• jakov1
    456

Nisi u pravu i uopce mi je glupo da na forumu otvaras temu kako netko zivi svoj zivot. Mislim, sto uopce ocekujes da cu odgovoriti na takav "argument" i kako ti mislis provjeriti lazem li ja ili ne? Umjesto da se spustas na osobnu razinu, bolje objasni kako mislis da smo mi potlaceni i kako se polarizira javnost tako sto se zalaze za stvari za koje su svi glasaci znali i prije izbora?
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Ima netko info kad bi trebale ulaznice u prodaju?
  • don
    11.1k
    početkon 3. miseca
  • mali M
    6.9k
    volio bi da mi pojasniš koji dio nisam u pravu.. zbilja.. jer ne pada mi na pamet ti pojašnjavati stvari koje bi kao katolik trebao znati... jel teško odgovoriti da li ti je poznata razlika između "deklariranog" katolika i katolika koji živi aktivno svoju vjeru? Ako si autentičan katolik valjda ne bi morao provjeravati da li lažeš, ne?

kako se polarizira javnost tako sto se zalaze za stvari za koje su svi glasaci znali i prije izbora?jakov1

molim te pojašnjenje ove rečenice.. tko polarizira javnost i koje stvari smo svi znali i prije izbora? Budi jasniji što pitaš da ti mogu konretno odgovoriti..

edit. zapravo znaš šta, ne treba.. ne želim se uvlačiti u neke stvari koje bi vjerniku trebale biti jasne same po sebi... nema sive zone u vjeri, a onaj tko želi koristiti "da, ali..." retoriku u smislu vjere već predstoji dovoljno borbe same po sebi..
  • Logistika
    1.3k
    Alin Kavur. Nešto više o njemu netko zna? Politicko djelovanje i tako
  • Sajla
    7.3k
    meni samo ostalo u sjećanju par crtica - HSPovac, bio u medijima oko branjenja ZDS i organizacije hetero parade. više od toga ne znam. i danas vidio da se kandidira za gradonačelnika, zato valjda i pitaš :)
  • blueboy
    191
    HSPovac, bio u medijima oko branjenja ZDS i organizacije hetero paradeSajla

“Malo” paradoksalno, zarucnica mu je iz Beograda i na FB ima slike djece koja drze tri prsta.
  • Bruh
    1k
    znaš kak vele suprotnosti se privlače
  • OldSchoolZG
    304
    Počela su i kod nas silovanja , strani delavci/radniki to delaju po celoj EU pa evo krenuli i v ZG,Puli.

https://www.vecernji.hr/vijesti/uzas-u-zagrebu-policija-uhitila-stranca-prije-nekoliko-dana-silovao-je-maloljetnicu-1839664

Dan , dva ranije isto v Puli
    https://www.index.hr/vijesti/clanak/marokanac-u-puli-pokusao-silovati-slucajnu-prolaznicu/2643041.aspx

Najte naručivat hranu od njih, če/ak nekaj delate na hiži,gruntu najdite naše delavce.
    Če im nigdo neda delat buju se otepli v Nje,Fra,Eng itd.
  • NKDZ86
    3k
    pazi frende da te opet ne optužiju za rasizam, kuiš
  • Ludovic IX
    8.1k
    apsolutno je svejedno tko je silovatelj, nepalac, indijac, hrvat domoljub ili hrvat ljubitelj elementala

jedino bitno ovdje je da je netko silovan a što se tiče imigranata, treba istražiti dal je broj silovanja porastao proporcionalno broju dolaska imigranata ili je ovo pojedinačan slučaj.

mislim da je sad 98% silovanja od strane hrvata pa možda bi bilo bolje da takve hrvate izbacimo nego nepalce
  • jedan u nizu
    11.8k
    Sad kada ispadne da je ''36-godišnji strani državljan s reguliranim statusom u Republici Hrvatskoj'' zapravo bosanac.

Ne znam koja je razlika u zakonu za domace i strance, ali definitvno bi sve strance, koji imaju radne dozvole, trebalo kažnjavati sa prekidom te radne dozvole i deportacijom, pa i kod manjih kaznjavanja.
    Nekakvo mimoilazenje zakona i ukida ti se radna dozvola.
    Ne govorim tu o hodanju preko ceste gdje nema zebre, ili kazna za krivo parkiranje, ali opet ne da je uvjet sumnjicenje za silovanje/ubojstvo ili sl. To je ipak za zatvor.

Prolazak skuterom kroz crveno - opomena.
    Prolazak drugi put (unutar 6mj) - ajmo ca.

Remecenje javnog reda i mira - opomena.
    Remecenje javnog reda i mira drugi put (unutar 6 mj) - ajmo ca.

Mozda malo ostro zvuci, ovo iz glave bubam bezveze ali ne vidim nikakve pokusaje da se stranci nauce nasim zakonima (barem one prometne prekrsaje).
    Ja bi isto vise volio da mi Mirko, Filip i Kristijan dostave Big Mac, nego Raj, Khandor ili Barat, ali mi je jasno da nam fali radne snage i da Mirko, Filip i Kristijan biraju druge poslove.
    Jasno mi je i da u nasolj zemlji, za razliku od Njemacke, SADa i Francuske, postoje stranci koji pokusavaju nauciti nausu kulturu i prilagoditi se, pa je moje misljenje malo diskriminatorno.
    Skidam kapu Filipincima i Nepalcima koji pricaju nekakav pokusaj hrvatskog, koji su kulturni i marljivi, na kraju dosta njih vidi Hrvatsku kao neku krajnju destinaciju. za raliku od Indijaca, Bangladešanina i Pakistanca koji nas je jebu ni 5%.

Ne vidim toliko veliki problem sa stranim radnicima u Hrvatskoj, nego sa time da je to jako neregulirano.
  • Bosskovitz
    14.7k
    definitvno bi sve strance, koji imaju radne dozvole, trebalo kažnjavati sa prekidom te radne dozvole i deportacijom, pa i kod manjih kaznjavanja.
    Nekakvo mimoilazenje zakona i ukida ti se radna dozvola.
    jedan u nizu

Mislim da se to i radi. Nekidan je bila vijest o nekim Rumunjima koji su prosili po shoping centru pa udarili zaštitara koji ih je htio zadržati do dolaska policije, mislim da su dobili kaznu i izgon iz zemlje - a oni su još u EU.
  • miro
    5.7k
    U tome je cijela caka, fino doneseš zakon kojim ga goniš van iz zemlje za takve stvari i onda se držiš toga. U principu vrlo jednostavno, a sa svim pizdarijama koje se događaju po Europi, mislim da se nitko ne bi bunio ni kod nas. Onaj tko se buni, nek mu ponudi sobicu kod sebe doma
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.