• Maximo
    798

Ako je mišić ozljeđen treba nam već protiv gorice,a kamoli ostale susrete
  • Izet Hajrović
    5.8k
    čisto sumnjam da će ga ubaciti protiv Gorice bez ijednog odrađenog treninga, a ne vjerujem da će igrati od prve protiv Rijeke i Hajduka jer će se Ademi valjda oporaviti od viroze do tad. Na Belcara računamo ozbiljno tek nakon Hajduka, a tad se vjerojatno vraćaju i Mišić i Sučić.
  • don
    14.2k
    Na Belcara računamo ozbiljno tek nakon Hajduka,Izet Hajrović

pa hvala Bogu postoje zamjene na terenu.
  • Maximo
    798

Haha, to je i meni prva misao bila kad sam pročitao post...naravno protiv gorice vjerojatno neće stići,ali ne vidim razlog zašto već protiv rijeke nebi uletio...
  • Crni86
    12.6k
    https://youtu.be/YDNuQ204eHk?si=SazS_5AIODPO-hUg

U ovo malo minuta se Belcar cini kao skroz normalan i pristojan decko. Ajde Leone cekamo te
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Malo ostaje zal sto nismo doveli mozda i Petrusenka kad se moglo i to za ok cijenu
  • rokikaciga
    3k
    Jurišića ne bih nikad kupio samo zbog njegovog ponašanja kada igra protiv Dinama
  • Orc123
    12.6k
    Nadam se da je razumna odsteta u igri ili to kad Dinamo pita onda je uvijek duplo. Mali Lusavec otisao za pola milje eura a Belcar tek nakon njegovog odlaska upao standardno u prvih 11 tako da svaka odsteta iznad cca 1.2mil eura nema smisla......1.2 mil eura cisto da im bude to najveca prodaja u klubu ...
  • hb1
    120
    Veselim se Belcaru, valjda ćemo realizirati
  • hb1
    120

Duplo srce
  • Dinamo-SB
    466
    Dovođenje Belcara definitivno plus. Minus jedino ako se radi o nekim smiješno visokim ciframa.
    Mi imamo hrpu igrača koju im mozemo poslati na posudbu ili pokloniti kako bi se smanjila odšteta. Win-win situacija za obje strane.
  • Zagreb1992
    2.5k
    Belcar prema TM 800 k vrijedi ...samo mi je cifra o kojoj ovaj priča oko 1.5 -2 je too much za hnl igrača
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    1 mil I Perić + Pavić posudba
  • Jurki
    18.4k
    kak sam napisal maloprije.. Lepore ne zna de je Varazdin, a kamoli kolka bu odsteta.
    Videl je igrac vredi 800 keka x 2 je 1.6 mil eura i napisal je cifru od 1,5 - 2 mil eura.
    Glupan zabarski.

Kak god da nama bila sila... Varazdin nemre 1,5 mil eura dobiti za igraca.. 1,1 - 1,3 mil max
  • Omake
    10.5k
    sjećam se ljetos kada mu je netko išao objasniti da ne postoji klub Cejle nego samo Celje ili Vejle. Izmjenjivali 20tak komentara i Lepore nikako da promjeni Cejle u Celje ili Vejle.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.