• blubach
    786
    Tko strepi za pobjedu? Dajte ne pretjerujtePaggini

Evo ja recimo.
    Ne trebamo se pravit da smo stroj koji melje. U slabašnoj smo formi i koliko god, na papiru, bili bolji od Gorice, ne treba ih podcijenit jer su nas već neki na papiru slabiji unakazili ovu sezonu. Uvijek se treba nadati trpanju i laganoj utakmici, ali ne trebamo se iznenadit ako će sutra sve to trebat ić na mišiće.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Moreš, popiš par prije i da vidišNolifer

To nije upitno, bez dobrog zagrijavanja se ne izlazi u arenu :grin:
  • Marley
    3k
    Sutra će samo oni koji budu na klupi nadrljat s obzirom na temperaturu zraka.Dinamosaur

Ha dobro, kako nama, tako i njima... osim sto su oni malo bolje placeni za to.
    Doduse, nama su dozvoljene metode zagrijavanja koje njima nisu :razz:
    Sve u svemu, fair enough.

I nadam se da ih nije bas old school gripa poharala, nego samo neka glupa virozica. No sta je, tu je.
  • Peškaman
    6.1k
    Nadam se Perkoviću na lijevom boku,RPG desno.
  • rokikaciga
    492
    Tesko, navodno je na izlaznim vratima i to u Poljsku
  • Miro Vugrinec
    7.4k
    Imamo vise od 7 bolesnih igrača i poslan je dopis za odgodom tekme od strane našeg kluba. Tako da postoji mogućnost i odgode utakmice, al nez kolki broj igrača točno mora biti bolestan i ozlijeđen da se utakmica mora odgoditi na zahtjev
  • Marley
    3k
    Taman sam popodne htjela pitati je li moguce dobiti odgodu radi ovakvih situacija, ali nisam htjela riskirati da me ne popljujete :sweat:
    Mislim kak da se igra, ako je dio bolesnih, dio tek u oporavku, manjina zdravih. Karikiram jel.
  • Murtidzg
    102
    Nikakve odgode na teren i poginuti. Više mi je pun k... nisu motivirani, emocionalno pražnjenje, nema žara, ozljede, bolesni...
  • Mali dioničar
    16.8k
    Sva sreća da se ušparalo na plaćama Bernauera i Špike da bi sad tjedan dana nakon toga imao prekratak kadar.

Imaš prihod 70 milja u sezoni, igraš 15 utakmica za novih 40 milja i ti se riješiš dva igrača da ušparaš na njihovoj plaći za 4 mjeseca.

Što reći nego čestitam!
  • Olmic
    4.1k
    Nikad ne bi odgodio tekmu, imas juniore i igraj
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Jel se zna tko je sve virozan? Po kup utakmici pretpostavljam da su Theophile, Perković, Rog, Ademi i Ristovski. Ozlijeđeni su još Sučić, Mišić, Petković, Franjić i Nevistić.

Bome duga lista, ove sezone nema kraja ozljedama i bolestima.
  • Keyser Soze
    12.6k
    Ispali bi teški papci da sad odgodimo tekmu, nadam se da ništa od toga.
  • austrijanac
    5.7k
    Ma igraj i bok
    Kakva odgoda.
  • Marley
    3k
    Jbg ako je gripa poharala svlacionicu (a ima ju sad pola Hrvatske pa nista cudno), kak da igraju ljudi?
    Ne znamo ni tko je tocno u pitanju i moze li se uopce kako iskombinirati.
    O prekratkom kadru se itekako da raspravljati, netko je odgovoran, ali to nisu ni igraci ni trener.
  • Hnlovac
    1.6k
    jesmo li mi u zadnjih godinu dana klub s daleko najviše oboljelih i ozlijeđenih?

Jbt imam dojam da od ljeta nismo u punoj zdravoj postavi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.