• Mali Zeus
    22.2k
    Navodno da ćemo o svemu još razmisliti sutra kao cannavaro kad je marić otišao.
  • don
    22.1k
    Ispali bi teški papci da sad odgodimo tekmu, nadam se da ništa od toga. — Keyser Soze

zašto? Cannavaro je na pressici reka da nema vrimena govorit ko je sve bolestan jer je lista predugačka, a ako je stvarno tako, s kim da igramo? Nije da cvijetamo sa (polu) prvim sastavom pa da imamo privelegiju igrat sa juniorima i par seniora. A ako se ne varan, juniorima je sad reprezentativna pauza pa..
  • dinamo u srcu
    3k
    Nadam se da nece odgodit jer jos jedan vikend bez dinama bi propao od dosade. Neka samo igra dinamo i sa juniorima samo neka igra jer vjerujem da cemo goricu dobit nakon 2pobjede u nizu sa 3gola po utakmici.
  • hardek
    13.3k
    Čudna situacija gdje se već odradi press za utakmicu pa traži odgoda. Al opet ako nema 70% početne postave šta napraviti
  • Keyser Soze
    21.1k
    Utakmica je najavljena, hvalimo se širokim kadrom, a sad se kao ne možemo skupit. Ispali bi neozbiljni barem u mojim očima, prema navijačima bi isto bilo nepošteno kad bi se sutra javilo da nema utakmice.
  • Marley
    5.9k
    s obzirom na inkubaciju virusa, lako moguce da i danas/sutra novi igraci otpadaju. Oni su kolektiv, nista cudno, to tak ide.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Sva sreća da se ušparalo na plaćama Bernauera i Špike da bi sad tjedan dana nakon toga imao prekratak kadar. — Mali dioničar

Gluposti, kakav prekratak kadar? Još uvijek je previše igrača na spisku.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ne bi trebalo imati hrpu igrača samo za slučaj da se dogodi ovako iznimna situacija.
  • Crni86
    24.9k
    Mislim da bi bilo neozbiljno otkazivanje utakmice u manje od 24 sata prije pocetka iste.

Kakve odgode pa ovo nikad u zivotu nisam procitao od kad navijam za dinamo. Igraj, kako god znamo i umijemo. Nadam se takve ideje nisu istinite jer sa takvim stavom smo sami sebi sutra srezali sanse. Saljes ekipu na teren kojoj si indirektno reko e ne vjerujem da vi mozete pobjedit, rade bi ceko ove da se oporave i odgodio utakmicu.

I onda jos danas fabio kaze, nema veze, mi smo dinamo i nema opravdanja, a u klubu se navodno razmislja o trazenju odgode…. Di je gard, di je stav da cemo pregazit sve redom pa makar i s 9 igraca na terenu. Uzasno nam fali mangupluka i sportske bahatosti. I onda se cudimo zasto nas se ekipe u hnlu vise ne boje.
  • Dinamosaur
    3.6k
    Sva sreća da se ušparalo na plaćama Bernauera i Špike da bi sad tjedan dana nakon toga imao prekratak kadar. — Mali dioničar

A da su oni ovdje onda bi sigurno igrali?! Mozda bi i njih onda pokosio virus?

Nisam za odgodu, kakva god ekipa bude spremna ili pod tabletama, ima da poderu teren.
    Usput, meni Maxflu pomogne uvijek
  • Dinamosaur
    3.6k
    Imamo vise od 7 bolesnih igrača i poslan je dopis za odgodom tekme od strane našeg kluba. Tako da postoji mogućnost i odgode utakmice, al nez kolki broj igrača točno mora biti bolestan i ozlijeđen da se utakmica mora odgoditi na zahtjev — Miro Vugrinec

Sve je krenulo od Mire. Miro, jel ti lijepo?
  • Miro Vugrinec
    10.7k
    Sve je krenulo od Mire. Miro, jel ti lijepo? — Dinamosaur

Sta je problem ne kužim frende sto sam samo napisao sto se događa. Razloga za paniku nema, niti je to svrha moje informacije forumu
  • Dinamosaur
    3.6k
    kak nema razloga
    Pa napravit ces histeriju pred bitnu tekmu
  • Mali dioničar
    20.6k
    A da su oni ovdje onda bi sigurno igrali?! Mozda bi i njih onda pokosio virus?

Nisam za odgodu, kakva god ekipa bude spremna ili pod tabletama, ima da poderu teren.
    Usput, meni Maxflu pomogne uvijek
    — Dinamosaur

Napisao sam koja je moja logika. Posudba dva igrača koji ne rade nikakav nered i to u proljeće golemog uloga.

To su dva igrača koji su pravi pozitivci i profesionalci. Bez obzira na status uvijek daju sve od sebe. Bernauer je iz frižidera bio standardni igrač u izbacivanju Betisa, Špikić nikad nije pokazao ni najmanje nezadovoljstvo igrao 90 minuta, 2 minute ili bio na tribini.

Imali su odnosno imaju važeće ugovore i klub je mogao rezonirati istrpiti ih još 4 mjeseca jer se ova 4 mjeseca igra 15 utakmica za potencijalnih 40 milijuna eura. Ne znam zašto bi se klub odricao bilo koga u toj borbi osim ako taj netko kvari grupu.

Pojavila se priča da je Bernauer, valjda zbog oskudne minutaže kod Fabia, tražio odlazak. Ali dečko ima ugovor i to da on ide posudbu je dobra volja kluba. Na kraju krajeva, Mmae je sa značajno višim ugovorom bio 2 mjeseca u frižideru i nitko nije rekao A.

Da ne velim da nema 6ice osim Mišića i da Bernauer naravno nije 6ica, ali su ga neki generali stavljali na tu poziciju. Ali s druge strane i neka su jer može igrati jebenu 6icu protiv jebene Gorice, nije da je s druge strane Camavinga.

To sam htio reći. Ne znam da li bi ih pokosila gripa, ali eto Petkovića je pokosila pubična kost, Mišića je pokosio list i ne zna se koga još može što pokositi, a igra se golemi ulog u tih 15 utakmica. Kup je totalno nebitan, to uopće ne računam i to slobodno nek igraju Mikić, Pavić i ekipa kad se već u njihov razvoj tako pametno uložilo da ove sezone obojica imaju minutažu za 7 punih utakmica. Pavić seniorskih, a Mikić juniorskih plus 3 i pol minute seniora.

To sam mislio, ne znam čemu sad te posudbe iskoristivih igrača i to za pozicije stopera i navučeno zadnjeg veznog te poziciju krila u 4-2-3-1 i beka u 3-5-2. I još su jednoglasno pozdravljene.
  • sport
    6.2k
    Zašto izmišljaš?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention