• Jos-Optimus
    4.5k
    Selahi nije bolji od Belcara, a Soldo nije zadnji vezni
  • veselko tenžera
    4.2k
    Vž nikad za Belcara od nikoga neće dobiti toliko koliko može od Dinama.ElDorado

Mislio sam da će ovakvi komentari izumrijeti nakon Pašalića i Ivanovića za 10ak milijuna €.
  • NB86
    15.9k
    Ne kuzim spominjanje solde, ulogu koju on ima u osijeku ne moze igrat u dinamu, sa sesticom nema bas nikakve veze, potpuno nepotreban igrac
  • ElDorado
    2.1k
    ti misliš da postoji kupac koji će platiti više od nas? Misliš da ga ne bi već prodali da postoji?!
  • Facke
    5.1k
    El neste mozda nekaj vise zna o Perkovicu? Po zadnjem kaj znam je posudba u Osijek jod sarana dele bila opcija. Al su svi razgovori odjednom bili stopirani i da bi se kao poslje utakmice s Osijekem opet razgovarale. Medutim je Osijek sad kupil za 200.000 € Mersinaja iz Lokse i sumnajm da budu jos stopera doveli. Tak se bar mene cini. Isto mu se nudila opcija da odigra polusezonu za Soci (filijala Zenita?!) i da bi onda bil prebacen u taj Zenit?!.
  • El Madrigal
    114
    Varazdin moze traziti koliko hoce, ali dinamo ne mora platiti vise od 1.5 jer mu je takva klauzula u ugovoru. Dakle, moze biti samo manje od toga, vise nikakoPapastrumf

Ako je ovo pouzdana informacija, a ne "trla baba lan", onda se nema što pregovarati, nego se uplati klauzula i priča je završena.
  • Haza
    8.5k
    Mislio sam da će ovakvi komentari izumrijeti nakon Pašalića i Ivanovića za 10ak milijuna €.veselko tenžera

I za Miereza je bila podrugljiva priča da tko će im dati lovu koju smo mi nudili, a zapravo i Lokomotiva je za Šotičeka dobila više od Basela nego smo mi nudili.
    Prošla su vremena kad smo mi mogli uzimati u HNL što smo htjeli, sad uzimamo samo visoku klasu u HNL bez nekih većih problema, top igrače kao Fruk, Mierez, možemo samo sanjati...
    Što se tiče sumnje u kvalitete Belcara, mislim da je manji rizik od Cordobe, Mbukua i Mmaeea, a prodajni potencijal mu je dobar jer je mlad.
  • rokikaciga
    490
    Također, nama ne treba razbijač na šestici već netko tko će povezati obranu i napad...pogotovo ako igra Torrente ili KTC. U HNL-u je puno bitnije razbiti niski defenzivni blok protivnika, a ne netko tko će otrčati 15km i glumiti Makelelea.
  • veselko tenžera
    4.2k
    možda nisi registrirao Papastrumfov komentar jer se pojavio malo prije tvog, ali čovjek ima izlaznu klauzulu od milijun i pol eura.

Znači to je maksimum što će netko ponudit za njega, mi sad pokušavamo dobiti ga za nešto manje. Kako se Belcar razvija apsolutno je realno da će netko na ljeto isplatiti 1.5 milijuna.

Ta priča "HNL klubovi nas reketare, nek prodaju vani kad ako mogu za više love" je pala u vodu na Friganu, Mierezu, Ivanoviću, Pašaliću, Šotičeku... Svi su dobili za igrače više nego što smo mi nudili.

Sve da je istina "reketarenje" od nekih klubova, u taj kontekst nije fer staviti Varaždin. Ljudi su uvijek jako korektni prema nama, kako na terenu tako van njega.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Ljudi ,mi živimo u nekoj zabludi što se tiče cijena . Iskreno onako realno ,da budemo objektivni. U nogometnom svijetu je danas 1,5 ,2 milje ništa. Baš ništa. Takav je market danas. Evo na stranu to jeli Belcar pojačanje ili nije . Ali mi se kao ljutimo ono jako koja 2 miliona . Druga stvar ako se nema novaca pa moraš svaku lipu okrenuti. Ali onda ne spominjemo više neki europski Dinamo, neki standard i veličinu kluba. Mi kad smo čuli da neko klip daje milju za Perkovića odmah su to uvrede. Tražila ekipa i po 3 najmanje. Evo kulen je naš rezervni napadač. Sad 3. Ili 2. Manje važno. A da nam neko ponudi 3 milje nebu no pogledali ponudu. lijepo je doslepati dobrog a jeftinog igrača. Ali ponekad se treba i platiti cijena da bi se dovelo željeno pojačanje. Mi ako želimo na ljeto vrhunskog lijevog beka ,morat ćemo dobro otvoriti novčanik
  • ElDorado
    2.1k
    ok nisam vidio klauzulu. Ali mislim da ni ti nisi shvatio kaj sam htio reći. Uopće ne mislim da nas Vž želi reketariti samo sam htio reći da će teško naći boljeg kupca od nas. Miro je objavio da traže 3 milje pa sam samo zakljucio da ak se tak bahate sa bu na kraju popusili.
  • rokikaciga
    490
    Ček, pa kak mogu tražiti 3m eura ako je otkupna duplo manja od toga?
  • ElDorado
    2.1k
    to ni meni nije jasno. I zakaj bi davali 10% ak ima klauzulu. Sad mi vise nist nije jasno. Ili ima klauzulu ili nema pa pregovaramo s Vž. Po reakciji Šafarica cini mi se da se pregovara tak da klauzula nije bas logicna al ajd bumo vidli
  • Mr Anderson
    10.8k
    Ček, pa kak mogu tražiti 3m eura ako je otkupna duplo manja od toga?rokikaciga

Ko je rekao da traže 3 milje? Gospon insajder?
  • dzis
    967
    3 milje ne vrijedi. Galesic je toliko kostao i momentalno je najbolji stoper i instant pojacanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.