• ElDorado
    8.2k
    Ak je Maric vodio pregovore dosao bi sljedece ljeto. Voda nam je u usima. Za subotu smo ostali na tri veznjaka.
  • KaJJe
    401

Sljedece ljeto, na posudbu. :sweat:
  • cibona
    7.2k
    Dolazak Belcara mogao bi značajnije promijeniti sliku ovog prijelaznog roka koji je ispod svih očekivanja.

Belcar definitivno ima mjesta u Dinamu, izvrsna je zamjena za Mišića, a ja ga vidim i kao standardnog prvotimca.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ako je istina da Mišića nema bar mjesec i pol dana, daj Varaždinu šta traži i dovodi Belcara momentalno.
  • Praskaton
    4.8k
    Ne znam radije sam za nekoga ko može igrat šesticu,bit agresivniji jer toga nam fali.Ono što nam donosi Belcar je nešto slično što već imamo u Bulatu po mom mišljenju.

Pogotovo u tom sustavu 4-1-4-1 nam je potreban drugačiji tip igrača od Mišića.On se ozlijedi i mi dovodimo igrača sličnih karakteristika.Ok vatrogasno je rjesenje al još jedan pokazatelj kako smo loše kadrovirani.

Ukoliko dođe puno sreća,jos ako je dinamovac kao što govorite dodatan plus.
  • rakurs
    2.1k
    Ako je istina da Mišića nema bar mjesec i pol danaKeyser Soze

Priče po kuloarima ili je negdje izašlo?

EDIT: Vidim sada na drugoj temi. Sranje.
  • Paggini
    74.5k
    Belčaracibona

Belčarcibona

Jel ovo novi Gkokgxa?
  • skener
    6.7k
    Ako je suditi po komentarima velike većine može se zaključiti da dolaskom Belcara smo riješili tu poziciju idućih 5 godina.

A opet, ni najmanje se ne bi čudio da od istih ljudi za 3 mjeseca krene priča da ga treba pokloniti nekome.
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Iz HNLa mislim da su jedini korisnici veznjaci za mas Belcar, Prsir i Selahi.

S obzirom na Misicevu ozljedu nam nuzno treba 6ica. A realno i opcenito. Ako smatraju da Selahi nije taj, mozda i zbog onih prica taj je toksican, meni ok.

Belcar mi je onda u ovom trenutku, s obzirom na Prsirovu ozljedu, najbolja opcija. Bit ce veliki plus meni ako ga se dovede.

Samo se nadam da cemo na ljeto gledat i u smijeru Prsira, s obzirom na exodus nasih veznjaka.
  • cibona
    7.2k
    :lol: :lol: :lol:

Moje isprike, očito živim u zabludi mjesecima :rofl:
  • Noel
    17.7k
    Dajte i Miereza pa da se borbene krenu pjevat na zoni..
  • Jos-Optimus
    8.3k
    ne može igrati ove sezone za nas
  • Droljo
    23.4k
    Stavio sam zelenu točku gdje belcar mora često biti jer tu dolaze povratne lopte iz kojih primamo golove. Uopće tam nije po Heat mapu.
    Screenshot-20250213-194658-2.png
  • Noel
    17.7k

Istina, zaboravil..
  • Niko1986
    4.9k
    Uopće tam nije po Heat mapu.Droljo

Heat Map se radi po tome gdje je igrač tijekom posjeda lopte, to nema veze s obranom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.