• Zagreb1992
    2k
    Belcar prema TM 800 k vrijedi ...samo mi je cifra o kojoj ovaj priča oko 1.5 -2 je too much za hnl igrača
  • Kujtim Shalla
    4k
    1 mil I Perić + Pavić posudba
  • Jurki
    15.5k
    kak sam napisal maloprije.. Lepore ne zna de je Varazdin, a kamoli kolka bu odsteta.
    Videl je igrac vredi 800 keka x 2 je 1.6 mil eura i napisal je cifru od 1,5 - 2 mil eura.
    Glupan zabarski.

Kak god da nama bila sila... Varazdin nemre 1,5 mil eura dobiti za igraca.. 1,1 - 1,3 mil max
  • Omake
    5.7k
    sjećam se ljetos kada mu je netko išao objasniti da ne postoji klub Cejle nego samo Celje ili Vejle. Izmjenjivali 20tak komentara i Lepore nikako da promjeni Cejle u Celje ili Vejle.
  • Blueshadow86
    2.5k
    Cijelo vrijeme nam treba 6-ica da zamijenimo i rasteretimo Mišića, i nije se nikoga dovodilo. Sad kad je Marić dobio pedalu, ide se po Belcara. Šta je ovaj radio cijelo vrijeme kao SD, to ni dragi Bog ne zna. A igrač mu pred nosom.
  • Laugreano
    3.3k
    Malo ostaje zal sto nismo doveli mozda i Petrusenka kad se moglo i to za ok cijenuBornaPŽ1986

Ma evo svaki dan oplakujemo.
  • rokikaciga
    419
    Oke je Petrušenko, za tih 500tis za koliko je otišao na ljeto nebi bio loš ulov.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Ma evo svaki dan oplakujemo.Laugreano

Reci sta hoces ali za tu cijenu i s obzirom da je isti tip igraca kakvog trebamo je mogao biti dobitak
  • Jurki
    15.5k
    Šta je ova radio cijelo vrijeme kao SD to ni dragi Bog ne znaBlueshadow86

Prodaval je svima muda pod bubrege.
    Mislim halo.. ak ti ne dojdes ko sportski direktor kluba na potpis ugovora s jednim od najvecih talenata kluba onda u kurac sve.
    Manenica je moral Mikicev ugovor zavrsiti.. neko je bil napisal.. ima smisla.

Ostala pojacanja koja su se cekala ko da cekas kisu u Sahari da ne spominjem opet.
  • Laugreano
    3.3k
    Bio bi jos jedan stranac 26+, koji nema mjesta u prvih 11, nego bi skupljao minute na kapaljku.Hvala, ali ne. Imamo takvih i previse.
  • El Madrigal
    96

Nema apsolutno nikakvog rezona slati Kačavendu tamo. Niti bilo gdje. Sučić pitaj Boga kada, a tu su i ozljede i umor i kartoni. Možda Pavica, ali ne sigurno Kača!
  • KaJJe
    361
    Bočkaju je Varaždin blizu Bednje. Samo velim...
  • mbzg
    116
    Meni je Belcar puno bolje rješenje od Selahija. 2002 godište, mladi Hr reprezentivac, a Dinamo i tako ne igra sa 6 već s Mišićem na 6 koji je realno 8. Selahi koji se puno zaziva kao velika radilica uvijek izlazi iz igre oko 60 min u HNL, mogu misliti sto bi to tek značilo u ligi prvaka. Uglavnom jednodimenzionalan igrač, težeg karaktera i nizak rastom sto znaci i određene probleme sa skokom na sredini terena.
  • sanjinlego
    3.6k
    Za Belcara palac gore;)
    Dinamu treba igrač koji može odmah uskočiti u vatru, a Leon je definitivno takav profil. Također, javljaju se i naši Varaždinci te potvrđuju da je igrač zaslužio ovaj transfer.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Malo kasni u razvoju, ali još uvijek to nije razina Dinama.Izet Hajrović

Kako mozes ovako nesto bubnut kad je bas protiv nas odigrao kao da je dosao igrac iz top klubova liga petice?!

Po meni top posao kluba ako je ovo istina, daj Bože da je!
    Odličan posao i za sada, kao i za budućnost.
    A uz Fabija može samo napredovati u obrambenim zadacima.

Najbolja vijest ovog prijelaznog roka(uz Galešića naravno)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.