• Plava stijena
    366
    Jedno jedino pitanje na presici posle tekme. Zgleda da se ne duri samo Kule. Droljivari, Medo, Ničota samo prisustvuju kad je kiks... Kakve protuhe su kroničari Dinama.
  • vjeko1701
    12.4k
    Pa ovako nemaju o čemu pisati. Pa neće valjda pisati o dobrom. Jel se zaboravio onaj Olivarijev zabrinut status nakon pretprošlog naslova prvaka?
  • Felip
    330
    Točno na današnji datum prošle godine pobijedili smo Betis u Sevilli.
  • vjeko1701
    12.4k
    Koliko trenutna tablica izgleda bolje. Ne izgleda dobro...al izgleda bolje. Naredna dva kola su ključ. Sa 6 bodova ispravljamo neke propuste i polako vraćamo stvari na svoje mjesto. Sa 4 boda imamo dobar zalog za ostatak sezone al sve ispod toga je nastavak mučenja i ozbiljne strepnje.
  • Plava stijena
    366
    Tolko ih je već bilo da se tog konkretno više ni ne sjećam. U svakom slučaju mi je drago da više nema na tjedoj bazi po vlastitom izboru intervjue sa igračima. Valjda su nakon one hajke na Maxa to okončali.
  • blubach
    786
    Danas, za OVU utakmicu, nije red za kritiku, ponajviše zbog toga što je pola igrača igralo bolesno. Na to možemo samo spustiti kapu dolje.
    Ali moram priznati da jedva čekam kraj ove sezone jer ovo nije dobro. A sad što nije dobro, apsolutno nemam pojma. Trener, igrači, psiha (pola igrači, pola trener)? Na ljeto mislim da nam treba ogroman remont, a mislio sam da smo to riješili, tj. bar smo trebali, prošlo ljeto. Pola ovih igrača mi se ne čini da su za prvih 11 Dinama. Cannavara još ne mogu ocijeniti, a da se vide nekakvi mehanizmi...NE VIDE se. Onaj tko ih vidi, laže, valjda da se utješi kako je nasljednik uvijek bolji od prethodnika jer, zadnjem smo dali otkaz, novi mora biti bolji. Kakav će biti s vremenom, to ćemo tek vidjeti, imam nadu zbog, čini mi se, bolje selekcije igrača, ali ovo je stvarno loše...
  • vjeko1701
    12.4k
    Ma bilo je nešto u stilu - ovo je moja kćer, najmlađa članica Dinama. Danas smo proslavili naslov, pitanje kada ćemo moći proslaviti idući (parafraziram)
  • Besek
    22
    Bez kreativnog zadnjeg veznog ovakav nogomet nema smisla. Bez Mišića je ovo teška 0 i pod hitno nam je potrebna njegova zamjena
  • ElDorado
    2.2k
    Veliki je problem da su neke pozicije pokrivene polu rjesenjima i da krpas momcad. Dobro smo izgledali 30 min u Osijeku kad si imao i lijevog beka i zadnjeg veznog. To nam po meni strasno fali. Pa onda opet ta sporost u predaji lopte koja izludjuje. Baturina i Stojko uvijek potez previse, puno situacija bez predaje lopte na vrijeme, neki opet s tim povratnim loptama. Desno krilo je bas lise, Cordoba nikako da se ohrabri i pocne igrat s vise rizika pa da se vidi jel moze ili ne moze. I najvise fali brzine u igri i blizine linija, danas smo opet bili rastegnuti u vecini vremena.
  • reziser
    7.2k
    tesko je danas rec nekaj pametno za tekmu kad smo bili desetvkovani, igraci pod virozom, pitanje je koliko ih je viroznih igralo
    bitna je pobjeda, dojam je bio tak tak....ali tu smo..u igri
  • Schpatz
    692

Prekritican si. Ne kazem da je ovo bila super tekma, ali bas tak kriticna s nase strane, kak si ti upravo opisao, bas i ne. Kanga sansa- Banic brani, Kanga stativa, Kanga gol.

Gorica u 90min imala jedan jedini sut na gol i zabili gol. Da nije bilo toga, pricalo bi se o rutinskoj pobjedi.

Isto kak bi se pricalo o rutinskoj pobjedi da je ova danasnja tekma bila u sezonama kada smo dominirali pa bi svi bili mirni jer se rutinski pobjedilo.

Obrana dobra, nista se nije dopustilo Gorici, presing je bio dobar posebice u 2.poluvremenu.

Da, 2.poluvrijeme losije od prvog po meni, kaj se tice napada, barem do tog crvenog kartona, Goricani uspjeli rastrgat igru s tim faulovima.

Ja sam optimist i vjerojatno cu uvijek bit, ali smatram da prostoru za ovakvu kolicinu pesimizma bas i nema.

Steta za tu pogresku u obrani i primljen gol jer je Cavlina bio bez posla cijelu tekmu. Reakcija u 90+ min mu je bila jedina nakon gola.

Da, u napadu se mogu poboljsat stvari, kretnje igraca, otvaranje prostora ali dobro je napisao jedan od forumasa, jako je to tesko protiv momcadi koja se brani na 40m od svog gola.

Pobjeda zabiljezena, tipicno HNL-ovska koja je videna XY puta kada je Dinamo na ovakav isti nacin dominirao. Dosadnjikavo malo ali pobjedivao.

I da, ne zaboravi da je ipak 14 igraca virozno bilo ili jos uvijek je.

Pobjeda je tu, za tjedan dana po nova tri boda na Rujevicu. Kaj se mene tice moze i na ovaj isti nacin kao danas. „Dosadno, sporo, predvidivo i bez presinga“ kak neki tu komentiraju.
  • Zagi
    9.3k
    Pa ovako nemaju o čemu pisati. Pa neće valjda pisati o dobrom. Jel se zaboravio onaj Olivarijev zabrinut status nakon pretprošlog naslova prvaka?vjeko1701

Kaj da jadan gubi vrijeme i nečiju (tuđu naravno) rundu gembača kada je već u 33. minuti dobio i naslov i temu sutrašnjeg članka.
    "Dinamo izgubio tisuće eura protiv Gorice"
    Nakon Kanginog gola mogao se komotno ustat i preseliti u pub.
  • NVKOD
    3.2k
    Nakon 18. kola, odnosno prije kratke zimske stanke, tablica je izgledala ovako:
    1. Rijeka - 9 9 0 - 36
    2. Hajduk - 10 6 2 - 36
    3. Dinamo - 8 5 5 - 29

19. kolo
    1. Rijeka - 10 9 0 - 39
    2. Hajduk - 10 7 2 - 37
    3. Dinamo - 9 5 5 - 32 (pobjeda protiv Istre)

20. kolo
    1. Rijeka - 10 9 1 - 39
    2. Hajduk - 10 7 3 - 37
    3. Dinamo - 9 5 6 - 32 (poraz od Osijeka...)

21. kolo
    1. Hajduk - 11 7 3 - 40
    2. Rijeka - 10 9 2 - 39
    3. Dinamo - 10 5 6 - 35 (pobjeda protiv Šibenika)

Nepotpuno 22. kolo
    1. Hajduk - 11 8 3 - 41
    2. Rijeka - 10 9 2 - 39
    3. Dinamo - 11 5 6 - 38 (pobjeda protiv Gorice)

Gledajući od 18. kola do 22., Rijeka je upisala samo 3 boda, no sutra još imaju derbi s Osijekom. Hajduk je za to vrijeme upisao 5 bodova u 4 utakmice, a Dinamo je u 4 utakmice uzeo 9 bodova, daleko više od konkurenata. Ako kojim slučajem Rijeka dobije Osijek, u 4 proljetna kola skupila bi 6 bodova.

S -7 na početku ove sezone, dogurali smo do -3 za vodećim, odnosno do -5 ako Rijeka pobijedi. Pobjedom Rijeka i dalje ima osjetnu razliku nad Dinamom, no puno je dohvatljivije nego -7. Kako god završi sutrašnja utakmica između Rijeke i Osijeka, Dinamu je tjedan od 22.2. do 2.3. ključan za nastavak sezone!

Kako god zna i umije, Dinamo bi trebao upisati minimalno 2 pobjede i 1 remi, neovisno koje natjecanje, kako bi smatrali taj tjedan uspješnim. Ako se dogodi ijedan poraz, pogotovo u ligi, on može ozbiljno ugroziti utrku za prvaka. Ono što nikako ne bih htio da utakmica Dinamo - Osijek u kupu otiđe u produžetke jer je 2.3. biti ili ne biti. Vrijeme je da se stisne te da se na vrijeme pokaže tko je gazda HNL-a, umjesto drame do zadnjeg kola.
  • rioda
    7k
    Cannavara još ne mogu ocijeniti, a da se vide nekakvi mehanizmi...NE VIDE se. Onaj tko ih vidi, laže, valjda da se utješi kako je nasljednik uvijek bolji od prethodnika jer, zadnjem smo dali otkaz, novi mora biti bolji.blubach

Ne znam, ja vidim napredak u igri. Kad se sjetim HNL utakmica na jesen i sad, vidim da igramo neusporedivo bolje, stvaramo više šansi... Naravno da ima tu još dosta posla, prvenstveno defanzivno, ali meni je to pozitivnije nego ranije
  • dd29
    658

Nikad nije drama do posljednjeg kola, doslovno nikad, pa neće ni ove sezone

Očekujem prvo mjesto već za 2 kola, a na kraju ozbiljnu prednost

Hajduk igra stravično, mučit će se veliku većinu utakmica do kraja, njima nije više jednostavno dobiti nikoga u hnl-u

Miško je sam sebi oduzeo šansu za titulu, također predviđam mučenje u skoro svakoj utakmici do kraja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.