• Noel
    8.7k
    Jakiru je bolje da šuti. On priča o nekakvim igračima koje je on htio pa bi kao sve bilo bolje. Imao je protiv Rijeke i Hajduka na početku sezone u derbijima Mišića, Sučića,Baturinu,Pjacu,Petkovića pa smo te dvije utakmice tolko kriminalni i sramotni bili da mi se teško tog i sjetit jeza me prođe. Sve je kulminiralo sa 9 komada protiv Bayerna. Tako da Jakire nemoj. Skupa sa frendom Lesijem. Hvala na svemu sretno ti bilo u Turskoj da Bog da osvojio prvenstvo od srca.
  • SjevernaStrana
    2.2k
    Unatoč svemu i dalje gospodin. Odličan intervju. Očekivano se ovdje namjerno prešućuje da je dogovor bio kako će lijevog beka pokrivati Ogiwara i Perković kao i da je kasnije htio jednog igrača na poziciju šestice. Treba valjda još nekako ocrniti trenera koji je uspio novoizabranom vodstvu osigurati miran život i dug ljetni odmor. Budite navijači, molim vas. Što se tiče "neispunjenih želja", jasno je kako je zbog ovoga ili onoga nemoguće dovesti ih sve niti kažem da je to trebalo napraviti, ali postavlja se pitanje kako to da nije doveden nijedan. Ustvari jest Galešić, pola godina kasnije i za više novaca. Imamo Cordobe i Mbukue i treći smo. I pressing.

P.S. Nevezano za ove nedovedene igrače nego općenito: "TREBA NAM REMONT EKIPE" i "JESTE NORMALNI TO KOŠTA" vam ne ide zajedno. Barem ne u našem slučaju trenutno.
  • Tongo Doumbia
    5.8k
    “Naravno, čujem se redovito s ljudima. Popijem kavu kod Goge, odem do ‘teta čistačica’, popričam s predsjednikom... Kada sam nedavno bio tamo zbog Leona, osjetio sam pozitivnu energiju. Te sitnice mi potvrđuju da smo napravili pravi rezultat.”

“Potpisali smo dva ugovora s Dinamom, nismo tražili novac, jer smatram da je sama prilika da igraš za Dinamo posebna i rijetka. I treba je poštivati.”

Ovi pasusi se, naravno, ne citiraju.
  • Praskaton
    3.7k
    Ne treba Jakira nitko dodatno ocrnit,nogomet kakav smo gledali pod njim ga je dovoljno ocrnio.

Kao da je on SD pa ga treba ocijenit na temelju koga je doveo,mislio ili nije doveo.
    Njegovo je bilo da napravi igru od onoga što ima.Nije uspio.
    Za sve ostalo mu hvala,ispao je sportaš i gospodin.
  • OldSchoolZG
    305
    Dober članak o Marokancu i Jakirovići junioru.
    Par citatov: "Dok Cannavaro muku muči s obranom, Dinamo među svojim juniorima ima svjetski stoperski potencijal"
    "Mmaee je među najlošijim stoperima HNL-a po osvojenim duelima, kako ukupno tako i kad je riječ o zračnim duelima. Otkako ga je Cannavaro vratio u prvih 11, nema nijedan osvojeni zračni duel!"

https://www.vecernji.hr/sport/dok-cannavaromuku-muci-s-obranom-dinamo-medu-svojim-juniorima-ima-svjetski-stoperski-potencijal-1838375

Mene največ smeta kaj su on, Gabriel i Cordoba izazvali totalni kaos v ekipi, i sva 3 su vre/več
    bili disciplinirani/kažnjeni zbog toga a novi trener ih je vrnul v prvih 11.
  • Noel
    8.7k

Naravno da će to izjavit. Za svog sina želi najbolje za razvoj a to je Dinamo. Ne kažem da nema ljubavi ali gleda se i za boljitak karijere njegovog sina. A Dinamo je idealan poligon. Dobro nama dobro Leonu.
  • plavi devet
    505
    koji kaos?
    Najveći kaos je napravio Mmae?
    Šta je Cordoba napravio, zakasnio? Nije baš neki kaos.

Za RPG ni ne znam šta je napravio, možda sam nešto propustio
  • NitkoBitan
    23k
    E frende moj da je jednak kriterij prema domacim i stranim igracima...
  • ElDorado
    2.2k
    Prvo taj Jakirov popis tko ne bi zelio ali to je u tom trenutku bilo cca 15 milja. A vecina tih igraca mogla je biti kod nas prethodno ljeto gotovo besplatno kad je Maric bio pomocnik Šimiću. Baš niti jedan nije dozivljen kao igrac za Dinamo.
    Drugo znamo kako smo igrali pod Jakirom. Ne mogu shvatiti zašto u Dinamu nije uspio podići kvalitetu igre ako je u svim drugim klubovima bio uspješan.

Edit: svim igracima uvijek ja osobno dajem kredit i cekam s nekom svojom ocjenom. Mmaee i Mbuku definitivno nisu igraci za nas i to sam siguran.
  • Captain America
    19.6k
    Fantastičan intervju velikog trenera i još većeg čovjeka koji je potpisao veličanstven rezultat!

Iskreno žalim one koji su mu sapunali dasku od prvog dana jer ne mogu ni zamislit kako je živjeti takav isfrustrirani život, a morat će živjeti i s rezultatom koji je na najboljem putu da bude katastrofalan.
  • Georg Koch
    5.4k
    a morat će živjeti i s rezultatom koji je na najboljem putu da bude katastrofalanCaptain America

Lajk slucajno.
    Pored ovakvih navijaca, ne trebaju nam protivnici :love:
  • The Undertaker
    6.7k
    Jakir je svoje u Dinamu pošteno odradio i nema mu se što zamjeriti. Smjena je bila opravdana ali je timing bio krivi odnosno mijenjalo se u panici. Mislim da između njega i Dinama nema zle krvi i da tako treba i ostati. Lako je moguće da će nam se putevi opet sresti kad Jakir bude bolji trener a do tada sve najbolje u karijeri.
  • quizzy86
    142
    znači zbog smjene tvog omiljenog trenera ti nam prognoziraš katastrofu.. ispada da ti nisi dinamovac nego samo jakiroljubac
  • Carrasco
    5.1k
    potpisao veličanstven rezultat!Captain America

Izgubio od Ballkanija, primio 4 od Sparte, 5 od PAOK-a, 9 od Bayerna.

Veličanstveno, nema šta!
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Apsolutno.
    Svaka čast bivšem treneru na duploj kruni, ali ajmo se okrenut prema sadašnjem treneru i njegovim, nadam se sličnim uspjesima kakve je imao Jakir (dupla kruna). I dalje mi je fascinantno koji kult ličnosti kod nekih ima Jakir unatoč odlasku prije xy mjeseci, to se ne sjećam da je imao ijedan bivši trener Dinama, čak ni Bjelica nakon prvog svog mandata gdje smo ostvarili proljeće nakon 49 godina i prošetali se ligom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.