• Dzgšb
    1.4k
    cijelo politikantsvo iza toga, sto kao mladi nisam shvacao.jedan u nizu

Kakvo politikanstvo, prosvlijeti me molim te :pray:
  • Ludovic IX
    8.1k
    možda su nakon metallice tražili da više tad ne budu koncerti. Znaš kako je izgledalo tad nakon te kiše.

Mene isto boli tuki jel će on pjevati ili neće. Ja ću uvijek ići hladno pivo ili let3 i sumnjam da thompsonovci vole njih.

Mene muči to što je jedan protiv hrvatske po nekima ovdje a nije.a drugi zarađuje na vama jer vidi da može, tovar je deklarirani i tko zna, možda sa vašim parama spašava hajduka i dobar dio ovdje je za njega jer je pjeva domoljubne pjesme. Kekinova pjesma o korupciji u društvu je domoljubnija od thompsonovih ali to nije zanimljivo
  • jedan u nizu
    11.8k
    Metallica je svirala u svibnju.Jaro

Ta Metallica je svirala prije 15 godina. Sumnjam da isti ljudi vode hipodrom/sportske objekte kao i tada.
    A vjerovatno su i pouceni iskustvom tadasnjeg koncerta odlucili da svibanj nije bas vrijeme za takvo mjesto za 100k ljudi.
    Ja da organiziram koncert na otvorenom, na livadi, sigurno nebi birao Zagreb u svibnju, pa mozda cak i lipnju. Nebi volio da ima i 5% sanse da se ponovi Metallica. A ovdje ima debelo iznad 5% sanse za to. Pogledaj samo InMusic i kakve su vremenske prilike u to vrijeme u Zagrebu.

hipodrom trenutno jest bukiran sve ostale vikende u lipnju a ovi Thompsonovi su trazili 15 dana prije da sloze binu i 5 dana nakon da rastave - e jebga sad -Jaro

Ako imas natjecanje vikend prije, ili jos bitnije, vikend poslije, kako bi to natjecanje izgledalo kada je tjedan dana prije toga 100k ljudi gacalo po hipodromu i unistilo travnjak? Ili smatras da na bilo kakvom ostecenom terenu se moze odrzati sportsko natjecanje?
  • Sesvećanin
    140
    Kekinova pjesma o korupciji u društvu je domoljubnija od thompsonovihLudovic IX

daj me nemoj nasmijavat
  • Nolifer
    9.7k

A to kaj se nalazi s "nogometašima" na kavi im je u redu :lol:
  • Dzgšb
    1.4k

I to lik pjeva o korupciji a on pogodovao zemljište za vilu u Istri ali sve se ušuti o tome ,cijela javnost, jer sve je sredio nogometaš :rofl:
  • flexXy
    2.6k
    Mene muči to što je jedan protiv hrvatske po nekima ovdje a nije.a drugi zarađuje na vama jer vidi da može, tovar je deklarirani i tko zna, možda sa vašim parama spašava hajduka i dobar dio ovdje je za njega jer je pjeva domoljubne pjesmeLudovic IX

Koji jadni pokusaj spinanja i spustanja na klubastvo majko mila :lol:
  • Ludovic IX
    8.1k
    Znači kad je drugi tovar u pitanju, onda su drugari, Titovih pioniri ali kad je thompson onda je dobar tovar
  • NitkoBitan
    23k
    Tko o cemu o korupciji lik koji je dosao do zemljista u Istri jeftinije nego sto bi dosao do zemljista u Keniji. A i zena mu nije bas na dobrom glasu kao doktorica.

Da su HDZovci kao Kekinovci Hrvatska bi bila razina Moldavije. Strasno su korumpirani a prije sve nesposobni i neproduktivni ti "napredni", samo je lako tako haracit dok imas vecinu medija na svojoj strani. Nesposobnost kosta vise od korupcije.
  • Dzgšb
    1.4k
    Thompson pjeva o vjeri ,ljubavi ,domoljublju i o domovinskom ratu te našoj teškoj mukotrpnoj povijesti nas Hrvata.

Kome se to ne sviđa naravno može to ne voliti ,i ne poštivati ,da je Thompson savršena osoba nije baš al tko je to od nas savršen, Kekin , Tomašević hahah?
  • Sesvećanin
    140
    Da i to najbolji, također ratni je profiter onaj koji na ilegalan ili polulegalan način stječe korist od ratnih događanja, a ne branitelj koji je Bogom dani talent upotrijebio u svom pozivu i profesiji a pritom slavi Hrvatsku.
  • Jaro
    9.1k
    Ne, bas suprotno - zato i kazem - nije ovdje rijec o koncertu ni kod jednih ni kod drugih...Thompsonovo trazenje termina od 20 dana u razdoblju kad ima max 14 slobodno je prozirno...
  • NitkoBitan
    23k
    A mislim sta uopce znaci korupcija? Pa tu smo svi rodeni na istom podrucju, isti mentalitet i sve, samo je stvar tko dode u kakvu priliku za nesto uzet sebi. Nije da je odredena skupina ljudi nesto posebna.

Netko je na poziciji u javnoj upravi pa stela projekte, netko je vlasnik najcitanijeg portala u Hrvatskoj i sinonima za borbu protiv korupcije pa mulja sa studentskim ugovorima, netko nema potrebu maznjavat sa strane jer vec zivi na racun neke bezvezne ljevicarske udruge...

A ni "vani" nije pretjerano bolje, korupcija se legalizirala i preimenovala u lobiranje. Ajde nemojte me farmat da ovi posteni EU birokrati nisu turili neku lovicu u dzep ionako vec odvec korumpiranim moldavskim i rumunjskim politicarima... Tu se prodaje prica da ne bi bilo korupcije i HDZa da bi u najmanju ruku bili kao Njemacka, ne ne bi.

Kad se vec spominje korupcija u ovoj temi da kazem kaj mislim...famozna korupcija kao alat za ostvarivanje nekih svojih ciljeva, svaka oporba ikada najavljuje borbu protiv korupcije :grin:
  • jakov1
    456
    Da li trenutno jednak tretman imaju svi građani Zagreba? Zašto jedne zastave da, druge ne?mali M

Jadni mi katolici u Zagrebu, sa svojih 50 crkvi i 90% deklariranih pripadnika, baš nam trebaju još i zastave na Glavnom da bi nas čulo.

Ovog američkog izigravanja žrtve iz povlaštenog položaja mi je više pun k. Uvjeren sam da Hrvati prije nisu bili takvi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.