• GeneralNapoleon
    844

Pa kak kod Barce upadne lik sa 16 godina i postane standardni prvotimac?
    Kak Cubarsi sa 17 godina postane standardan prvotimac na najosjetljivijoj poziciji kao stoper?

Mislim ok mozda onda jednostavno nemamo tolike top talente. Ali pa ovi igraju 10 puta jacu ligu i ligu prvaka. Pa valjda imamo dosta talentirane juniore da neki moze postat standardni HNL prvotimac.

Pa valjda je jedan Mikic dovoljno dobar da sa 18 godina ima vise od 10 minuta seniorskog nogometa. Papogotovo na kriticnim pozicijama.

Pa ako se ne varam jedan hajduk ima vecu minutazu mladih igraca od nas. Bas jako kaskamo sa time trenutno.
  • Crni86
    8.2k
    Manenica dao gasa. Odradit ce se u 7 dana vise nego bivsi sd u skoro godinu dana.
  • Paggini
    38.9k
    Lako Manenici obrati jagode koje sam ja sadio
  • vjeko1701
    12.4k
    Ja ne vidim Grgića na potpisu.
  • Enco
    62

Mislim da je registriran.
    Juniori, Dinamo-Slaven jutros gledao prvo, znam da je prva tekma, da dugo nije igrao, ali ni v od vrhunski prema prikazanom.
    Nadajmo se da bu se s vremenom vidjela ta klasa o kojoj se priča, jer da nema ono nešto mislim da se ne bi ta priča oko njega radila.
  • Yovitssa
    872
    e o tome i ja pričam. I nije samo u Dinamu problem, problem je cijelog HNL-a. Ide se na kupnju veterana Albanca ili Bosanca umjesto da se daje prilika talentiranom junioru. Ne znam...
  • Mihaljević
    11.8k
    Varela, Belcar i Grgić su ispravan put i igrači koji imaju smisla doći u Dinamo. Kanga, Mbuku i Cordoba i slični to nisu niti će ikada biti.
  • Orc123
    10.7k
    volim likove koji se okrecu kako vjetar puse.....do prije 2 tjedna ti je Kanga bio zvijer danas je skart! Jako ste dosljedni, nadam se da ste takvi imunstvarnom zivotu....Kanga nije nista losiji no sto je bio prije 2tj ni nista bolji no sto je bio prije. Covjek zasluzuje vrijeme, jer da budem slikovit jos se nije posteno raspakirao u ZG a ocekuje se da bude glavni igrac. Jos bi razumio da je bio kriminalno los u ove 3 utakmice ali nije .....

Cordoba nije ispravan put, Belcar je koji je 2 godine stariji i sa pola sezone standardne u hnl ......

Znaci u hnl se smije pogrijesiti ali sa strancem se ne smije.....opce poznato da svi klubovi pogode sa svakim pojacanjem.

Da se razumijemo Belcara bi i ja doveo na ljeto i mislim da moze biti dobar i korektan igrac za Dinamo ali mene zanima zasto Mbuku, Cordoba ili Kanga nisu legitiman pokusaj? Isto kao sto je npr. Rog bio legitiman pokusaj bas kao i Pjaca. Na sreću Pjaca pokazao da moze biti blizu kvalitete od prije, dok s druge strane Rog nazalost nije..

I Mmae je bio legitiman pokusaj ali eto nije to to i treba mu se zahvaliti! Sjecam se koliko su svi bili, ili bar 90% foruma odusevljeni njegovim dolaskom....jbg, ne uspije svaki igrac svugdje.
    Orsic je bio proglasen skartom u Engleskoj, Ivanusec nemre dobit minute u Faynordu....jel su to skart igraci?

Btw. I nemam nista protiv dolaska Grgica jer je veliki potencijal! Uopce ne mislim da se moramo nakrcat strancima ali zatvoriti vrata stranom trzistu bi bio krah svih ambicija da napravimo neki jos iskorak u Europi i dignemo klub na veci level.
  • Zagi
    9.3k
    To stavljanje titule wonderkinda i medijska pažnja bilo o njemu, Belinhu, Mikiću ili nekom drugom ne donosi ništa dobro.
    Pustimo klince neka igraju. Kada će biti spremni, participirati će. Ako ikada.

Talentirani klinac iz Porta , pazi Poooorta! , došao među talentirane klince u Dinamo. Ok, i?
    Nije da naši ne melju sve te akademije na skoro svakom internacionalnom turniru.

edit: Da se nebi krivo shvatilo, apsolutno podržavam dovođenje talenta iz vana u tim godinama.
    Ali spustimo loptu na zemlju.
  • Krizy
    52.8k

Kako ti ne dosadi svaki dan pisati par istih komentara, ne mogu to shvatiti nikako.
    Tko god nešto napiše protiv nekog stranca, ti napišeš 40 redova manje više iste priče.
  • Mihaljević
    11.8k
    do prije 2 tjedna ti je Kanga bio zvijer danas je skart!Orc123

Nisam ja ni danas napisao da su Kanga i Cordoba škart, samo oni nisu igrači kakve ne bi trebali dovoditi.

Orsic je bio proglasen skartom u Engleskoj, Ivanusec nemre dobit minute u Faynordu....jel su to skart igraci?Orc123

Oršić nikada ni nije dobio priliku u engleskoj, a Ivanušec tamo nije odigrao lošu tekmu, a šta misle stručnjaci velikog Feyenoorda i još većeg Southamptona me baš boli briga.

Od svih tih stranih drljotina koje braniš kažeš da je Mmaee loš, a on jedini stranac koji uz Thea i RPG-a valja...
  • Orc123
    10.7k
    ne kazem da je los nego se jednostavno nije prilagodio a ocito da iz nekog razloga ne moze ostvariti kontinuitet dobrih nastupa. Ocito da nije do kvalitete vec do voljnog momenta jer onako uci u blok protiv Bjelovara nije stvar kvalitete vec stvar zelje....
  • Dudu 9
    512

Mae nije ni do koljena ovoj dvojici.
  • Majki2111
    3.8k
    Uključit ću se ja u ovu histeriju od grupe jednom i pitat novosti za jednog igrača. Ima li kaj oko Belcara? To je igrač kojeg smo morali zakaparit još jučer.
  • BBBaranja
    3.1k
    Za mene nema domaćih i stranih,mladih i senatora.
    Ima samo dobrih i manje dobrih igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.