• Maximo
    822

Haha, to je i meni prva misao bila kad sam pročitao post...naravno protiv gorice vjerojatno neće stići,ali ne vidim razlog zašto već protiv rijeke nebi uletio...
  • Crni86
    18.1k
    https://youtu.be/YDNuQ204eHk?si=SazS_5AIODPO-hUg

U ovo malo minuta se Belcar cini kao skroz normalan i pristojan decko. Ajde Leone cekamo te
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Malo ostaje zal sto nismo doveli mozda i Petrusenka kad se moglo i to za ok cijenu
  • rokikaciga
    8.1k
    Jurišića ne bih nikad kupio samo zbog njegovog ponašanja kada igra protiv Dinama
  • Orc123
    14.1k
    Nadam se da je razumna odsteta u igri ili to kad Dinamo pita onda je uvijek duplo. Mali Lusavec otisao za pola milje eura a Belcar tek nakon njegovog odlaska upao standardno u prvih 11 tako da svaka odsteta iznad cca 1.2mil eura nema smisla......1.2 mil eura cisto da im bude to najveca prodaja u klubu ...
  • hb1
    255
    Veselim se Belcaru, valjda ćemo realizirati
  • hb1
    255

Duplo srce
  • Dinamo-SB
    803
    Dovođenje Belcara definitivno plus. Minus jedino ako se radi o nekim smiješno visokim ciframa.
    Mi imamo hrpu igrača koju im mozemo poslati na posudbu ili pokloniti kako bi se smanjila odšteta. Win-win situacija za obje strane.
  • Zagreb1992
    2.9k
    Belcar prema TM 800 k vrijedi ...samo mi je cifra o kojoj ovaj priča oko 1.5 -2 je too much za hnl igrača
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    1 mil I Perić + Pavić posudba
  • Jurki
    20.9k
    kak sam napisal maloprije.. Lepore ne zna de je Varazdin, a kamoli kolka bu odsteta.
    Videl je igrac vredi 800 keka x 2 je 1.6 mil eura i napisal je cifru od 1,5 - 2 mil eura.
    Glupan zabarski.

Kak god da nama bila sila... Varazdin nemre 1,5 mil eura dobiti za igraca.. 1,1 - 1,3 mil max
  • Omake
    14.1k
    sjećam se ljetos kada mu je netko išao objasniti da ne postoji klub Cejle nego samo Celje ili Vejle. Izmjenjivali 20tak komentara i Lepore nikako da promjeni Cejle u Celje ili Vejle.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Cijelo vrijeme nam treba 6-ica da zamijenimo i rasteretimo Mišića, i nije se nikoga dovodilo. Sad kad je Marić dobio pedalu, ide se po Belcara. Šta je ovaj radio cijelo vrijeme kao SD, to ni dragi Bog ne zna. A igrač mu pred nosom.
  • Laugreano
    4.8k
    Malo ostaje zal sto nismo doveli mozda i Petrusenka kad se moglo i to za ok cijenuBornaPŽ1986

Ma evo svaki dan oplakujemo.
  • rokikaciga
    8.1k
    Oke je Petrušenko, za tih 500tis za koliko je otišao na ljeto nebi bio loš ulov.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.