• ZgDLions
    711
    Plava mi je puno bolja, baš dobra boja, a zbilja fini materijal i udobna za nositi.
    A9-E9-D5-FF-B66-E-4-BE9-8-E71-59-E4-A9-A30-B56.jpg
  • ZrnTSCHeZ
    776
    ESET NOD32 Antivirus trenutno blokira otvaranje webshopa zbog navodno opasnog sadržaja

webshop.jpg
  • Rama86
    249
    6430eeb1-f894-7387-f972-87769236d724-1.jpg

Nova Valentinovo kolekcija u Shopu. Dres, šal, jastuk itd.
  • Rama86
    249
    U našem Fan shopu potražite poklon za sebe ili svoje najmilije – moći ćete birati između brojnih artikala naše limitirane kolekcije za povratak imena na Valentinovo. Sa svakom kupovinom ostvarujete mogućnost sudjelovanja u nagradnom izvlačenju s brojnim vrijednim nagradama.  Naravno, svi koji ne uspiju doći na Šalatu limitirana kolekcija će biti dostupa u svim fan shopovima i na našem web shopu: https://shop.gnkdinamo.hr/shop/

Vrhunac eventa na Šalati bit će dolazak nekolicine Dinamovih prvotimaca koji će se družiti s okupljenima, dijeliti ruže, a bit će spremni i za druženje i fotografiranje.  

Pozivamo sve navijače da nam se pridruže i na utakmici dan kasnije, 15. veljače, kada Dinamo u sklopu 22. kola SuperSport HNL-a na Maksimiru očekuje Goricu.  

Pokažimo zajedno ljubav prema klubu na dan ljubavi! Vidimo se na Šalati!
  • Paggini
    38.3k
    Za iducu godinu ce biti 25 godina od povratka imena Dinamo, možda bi bilo kul da naprave retro prvi dres Dinama nakon povratka imena, kad se skidao Croatijin i nadošivavao Dinamov grb. Osim simbolike, dres je prekrasan (osobno misljenje). Ulovio sam bio primjerak, ali je sad nažalost uramljen na bratovom zidu.

Na ovaj dres se referiram:
    Paggini

Nema na čemu, moja jedina svetinjo, imam ja još izvanrednih prijedloga :cool:
  • din
    630
    cijena ovog dresa/majice?
  • Rama86
    249
    dresa u web shopu još nema tako da ne znam
  • Agramer86
    425
    Bomba šal, decentan plavi sa dva grba i jednostavnim natpisom Dinamo. Sve svoje šalove sam podijelio pa sutra uzimam ovu ljepoticu...
  • Kujtim Shalla
    4k
    ja sam pokušao naručiti ali ne dostavljaju u dansku
  • Cosey
    554
    Jel ima informacija, jel će biti još retro kolekcije dresova?
    Po meni su bile pun pogodak.
  • NB86
    15.9k
    Jel postoji ikakav link za ista od ovoga, ne vidim objavu bas nigdje

Edit
    https://shop.gnkdinamo.hr/kategorija-proizvoda/valentinovo/
  • Paggini
    38.3k

Mail brate
  • Mali Zeus
    15.9k
    Jedan od top 5 najljepših dresova.
  • Sljeme
    2.8k
    Vrhunac eventa na Šalati bit će dolazak nekolicine Dinamovih prvotimaca koji će se družiti s okupljenima, dijeliti ruže, a bit će spremni i za druženje i fotografiranje.Rama86

Bilo bi bolje da se prvotimci pripremaju za utakmicu nego da se bave glupostima.
  • masacusec
    4.5k
    nego da se bave glupostima.Sljeme

Dijeljenje ruža nije glupost!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.