• Mr Anderson
    10.8k
    amo da radi ono sto je uradio kod gola protiv Bjelovara a to je konstantno zabijanje iza obrane i trazenje lopte u taj prostorBBB Mataa998

Koja je vjerojatnost da to prođe protiv prvoligaške ekipe koja s 3 stopera i 2 beka stoji u zoni 20-30 metara od svog gola? Prošlo nam je protiv Bjelovara koji je usprkos dobrom otporu ipak trećeligaška ekipa. Malo je tu prostora da se gurne lopta u dubinu. Treba nam brzi protok lopte i stvaranje viška 1 na 1 te na bokovima. Stojković mi se tu čini podobniji.
  • Laugreano
    3.4k
    Fale nam 2 najbitnija igraca. Franjic i Misic. Ni jedan drugi igrac ne moze odigrat ono sto Canavaro igra sa Franjicem. Taj neki inverted fullback. Nesto kao Gvardiol u Cityu. Di on u fazi napada ulazi u sredinu na zadnjeg veznog i sudjeluje u kreaciji.
  • Rakovica1986
    930
    Prvo sam razmišljao o tome da krenemo s nekih 4-2-2-2 sa Ademijem i Kačavendom/Rogom kao što ste naveli, Baturina i Stojke krila, ali na temelju zadnjih par tekmi mi se čini da Kanga i Kule ne znaju igrat skupa. Obojica se nekako uvijek nalaze na krivom mjestu kad igraju skupa. Ja bih za Goricu izveo sljedeći sastav:

Čavlina
    Mmaee-Torrente-Galešić
    RPG-Ademi-Kačavenda-Hoxha
    Stojković-Kulenović-Baturina

Ideja bi bila ga Galešić i Mmaee stoje visoko, Torrente iza kao osigurač i kao onaj koji upravlja defanzivnim skokom jer mislim da je to jedini način na koji nas Gorica može ugrozit.

Hoxha i RPG će biti dosta ofenzivni i mislim da će se tražit ubacivanja iza leđa kao npr. gol RPG-a protiv Bjelovara.

Mi bunkere moramo razbijat intenzitetom. Kad se prvih 11 umori, 3 zamjene kao protiv Šibenika i ajmo dalje.
  • Dinamo-SB
    71
    Zna li se do kada ce Franjić biti out?
  • skener
    1.8k
    "Što se tiče ozljeda, izgubili smo Mišića za nekoliko utakmica. A ostalo... Bio je jako težak tjedan, ali nadam se da će se mnogi vratiti. Ne znam imam li dovoljno vremena da kažem tko je sve bio bolestan, ali moramo zadržati fokus na utakmicu i pobjedu.", kazao je Cannavaro
  • don
    11.1k
    znači vjerovatno i par onih koji će igrat u prvih 11, igrat će polu-zdravi.

pripremimo živce jer nas čeka još jedna teška, bunkerska i mukotrpna utakmica.
  • NKDZ86
    3k
    nevjerovatno zvuči da strepimo za pobijedu protiv Gorice...stari moj....
  • Paggini
    38.9k
    Tko strepi za pobjedu? Dajte ne pretjerujte
  • Mali Zeus
    16.1k
    On sve nas zastupa. :D
  • Borovljanin
    210
    Ja strepim, iskreno. Igramo opet bez Petkovića, Mišića, Sučića i Nevistića kao da je onaj grozni prosinac... Ovi kakvi god su, i dalje su nezgodni, a sutra MORAMO pobijediti.
  • Mr Anderson
    10.8k
    nevjerovatno zvuči da strepimo za pobijedu protiv GoriceNKDZ86

Govori u jednini!
  • Dinamosaur
    1.9k
    Sutra će samo oni koji budu na klupi nadrljat s obzirom na temperaturu zraka. Tako da očekujem od ovih koji budu na terenu da non stop jure, nema zijevanja i spavanja.
    Isto tako i na tribini, bit će veselo
  • Mr Anderson
    10.8k
    Isto tako i na tribini, bit će veseloDinamosaur

Da padne snijeg, bilo bi još veselije. Mogli bi grudat Maloču i Carevića.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Mogli bi grudat Maloču i Carevića.Mr Anderson

Uhh tolko nemrem zabacit, do Banića bi mogao haha
  • Nolifer
    9.6k

Moreš, popiš par prije i da vidiš, idu grude ko asevi Ive Karlovića :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.