• gledatelj
    709
    Znači objaviš datum koncert i to mega koncerta i onda tek pošaljes zahtjev za rezervirat lokaciju. I kad ti odbiju taj datum kažeš da ne želiš pristati na odbijanje.
    Meni to ispada kao da samo želiš raditi od sebe žrtvu iz određenih razloga. Jbga ipak postoje određene procedure kako stvari moraju funkcionirati.
    Koncert će svakako bit, ali očito na drugi datum, ali ćemo sad bzvz jedno vrijeme slušati prepucavanje u medijima.
  • Doktor Kunić
    4.4k
    Tomaševićev plaćenik koji vjerojatno sa ženom na nasipu se drži za ruke dok ovi dolje krijesove pale nam je bacio kost ovdje i pljuje po čovjeku koji jedini javno ujedinjuje narod i koji se zalaže za prave, zdrave, tradicionalne vrijednosti svih Hrvata kako smo i odgajani od didova i pradidova. I onda takvi paćenici ko i ta bagra pederska u manjini imaju jači glas od milijuna Hrvata i nameću svoje bolesne ideale. Možda bi bio zadovoljniji da se organizira parada i da kekin predvodi tu bagru sa proširenim zjenicama. Jebali te oni.
  • Noel
    8.7k

Da li si ikad poslušao kaj Thompson veli o Dinamu?
  • Dino
    3.3k
    Obožavam političke teme jer zapravo tek tad skužiš kolko je netko inteligentan odnosno glup bez obzira na to kakve stavove zauzima. Imam dobar broj prijatelja koji su totalno u dijagonali s mojim stavovima, ali koji su fakat inteligentne osobe i znaju objasniti zašto su se oprijedijelili za jedno odnosno drugo, a imam i prijatelja s kojima se politički slažem, ali oni ni sami pojma nemaju za kaj glasaju nit kaj podržavaju samo je bitno da si infiltriran u okružju ljudi s kojima se družiš.

Zeznula nas je povijest i to dobrano baš zbog toga kaj smo lakovjerni, dvolični i slijepi ponekad.

Jedva čekam da nas se skupi par sto tisuća bez obzira na to koji datum bio.
  • mali M
    6.8k
    Jadni mi katolici u Zagrebu, sa svojih 50 crkvi i 90% deklariranih pripadnika, baš nam trebaju još i zastave na Glavnom da bi nas čulo.jakov1

Siguran sam da ne živiš aktivno svoju vjeru čim ovako govoriš.. jer da si aktivni vjernik vidio bi koliko je to daleko od istine.. a da ne kažem da si aktivan vjernik znao bi razliku između 90% "deklariranih" i aktivnih vjernika... al nećemo u te vode... a i to na stranu, nije poanta što nama još treba nego da se jednima stvari dopuštaju, a drugima ne. To nije jednakost za sve građane gradske vlasti... Uvijek se propušta u ovakvim stvarima bitno..
  • ZgDLions
    798

Gle milja Hrvata više manje frajer je dobio izbore u zg i to je tak.
    Kad netko drugi preuzme vlast Thompson će dobiti termin koji hoće, do tada bu bilo ovako.
    Izbori su samo što nisu pa bumo vidjeli kako dalje.
    Odgoj i tradicionalne vrijednosti su mi malo precijenjene, stvari se mijenjaju.
  • Sibirski plavac
    3.6k

Ma Thompson je mrzitelj Dinama. Vidi kako "podlo" gleda Dudua samo zato jer ima Dinamov dres. Ne može i ne smije tovar koji mrzi Dinamo pjevati u Zagrebu. Bolja je Brena, Ceca ili mala Prijovićka ako se pita neke... :roll:
  • Doktor Kunić
    4.4k
    koja vremena.. Tad su ovi miševi u rupama još bili zavučeni.
  • jedan u nizu
    11.8k
    Kakvo politikanstvo, prosvlijeti me molim teDzgšb

Ma sve skupa sta ide stim, a jedno je i ova rasprava na dinamovom forumu.
    Uostalom, kada pogledas snimku koncerta sa Maksimira, i kada ima govore izmedu pjesama, ima dosta 'skrivenih' poruka ili nesto sto mi politicki malo potkurilo nekoga.
    To tad nisam kuzio, ali sada kuzis te njegove vidljive i nevidljive borbe sa nekim.
    Nazalost to vise ne mogu ne primjetiti pa niti ne uzivam toliko u nastupima.
    Pjesme su mi i dalje ok, neke i volim, ali mi se ne slusaju takve borbe.
    A po meni su te borbe vise manje da raspale nekoga, jer budimo realni, vecina ljudi slusa tompsona radi takvih poruka i stavova a ne radi glazbe.
    Ja sam ga slusao zbog glazbe i tekstova, kada je to sve debelo preslu glazbu i stihove, prestao sam ga slusati.

Ja ne osudujem nikoga tko se pali na njega, nemoj me krivo shvatiti, ja sam apsolutno za thompsona na hipodromu, iako najvjerovatnije nebi isao na koncert, i ne vidim zasto bi se nekome branilo to, pa i da ima milion skrivenih i ne skrivenih poruka, neka ima, to nije moj đir i gotovo.
  • KtcGoat
    206
    Tomasevic je navijac Dinama hahahahha, lik apsolutno nema pojma o pojmu, "navijac" je samo zbog cinjenice da je gradonacelnik Zagreba i automatizmom se tako treba predstavit. Dovoljno je pogledat ono epsko sutiranje na kos da vidis da je bio osloboden tjelesnog u skoli, tako i izgleda. A to sta je Thompson "tovar", ne predstavlja neki veliki problem, bio sam vec na jednom koncertu i nisam cuo pjesme o Hajduku, mozda je do mene. I hvala Bogu da postoji tako nekakav "profiter" cije ce pjesme pomoc da se nikad ne zaboravi kroz sta je sve ovaj narod prosao.
    I zanima me npr ljudi koji pjevaju tuzne ljubavne pjesme, jesu li oni profiteri nad slomljen srcima i tuznim sudbinama? To tako funkcionira ili? I ne kazem da je Thompson savrsen, ali 100 puta bi ga radije sluso nego cetnikusu brenu,prijovicku i ostale pizdarije za koje ne vidim ankete i rasprave po medijima trebaju li odrzati koncert ili ne.
  • Brusa
    2.3k
    I zanima me npr ljudi koji pjevaju tuzne ljubavne pjesme, jesu li oni profiteri nad slomljen srcima i tuznim sudbinama?KtcGoat

Thompson je imao najbolje tužne ljubavne pjesme :cool:
  • KtcGoat
    206
    Profitira na raspalim brakovima i vezama hahaahahaha
  • Crusades
    14.7k
    Thompson prihvatio termin u srpnju... tresla se brda, a netko se rodio
  • Dzgšb
    1.4k
    Ide MP Thompson početkom srpnja, menadžment Thompsona prihvatio prijedlog ZG vlasti,ipak nije samo radi političkih razloga , gori će nebo i zemlja :strong:
  • KtcGoat
    206
    AJMOOOOOOOO
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.