• plavi devet
    505
    Znači na prošloj stranici vam čovjek napiše da neće biti plaćen više od 1,5 M i vi raspravljate jel 3 puno i dali vrijedi toliko.
  • Izet Hajrović
    4k
    Usporedbe radi, Ivan Smolčić je u Como otišao za 1.6 milijuna. Realno, najbolji desni bek HNL-a zadnje 2 sezone jer RPG nije igrao desnog beka. Smolčić je trebao biti pozvan u reprezentaciju, mislim da je bio na pretpozivu.
  • rioda
    7k
    to ni meni nije jasno. I zakaj bi davali 10% ak ima klauzulu. Sad mi vise nist nije jasno. Ili ima klauzulu ili nema pa pregovaramo s Vž. Po reakciji Šafarica cini mi se da se pregovara tak da klauzula nije bas logicna al ajd bumo vidliElDorado

Pa to što ima klauzulu znači da ga Varaždin mora pustiti ako netko ponudi 1,5 milijuna eura. Pregovarati se može bez obzira na klauzulu, a očito se i pregovara za neki manji iznos plus budući postotak.
  • rokikaciga
    492
    Jedini razlog da se pregovara je da se ne isplati svih 1.5m eura odjednom već će to očito ići kroz rate i kao naknada za plaćanje na rate ide i postotak od prodaje.

Klauzula u pravilu vrijedi samo za plaćanje odjednom - svih 1.5m odjednom.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Mierez u posjeti Osijeku, mogao je i do Maksimira navratit pa dogovoriti nešto za ljeto. Ili je Zvone skoknuo do Osijeka da opipa puls na putu za Varaždin :love: pustite me da sanjam
  • mlkaskic
    117
    Ima li Mierez klauzulu ili zašto netko ovdje misli da se tako lako može vratiti u Hrvatsku nakon godinu dana? Na Transfermarktu nema informacije koliko dugo traje ugovor.
  • vjeko1701
    12.4k
    Navodno sve sređeno s Varelom?
  • Hrc-Vg
    575
    Vidim da je Varela znao igrati i desno krilo… Ako je stvarno tako veliki talent onda da se treba pridružiti prvoj momčadi… Njegova prilagodba bi trebala biti puno brža od Cordobe, ovaj je odrastao u vrhunskom europskom sustavu... Opcije na desnom krilu su nam do sada bile nedovoljno dobre, moramo pokazati vjeru u mlade extra talente, ili nam više neće dolaziti…
  • Yovitssa
    872
    Općenito sam mišljenja da bi nekako brže trebali uključivati juniore u 1. ekipu. Znam, teško je u ovakvoj situaciji gdje ganjamo rezultat, ali nekako me ljuti što od Gvardiola nismo imali standardnog teenagera u prvih 11 (ispravite me ako griješim). Barca ih ima 5-6, a mi se dičimo našom školom. I prilično sam siguran da Horvat i Šunta nisu ništa lošiji od Mbukua i Cordobe, Mikić od Rileta čija forma je u slobodnom padu, Jakir junior od Mmaea... Kad bi im se samo dala šansa i dio onoga što dajemo preplaćenim strancima...
  • Orc123
    10.7k
    Ljudi, zivite u oblacima, slabo vas vecina gleda juniore, pricate samo da pricate jer tak bolje zvuci.

Razlika igranja juniorskih utakmica i seniorskih je nebo i zemlja, vatra i led, nezz kako da budem slikovitiji. Vrba dominirao u juniorima i trebalo mu jako dugo da uđe u seniore, imate jos jako puno peimjera. Naravno, uvijek ima onih koji odlicno reagiraju poput Gvardiola ali to je top talent. Iluzorno je očekivati da ce mo 50% rotacije popuniti s nasim juniorima, 17-18 godina starim igracima. To je vracanje na tvornicke postavke i sezone od prije 15godina kad su nas nabijali po europi tko je god stigao. Treba planski razvijat klince, uvijek moze kojinupast u 1. Momcad ali to mora biti planski i postepeno. Tako stitimo njih da ne izgore, a klub stitimo od gubitka financija i igraca na koje racunamo u buducnosti. Filijala je prioritet i naravno Dinamo2.
  • Hrc-Vg
    575
    slažem se 100%.
  • hb1
    15
    Slazem se, po meni nije ni rijesenje uvijek kak sto neki zazivaju slanje po 3 ligama, momka od 16-17 god, nije on jos odradio svoje u juniorima da valja, valja pricekati
  • Orc123
    10.7k
    18g i onda odradi jednu posudbu i ako je top talent evo njega natrag u 1. Momcadi.....od novog Sd ocekujem da ima plan jer isti tak nemres razvijat sve izlazne juniore, moras oznaciti prioritetne igrace, neke otpisati a neke poslat negdje i ugradit buy back opcije......
  • Yovitssa
    872
    O.K. Utopija je da nam 30% 1. ekipe budu juniori. Kužim. Ali kod nas je narativ da je igrač s 22 godine "još mlad", "još je nada/talenat", a u ligama petice sa 17 godina se upada u 1. momčad. Zato, da se vratim na temu, taj Varela (ako je fakat takent kakvim ga prikazuju) mora dobiti šansu na desnom krilu jer su mu alternative Cordoba i Mbuku koji su me jako razočarali (za Cordobu sam bio uvjeren da će biti pojačanje, ali što više prilika dobiva sve je gori)...
  • Orc123
    10.7k
    Varela je lijevo krilo....ne valja od decka stvarat prosjecno desno krilo ako može biti s godinama vrhunsko lijevo.....steci cemo krivu predodzbu ako ce ga se forsirati na kontra strani.....ustvari on jos nije potpisao tako da, prvo to treba rijesiti....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.