• Mali Zeus
    16.1k
    Nema XL-a online, valjda će se pojavljivati razne veličine i nestajati, nemam pojma. Nema ni šala online.
  • Ludovic IX
    8.1k
    to je replika tog iz 2000-e.. jebiga, imam taj pravi umbrov već tak da nema smisla ovaj. onaj mi više znači kao prvi nakon povratka imena
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Jel i dalje nema opcije u web shopu da se doda clanska za popust i bodove?
  • NVKOD
    3.2k
    Jel i dalje nema opcije u web shopu da se doda clanska za popust i bodove?BBB Mataa998

Ah shit, here we go again! :lol:

Šalu na stranu, doći će s novim webshopom, ali rađe nemoj pitat kad će to biti. Tabu tema.
  • Eduardo
    22.5k
    @Papastrumfreci nam molim te da će ići još jedna tura ovog posljednjeg retro dresa u prodaju :pray:
  • ZgDLions
    798
    Već sam postao, pa još jednom ovaj put slikovito.
    Zakaj se ne napravi npr Cico ili neki novi dinamolik antistres stiskavac?
    Ja bi uzeo odmah deset, to bi trebalo biti stalno u ponudi ko zastavice za auto.
    HNS ima lopticu, a ja na dobrovoljno darivanje krvi furam doktora kaj sam dobio na poklon.
    Sigurno nije skupo, a nema razlog da se ne proda u ogromnoj količini.
    Original Cicu više očito ne bumo vidjeli, tak da bi ovaj zamjenski super lego.

B7-C8412-B-B536-49-E3-B790-ED8-BC4-E1567-F.jpg
  • Sajla
    7.3k
    za one koji kupuju online - Valentinovo retro dres je veći od Castore dresova, xl = xxl Castore.
  • skener
    1.8k
    Dok sam danas bio u shopu pod zapadom bar 5 ljudi je pitalo za spužvu za sjedenje na tribini, ali svi su dobili odgovor da je radprodano.

To mi zvuči kao relativno jednostavna stvar za proizvesti, a po ovim hladnoćama bi sigurno puno ljudi kupilo.

Ovako zarađuje ekipa sa stiroporom
  • BluePhone67
    4.7k
    Ovako zarađuje ekipa sa stiroporomskener

Ja znam jednog koji je tako prodavao stiropore i traperice ispred stadiona, a kasnije je pokrao Dinamo i pobjegao u BiH.
  • Sajla
    7.3k
    Dok sam danas bio u shopu pod zapadom bar 5 ljudi je pitalo za spužvu za sjedenje na tribini,skener

ja sam baš danas uzeo u Areni one što se presavinu na trećine. tamo je pak bila rasprodana revija...
  • mlinchica
    2.6k
    Dok sam danas bio u shopu pod zapadom bar 5 ljudi je pitalo za spužvu za sjedenje na tribini, ali svi su dobili odgovor da je radprodano.skener

Ma mislim da je to samo neka trenutna nestašica, uvijek ih ima. Bila sam i u četvrtak, bilo ih je dosta poslaganih (crnih i plavih), vjerojatno se danas rasprodalo.
  • Paggini
    38.9k
    Prijedlog za šankove - Dinamo šibice. Danas sam uzeo upaljač, ali tek naknadno skužio da ne radi jbg i pimpek... Krknite na šank, 50 centi komad, dobro navijačima, solidna marža klubu.
  • Nolifer
    9.6k

Zamisli još Dinamo rizle i Dinamo 420.... :grin: :fire:
  • Brusa
    2.3k
    krajnje je vrijeme da postaneš neka siva eminencija u klubu :grin: pa da se ideje počnu sprovoditi...
  • NB86
    15.9k
    Dinamo rizle bi bio ozbiljan hit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.