• NitkoBitan
    22.8k
    Nadam se da ce i navijaci biti motivirani doci na stadion. Lako je drugima laprdat o motiviranosti iz kauca.
  • DiddyGuela
    2.8k
    A sta drugo ocekujete nego da oni budu max nabrijani? Da nam se naguze ili sta? Pa ljudi se bore za ostanak. Kakvi crni tovari ovi oni... ajmo mi konacno izaci i od prve minute zagospodarit terenom. Vise se ne sjecam kada smo zadnji puta slomili protivnika unutar 20 minuta. Idemo ih natrpat!
  • sport
    4.1k
    Ja sam siguran da oni koji najviše laprdaju,kritiziraju,sve znaju nakon utakmice na istu neće ni doći.
  • Guinness
    2.5k
    Sad ozbiljno, mislim da će biti zajebano i da nećemo bez znoja do bodova.Marktwain

Zašto to misliš?

Jesenas kad je bilo onih 2:2 u Gorici je Dinamo bio puno bolji i to, uz Belupo doma i ovaj Osijek vani, je jedna od onih utakmica za kojim možemo žaliti za pobjedom i doslovno možemo reći da nismo imali sreće.

Ja vjerujem da će pokazati karatker i upisati laganu/visoku pobjedu u subotu kao uvertira za prvu od tri jake utakmice što nam slijede.
  • Marktwain
    102
    Mislim zato jer se mučimo s malim momčadima koje se zatvore, a sumnjam da će kovrčavi hajdučić reći svoji da igraju otvoreno.
  • hardek
    4.1k
    Šta ovaj put, pa tako izgleda 70% naših utakmica :lol:

Nadam se da će biti stress free utakmica i nadam se boljem prvom poluvremenu nego onom protiv Šibenika
  • Slodobnjak Marka Roga
    8
    Ne znam koliko si gledao utakmica Gorice, ali "kovrčavi hajdučić" gleda da protiv sviju igra. I sigurno se neće postaviti kao Šibenik. Bit će puno bolja utakmica i otvorenija na obe strane, 3+ laganih.
  • ElDorado
    1.9k
    Zanimljivo. Na obje kritične pozicije imamo ozljeđene igrače. I onda se čude kae SD dobio šup kartu. Nevjerojatno je zapravo kako se uopće nije rješavao taj problem.
  • Marktwain
    102
    Ok, vidjet ćemo.
    Nadam se da sam u krivu i da ćemo uzeti tri boda.
    Ovako ili onako.
  • gaTeDZG
    257
    Mikanović je zbog sebi svojstvenog idiotizma u posljednjim trenucima utakmice dobio žuti karton zbog kojeg propušta Dinamo, hoće li se klaun Vejić osvrnuti na to kao što je u slučaju Božića i Santinija? Baš bih volio da se uvede neki Q&A u studiju pa da na finjaka prcamo JJ-a i ovog zatucanka...
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Na papiru tri boda, al biće zajebano i teško ka uvik. Stariji ugledajte se na mlađe. Ocu rano vodstvo onda nek se oni jebu zabit, ako ne možete to onda vodstvo na poluvrimenu.
  • NitkoBitan
    22.8k
    Jel Gorica bez Prsira i Ercega i na Maksimiru?
  • Mr Anderson
    10.6k
    Pršira nema sigurno. Što je Ercegu?
  • rakurs
    751
    Što je ErceguMr Anderson

Ozlijedio se još protiv Istre u prvoj utakmici nakon stanke. Nije ga bilo protiv Osijeka, a možda ga ne bude ni protiv nas.
  • plavi72
    1.2k
    A valjda neka mirna utakmica bez trganja živaca !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.