• Paggini
    38.9k
    U odnosu na šta smo imali, Boromisa je kao da dovedemo Palmera u ekipu. U odnosu na što možemo imati s obzirom na našu financijsku moć i status u Europi, nisam toliko oduševljen.

Bonus svakako što je mlad, razumije HNL i sve što se događa, ima fino oko za igrača i podigao je Olimpiju solidno. Neka jos povuce Florucza i Ratnika sa sobom i alles gut.

I vidim da je dinamovac, isto veliki plus uvijek.
  • prefontaine
    1k
    Mi ovdje pričamo o Olimpiji i igračima Olimpije koju je Borac (BL) ubio?
  • Crni86
    8.2k
    komšijaPaggini

Boromisa nas covjek. Jedan dio vremena je cak proveo kao trener u nasoj nogometnoj skoli.

Al ostalo si sve dobro podcrtao i jako dobre usporedbe :grin: . Meni je najveci problem jednostavno identitet i vrijednosti kluba i zbog toga bi nam trebao domaci covjek, ali domaci covjek koji po iskustvu zadovoljava nase uvjete jednostavno ne postoji (mozda mance). Vjerojatno je to nesto i oko cega se lome u klubu.

Mi ovdje pričamo o Olimpiji i igračima Olimpije koju je Borac (BL) ubio?prefontaine

Si gledao tekmu? Borac na terenu nije postojao do crvenog kartona. Izdominirala je olimpija uvjerljivo borca uspjela je cak uz crveni i penal doc do 90. minute s 0:0.
    Boromisa je olimpiju dignuo iz kluba kojeg nema na mapi do kluba koji je izborio prolazak skupine u konferencijskoj ligi. Uz to imaju 3 igraca koji ce na ljeto napraviti vjerojatno rekordne transfere za olimpiju (vidovsek, ratnik, florucz)
  • GeneralNapoleon
    846

Ha dobro igrali su skoro cijelo poluvrijeme sa igracem manje. Do tad su bili bolji.

A i opet ako cemo vadit pojedinacne tekme onda je to i ta famozna Olimpija i igraci koji su razbili Rijeku 5:0.

Mislim da je kod SDa bitnije gledat siru sliku gdje je ekipa bila prije njega i gdje je sada.

On je SD od 22/23. U vremenu izmedu 11/12 i 21/22 su osvojili ravno dva puta prvenstvo. Osvojili su ga 22/23 u njegovoj prvoj sezoni te su trenutno isto prvi sa jednim porazom ove sezone. Znaci ako osvoje i ove godine to bi bila dva naslova u 3 godine mandata. Jednaki broj kao u 10 godina prije njega. Meni solidan uspijeh.
  • Zagi
    9.3k
    Nas je "ubio" Ballkani.
  • Keyser Soze
    12.6k
    Boromisa? Loše, nije nivo Dinama.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    A i opet ako cemo vadit pojedinacne tekme onda je to i ta famozna Olimpija i igraci koji su razbili Rijeku 5:0.GeneralNapoleon

I to ih razbili sa bivšim igračima Jaruna, Slobode Varaždin, NK Zagorca, Dubrave...
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Ja sam prije za Boromisu koji je naš čovjek, koji poznaje vrijednosti kluba o koji neće trčati za prvom ponudom koju dobije i zbrisati. Zato nisam za nekog stranca trenutno ,koji će ili doći uzet lovu ili trljati jajca. Da se ne lažemo, možemo dovesti stranca iz nekog manjeg kluba ,ambicioznog i mladog ali opet bi onda Boromisu,barem je naš. Stranac koji vrijedi i koji je dobar je nama preskup i nije dostupan. Pozdravljam ovaj potez ako bude išta od toga. I ako ne svaka čast Manenici što je pročitao Marića i da on nije taj ,bar u ovom trenutku
  • GeneralNapoleon
    846

Ha najbolji primjer je Florucz kojeg je doveo za 100k eura i kojeg se sada zaziva i ovdje za nase desno krilo. Stvar koja daje optimizam je ta da ocito zna prepoznat igraca prije nego ga drugi prepoznaju.

Mozda to nisu ni igraci za nasu razinu. Recimo sumnjam da bi ljudi slavili da nam dovede pojacanje iz Jaruna za 100k. Ali ne znam zasto ne bih svoj talent ID mogao jednostavno primijenit na visoj razini u skladu sa nasim financijskim mogucnostima.

Neka dovede igraca za milju koji ce odmah upast u prvih 11 jer je on prepoznao kvalitetu koju drugi nisu. Poanta je prepoznat talenti dovest ispod cijene a prodat iznad cijene.

On je pokazao barem nesto od toga pa se imamo za sto uhvatit.

Ali dal mislim da se moze dovest jace ime? Pa uvjeren sam da moze.
  • Mali Zeus
    16.1k
    Koji god bio ne smije imati frizuru na razdjeljak.
  • Crni86
    8.2k
    https://ekipa.svet24.si/clanek/nogomet/prva-liga/67af1ef5d6fe8/nk-olimpija-poletje-odhod-goran-boromisa-kljucni-moz

Da se nadovezem s clankom ako nekoga zanima

Mozda to nisu ni igraci za nasu razinu. Recimo sumnjam da bi ljudi slavili da nam dovede pojacanje iz Jaruna za 100k. Ali ne znam zasto ne bih svoj talent ID mogao jednostavno primijenit na visoj razini u skladu sa nasim financijskim mogucnostima.GeneralNapoleon

Olimpija ima puno puno manji budget od dinama i naravno da je onda dovodio takve igrace kada nije ni imao mnogo prostora za manevar. Nek se kolege iz slovenije ukljuce ako grijesim ali mislim da olimpija ima manji budget od rijeke. A ne znam kad je zadnji put rijeka na nekog potrosila ozbiljne novce.
  • Laugreano
    3.4k
    Pricamo i o igracima Rijeke, koje je ta olimpija ubila. Ali bas ubila.
  • Orc123
    10.7k
    Boromisa? Da se razumijemo vise iskustva od Marica ali u kontekstu Dinama to je jako mali upgrade u odnosu na Marica. Opet bi se islo linijom manjeg otpora a to nam ne treba. Treba nam dokazano ime. Od Hrvata samo su 2 potencijalna kandidata. Jedan je Jozak koji iz drugih razloga ne moze biti pretedent za mjesto SD, drugo je Mance. Mance je toliko bolji od Boromise koliko je on od Marica. Sve u svemu okrenuo bi se nekom jakom stranom imenu sa velikim iskustvom, sa velim vezama u svijetu koji bi digao skolu i skaut sluzbu na level kojeg Dinamo zasluzuje! SD mors biti ime, mora biti dugorocno rjesenje a ne opet konkad smo trenere birali i razne Kopice, Jakire, Cabraje i Sopice.....
  • austrijanac
    5.7k
    Andrea Berta mokri snovi.
  • Laugreano
    3.4k
    Mi ne mozemo znati koliko je upgrade na Marica. Mozda ce sa vecim budžetom njegov potencijal doci jos vise do izrazaja. Mozda se pogubi. To ne mozemo znati.
    Nekog SD koji je veliko ime ne mozes dugorocno racunati na njega.
    Ne znam kako si stvorite tu sliku u glavi tko je koliko bolji od koga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.