ili više razlike, od toga dvije potpisuje Jakirović.

- Prvi od 2015. koji je s Dinamom primio 5 ili više golova u europskom natjecanju (Mamić, Bayern 5:0).

- Prvi od 2014. koji je s Dinamom primio 5 golova u europskom natjecanju koje nije Liga prvaka (Mamić, Salzburg 1:5)

- Prvi trener s pet europskih poraza (ne računajući sezone u kojima se igrala skupina Lige prvaka) još od Mamića 2014./15.

- Najviše poraza u sezoni nakon Jurčića 2009./10.
    Jurčić je imao 10 poraza u 42 utakmice.
    Jakirović 8 poraza u 37 utakmica.

- Pod Jakirovićem smo prvi put u povijesti izgubili od Gorice.
    Do tog poraza Dinamo je u HNL-u imao skor 17-4-0 protiv Gorice.

- Uz Kopića (tri utakmice u nizu) jedini trener u zadnjih bar 15 sezona čiji Dinamo dvije utakmice u nizu nije zabio gol protiv Hajduka.

- Jakirović je tek treći trener Dinama koji nakon 3 i više dvoboja protiv Hajduka nema pozitivan omjer u određenom trenutku.

- Jedini trener u povijesti Dinama koji nije pobijedio protiv Lokomotive u dvije utakmice u nizu.

- Trener pod kojim smo primili najviše golova u jednoj utakmici (9).

- Trener pod kojim smo izgubili s najviše golova razlike (7).

- Najviše primljenih golova na jednoj utakmici u povijesti Lige prvaka (9).

- Prvi trener otkako je samostalne Hrvatske koji je s Dinamom izgubio 4 utakmice s 3 ili više golova razlike.

- Prvi trener nakon Milana Antolkovića prije 60 godina, ali on je Dinamo vodio u 34 europske utakmice, duplo više od Jakirovića.
    I došao je do finala europskog natjecanja.

- Niz katastrofalnih rezultata s dvije pobjede u devet utakmica.

- Poraz od Ballkanija, jedan od sramotnijih poraza u povijesti Dinama.

...
  • quizzy86
    142
    i jakir je uigrao svoje automatizme na ljetnim pripremama, pa se nisi javio..
  • Praskaton
    3.6k
    Uz sve ovo čovjek je govorio "sudac sviraj kraj" protiv Rudeša.
    Poraz na toliko razina.

Općenito mrzim kad su treneri nerealni i zaslijepljeni.Kao i Jakir takav je bio i Bjelica.
    Ako ti momčad loše igra priznaj to,reci da ćeš napravit sve da to ispraviš.A ne velike najave prije utakmica pa na terenu te nema a kasnije prosipaš floskule i tražis opravdanja.

To mi je najveci plus Cannavara za sad.Odmjeren i realan u izjavama,svjestan kad nije dobro.
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Talijanska trenerčinaCaptain America

Jel ti navijaš za Dinamo ili za Sergeja Jakirovića?
  • hardek
    4.2k
    Jakir je dobar lik i solidan trener. Mislim da će se on kroz par godina prešaltat u sportskog direktora i da će tu ostvarit najveće uspjehe. Ima dobar talent ID i dobar je u tom "obmanjivanju" igrača koje želi dovesti.
  • SjevernaStrana
    2.2k
    Njegovo je bilo da napravi igru od onoga što ima.Praskaton

Zabluda u kojoj živi 99% foruma. A evo Kryzyjev upis to savršeno dodatno potvrđuje.

Imamo trećeg trenera u sezoni. Ponavljam, imamo trećeg trenera u sezoni. Uz dužno poštovanje svima i s oproštenjem od govana se pita ne pravi. Jakirovićev niz od 18 utakmica bez poraza u proljetnom dijelu prvenstva (15 pobjeda) mora da je bio bez igre, na sreću ili slučajno. Jebiga, tada vas nisu bombardirali xG-jevima, postotkom posjeda lopte, momentumima, nevidljvim pressingom i ostalim.

Niti su vas ovdje sektaški licemjeri nazivali umanjiteljima i nenavijačima niti ste bili banirani kad biste podršku klubu za koji navijate i treneru davali raznim psovkama i epitetima kao što su bosančina, trenerčina, čoban, klaun itd. već ste slobodno orgijali ispoljavajući frustracije.
  • vjeko1701
    12.4k
    sektaški licemjeriSjevernaStrana

Pojasni koga točno nazivaš ovako
  • SjevernaStrana
    2.2k
    Sve one koji su pisali razne gadarije prema treneru, igračima i klubu (ili im je izostala obrambena ili kako se danas voli reći navijačka reakcija prema istima) za vrijeme lošije igre ili poraza i teške situacije na tablici, a danas se trude biti većim navijačima od drugih, glasovi razuma i ostalo trudeći se prikazivati situaciju savršenom, a situacija u poretku je ista.
  • Praskaton
    3.6k

Pa nije da je to njegovo.To je zadatak svakog trenera.
    Naravno da ima onih koji umanjuju njegov uspjeh.Kao što ima i vas koji ga uzdižete.
    Istina je kao i obično negdje između.
    Ja sam prvi bio oštar prema njemu možda jer sam imao velika očekivanja i ostao sam razočaran.
    Svaki trener može naći brdo razloga zašto je nešto pošlo po zlu.

Tek s odmakom vremena vidimo neke stvari.Istina treći trener.Ajmo dati i ovome vremena bar koliko ga je Jakir dobio.
    Osvajanje titule mu mora biti minimum napravljenog posla
  • vjeko1701
    12.4k
    Ako nisi primjetio, stvari su se promjenile ovdje i počeli smo sankcionirati takav način komentiranja baš zbog takvog zagađivanja cijelog foruma.
  • DiddyGuela
    2.9k
    Ovdje se stalno prica o tome kako je Dinamo izgledao pod Jakirom. Ja vas pitam u usporedbi sa cijim Dinamom je onaj Jakirov izgledao lose?

Biscan, Bjelica VOL.2, Fabio???

Dajte molim vas.

Daleko od toga da je Jakirov Dinamo pojam onoga sto mi navijaci ocekujemo kada pricamo o dojmu i igri ali ne bi bilo lose pogledati onog prije i one nakon Jakira.

Jakirov proljetni niz je space shuttle u usporedbi sa ovime sto gledamo nakon Jakira.
  • SjevernaStrana
    2.2k
    Pa ne uzdižem ja nikoga. Ja sam uz trenera kako god se on zvao dok god klub nema pravog sportskog direktora i prava pojačanja. Treba dati vremena slažemo se, a možemo ih promijeniti tisuću, nijedan neće pomladiti Ademija ili Kulenoviću usaditi tehniku ako me razumiješ.

Ispričavam se zaista. Ne treba psovati i teško vrijeđati naše igrače i trenere.
  • ZgDLions
    798
    Problem je u tome kaj bi mi htjeli i dobre rezultate, titule, puno golova, dopadljivu igru, uvođenje mladih u prvu, top transfere…
    Ko bi to sve zadovoljio, ponekad treba malo smanjiti očekivanja i jednostavno u miru pogledati tekmu i navijati za svoj klub.
    Nije nikakva tragedija bila niti je na pomolu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.