• Papastrumf
    14.1k

Sigurno vecer prije utakmice nece doci oni koji ce nastupiti.
    I ovo nisu gluposti. Navijacka baza nam i je devastirana zbog ovakvog razmisljanja ljudi koji su vodili klub do nedavno.
    Meni je jasno da njih nije bilo briga za to, ali ne razumijem navijace kluba koji pisu da je glupost to da se klub pokusava pribliziti svojoj bazi navijaca, a gdje ces boljeg nacina od druzenja s istima.
  • Sljeme
    2.8k
    Ne pišu da je glupost da se klub približava navijačima nego da je glupost da se prvotimci večer prije utakmice bave stvarima koje nemaju veze s nogometom. Pogotovo u situaciji u kojoj jesmo. Fokus igračima treba bit na nogometu, ima vremena za druženja i popratne sadržaje. Nek npr. Mara i igrači koji su igrali tih godina dijele ruže.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Najbolje je da sjede navečer doma, gledaju u zid i razmišljaju o nogometu.
  • Tom Hanks
    3.4k
    Najbolji retro dres dosada
  • Nolifer
    9.5k
    E ovakav grb želim na idućim dresovima, to je čista perverzija :love:
  • Crni86
    8k
    I vec nema broja haha

Da li je M uopce bio u ponudi?
  • Nolifer
    9.5k

Da to sam se pomirio da nebu veličina, tak da ide na zid, ak niš drugo
  • BBB Mataa998
    2.1k
    A jebala vas vise nabavka stvari. Pa sve sto je ikad izaslo da valja,u roku pola sata nema velicina..
    Danas poslijepodne sam gledao ponudu i nije bio dres u njoj. Nakon 2 sata idem na shop opet odjednom nema vise nijedne velicine koja se inace malo vise prodaje. Pa sto treba netko po cijeli dan cekati na webshopu da bi uspio kupiti neku stvar. Ma daj molim te…
  • serbus
    4.6k
    To smo već komentirali da Puhalo ili tko je već zadužen mislim da nije svjestan u kojem klubu radi. Jednostavno se čovjek ne usudi naručiti robu on je za bit pomoćnik ili nešto takvo nikako direktor. Da toliko loše procjeniš robu koja će ići i onu koja će slabije je nevjerojatno. Rang Marićevih pojačanja.
  • NKDZ86
    2.9k
    naša roba ide brže i jače od vegete
  • skener
    1.7k
    Koliko vidim trenutno su dostupne sve veličine dresa
  • Crni86
    8k
    kad sam procitao tvoj post dobio sam osjecaj kao sto sam ga imal kao mali oko bozica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.